Gå til innhold

thescientist

Medlemmer
  • Innlegg

    543
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thescientist

  1. I tilfelle noen vurderer Dbrand skins: 

    De er like enkle å påføre som tidligere. Kanskje enda enklere pga. den rette linjen fra kamerahuset. Multi colored logo skin ser veldig fin ut! 

    OBS: FedEx leverer pakken før 16:00 i hverdagene. Dersom du ikke er hjemme blir den sendt videre til Posten. Prøvde å få tak i FedEx, da lenken de sender ut ikke fungerte, men fikk aldri svar på mine henvendelser. Jeg betalte 19,95 USD for FedEx Priority (mellom 2-3 dager leveringstid), og får nok de aldri igjen. Fikk pakken min idag, den 5 dagen. 🙃

  2. Sharpings skrev (13 timer siden):

    Sikkert fordi ingen i Norge tør å ha noe annet enn svart telefon. Så denne kommer til å selge dårlig.

    Har en blå Samsung S20 FE nå. Jeg kunne tenkt meg en annen farge enn svart. 😅

     

    Noen som har fått sin Pixel 6 Pro, og som kan svare på følgende:

    - Er skjermen for kurvet på siden? Altså, er det lett å trykke feil, når du bare holder telefonen? 

    - Hvordan oppleves frontkameraet? 

     

    Edit: 

    - Og, fungerer Bank ID på mobil som normalt? 

  3. Simen1 skrev (4 minutter siden):

    Går ut fra at du har LED-belysning. 5 Watt pr kvadratmeter gir rikelig med lys (ca 300 lux). Hadde alt lys i leiligheta stått på maks styrke 8 timer/dag ville det bare dratt ca 80 kWh/mnd. Så det er egentlig ikke så mye å spare på å dimme eller slå av lyset. De store sparepotensialene kommer typisk fra oppvarming, men siden du har fjernvarme så går jeg ut fra at det er oppvaskmaskinen, komfyren, varmekablene på badet og vaskemaskinen som drar det meste av strømmen. Eventuelt varmtvann også dersom du har egen bereder basert på strøm.

    Det tenkte jeg ikke på! Men ja, brukte 3000 kr og byttet ut alle lyspærene med LED-pærer. Som oftest har vi bare på 2 lys i stuen og 1 på kontoret. 

     

    Edit: Byttet lyspærer fordi vi kjøpte nye lamper i hele leiligheten. Ikke fordi vi ville ha LED-pærer.

  4. På nærskolen vår har flere elever blitt sendt på skolen, selv når de er forkjølet. Hoste, snørr, nysing, sår hals og hes stemme har blitt vanlig her. Flere ganger må skolen sende barna hjem igjen, fordi de kommer på skolen med forkjølelsessymptomer. Hjemme blir de testet og sendt tilbake igjen når den er negativ. Å vite hva som er COVID og hva som er vanlig forkjølelse er vanskelig. Som oftest er grunnen «Vi kan ikke være hjemme med barnet pga jobb..». Det er en kjip situasjon for både skolen og foreldre. Det er kun snakk om tid før smittetallene eksploderer. 

    • Liker 1
  5. Leilighet i Oslo på 67 kvadratmeter, 2 voksne og lader ikke elbilen hjemme. Har fjernvarme inkludert i felleskostnadene og bruker kun de til oppvarming av leiligheten. Strømkabler på badet har vært på hele tiden. 

    Bruk:

    437 kWh i September

    363 kWh i Oktober 

    328 kWh estimert forbruk for November

     

    Skjønner ikke helt hvordan vi har brukt så lite strøm, men vi har kanskje blitt flinkere til å slå av lys og sånt? Aner ikke!

  6. Salvesen. skrev (29 minutter siden):

    Det er deilig å ikke ha varmepumpe. Alltid varmt. Men det krever litt ekstra energi. Dog ikke i ett problem med "500"km rekkevidde.

    Teit spørsmål sikkert, men hvorfor er det deilig å ikke ha varmepumpe? Fordi den bråker?

    E-golfen hørtes ut som et fly hver morgen. Hørte bilen inn i leiligheten. 🤣

  7. Takk for tips folkens! Er det noen som opplever det problematisk at deres Model 3 ikke har varmepumpe? Jeg hadde en 190 WLTP versjon av E-golf, og den hadde varmepumpe. Så jeg har ikke noe sammenligningsgrunnlag med hvordan det er å ikke ha varmepumpe. 

  8. mandela skrev (På 3.2.2021 den 19.38):

    I syntetiske benchmarks? 😂

    Nei, på vanlige ting. Åpne lukke apper, (spesielt kamera og spill), dårligere batteritid, treigere til å ta bilder osv. Hvorfor kameraet på S20 er dårligere enn S20 FE vet jeg ikke, men vi tar aldri bilder med kameraet på S20 FE. På S20 blir bildene ofte kornete av en eller annen grunn. 

×
×
  • Opprett ny...