Jump to content

JonasSt

Medlemmer
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

16 :)
  1. Jeg tipper det er enda mindre stress å bare hamre noen ord i et kommentarfelt
  2. Ett av forholdene som har blitt påpekt på Boeing Max-flyene er at de kun hadde én angle-of-attack-sensor (AOA-sensor) og at når denne ene sensoren sendte feil signaler så fikk man gjentatte, feilaktige automatiske aksjoner i styringssystemet på Max. Nå vet jeg ikke om det blir tilsvarende her, men jeg merker meg at de har et elektronisk styringssytem som nok trenger input og at denne kommer gjennom bruk av wire.
  3. IOTA (og sikkert flere) jobber med en kryptoløsning som vil kunne sikre kommunikasjon og kontinuerlig overføringer mellom bil og motpart (og hus, kjøleskap osv..) IOTA kan gjerne kalles for Internet of Things Apocalypse. IOTA samarbeider med Jaguar/LandRover, Entra, EU-initiativet Smart City (/CityxChange) og flere andre. Koble sammen "tingene" slik at de kan kommunisere med hverandre. https://www.youtube.com/watch?v=erKiOoSiUBM
  4. Hvorfor kan de ikke bare bruke Vechain og DNV sin løsning, Mystory, istedet for å skulle bruke masse tid og ressurser på å finne opp sitt eget hjul?
×
×
  • Create New...