Gå til innhold

O. B. Lix

Medlemmer
  • Innlegg

    784
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av O. B. Lix

  1. Den klassiske problemstillingen er jo at du kommer til butikken med en telefon som ikke virker. Noen dager senere får du beskjed om at det ikke er en garantisak, med henvisning til irr på kontakter eller hovedkort. Ved siden av knuste skjermer er dette en av de vanligste årsakene til at folk må bytte telefon "uforutsett".

     

    Har hatt flere Sony "vanntette" telefoner som sluttet å virke - og ble ikke dekket av garantien pga fukt...

     

    Se vedlegg på klage avslått av Sony - Garanti dekkes ikke av ekstertn påvirkning som fukt!

    reklamasjon mobil sony.pdf

  2. Er ute etter nytt kamere etter at mitt gamle Canon IIis gikk fløyten. (Var 2x zoom og 3mpx).

     

    Bruker forresten min mobil (Sony K800i, 3mpx) til øyeblikksbilder, fordi dette har jeg alltid med meg, og resultatene (utendørs) blir "greit nok", selv om det gamle canon ble bedre. Så trenger et kamera som både jeg og fruen kan ta med når vi forventer å ta bilder, på turer, festlige lag og slike ting, men over til spørsmålet:

     

    Er et stort 18x zoom best eller et mindre 10x zoom?

     

    Har sett på Panasonic TZ3 og FZ18. Første er mer kompakt, har større skjerm, sistnevnte har mer zoom.

     

    Autoinstillingene er viktig, for fruen kommer til å sikte og knipse, jeg kommer nok til å prøve litt mer ut. Men usikker på hvilket jeg ønsker meg. Prisene er såpass lik at den ikke vil avgjøre noe.

     

    Kom med tips og innspill!

  3. tenkte evt å bruke outlook i office 2003....hva synes dere om det ( har ikke prøvd det)

    Bruker dette i dag - mest fordi det synkroniserer med telefonen min og det er den som påminner meg ting. HAr brukt et slikt oppsett i mange år, og uansett hvor mange telefoner jeg har mistet/byttet, så har jeg alltid kontakter og avtaler i behold på pcen!

     

    Synes i blant at varslinga til outlook alene er litt pysete, men har ikke giddet å stille inn noe annet, da det altså er mobilen som varsler.

  4. De som vet så mye om at NetCom har dårligere dekning en Telenor er stort sett folk som har Telenor eller telenornett.

    7798421[/snapback]

    Hvordan skal man kunner si at telenor er bedre uten å prøve? :hmm:

     

    Anyway fikk testet dette nå nylig, hadde chess (med telenordekning), som kjent skiftet disse til netcom, og det ble mye dårligere.

    Skiftet til Tele2 med telenordekning og det ble bra igjen...

  5. Det var ikke dette som var problemet, men innlegget ditt fikk meg til å tenke i nye baner. Viste seg at det ikke var krysset av på hvilke protokoller opera skulle ta hånd om, siden office 2007 helst vil bruke IE, så hadde nok denne tullet med registeret her.

     

    Løste det ved verktøy/instillinger/avansert/programmer/"sjekk at opera er standard nettleser"/detaljer - og så krysse av protokollene på ny...

     

    post-40858-1169658629_thumb.jpg

     

     

     

    Takk for hjelpen!

×
×
  • Opprett ny...