Jump to content

Sivie G

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)
 1. Har du noen mods å anbefale, jeg har bare brukt noen grafikk mods, men ingen som påvirker gameplay. Nitpickers patch Realistic timeflow Witcher 2 potion lenght Lore-friendly economy TW3 gameplay tweaks Friendly meditation Mod limit fix Phoenix lighting mod Sword FX Peepers Witchers Jeg går ut ifra at du har disse allerede, men hvis ikke så er unification patch og script merger essensielle. https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/realistic-and-immersive-mods-maybe.10984046/ Dette er også en bra liste.
 2. Har du noen mods å anbefale, jeg har bare brukt noen grafikk mods, men ingen som påvirker gameplay. Nitpickers patch Realistic timeflow Witcher 2 potion lenght Lore-friendly economy TW3 gameplay tweaks Friendly meditation Mod limit fix Phoenix lighting mod Sword FX Peepers Witchers Jeg går ut ifra at du har disse allerede, men hvis ikke så er unification patch og script merger essensielle.
 3. Gjør deg selv en tjeneste og skaff Witcher 3 på PC, ikke bare pga ytelsen, men mods gjør spillet mye bedre.
 4. Betalt dlc er mye bedre På sitt beste er Betalt DLC mye bedre, på sitt værste er det litt værre Du vet akkurat hva du betaler for nor du kjøper betalt DLC. Med loot bokser betaler du for en sjanse til å få noe bra, Hvordan betalt dlc på noe vis kan beregnes som værre enn lootbokser må du nok forklare nærmere. Det finnes selvfølgelig dårlig betalt dlc, man da kan du velge og vrake hva du vil kjøpe.
 5. Jeg håper bare det er mulig med tredje persons kjøring. Om alt annet er i første person er greit, men tredje persons kjøring er noe hvert fiber i kroppen min hater bittert.
 6. Selv om EA er ett av de grådigste og sleipeste selskapene i indrustrien så må jeg gi props for denne tjenesten.
 7. Har veldig lyst på dette spillet, men takler ikke 30 fps. Hvis PS Now ikke hadde vært så rævva hadde det kanskje blitt spilt på PC der, men jaja livet går videre. Får vel bare vente på en ps4 emulator.
 8. Nioh og Yakuza er da heller ikke utgitt av Sony. Eneste muligheten for at Spider-man kommer på PC i noen form som helst er gjennom PS Now streaming. Selv om de ikke er utgitt av Sony så følger de jo med på markedet. Hvis de ser at det er penger å tjene på PC så hadde de jo vært dumme å ikke utnytte det. Profitten på konsoll hardware er jo tynn uansett, det er spill og ps plus abonnenter de tjener penger på.
 9. Det ser faktisk ut som Sony begynner å løsne grepet litt på sine ekslusive spill, ihvertfall til PC. Nioh fikk en PC release og Yakuza 0 er på vei. PS Now har også gitt PC spillere tilgang til Sony ekslusive spill riktignok som streaming og ikke native. Er selvsagt nærmest umulig at Spiderman slippes til PS4 og PC samtidig, men i framtiden, kanskje. Aldri si aldri.
 10. Er vel innafor å betrakte dette som en spin-off som tactics, broterhood og new vegas.
 11. Dette er en av grunnene til at jeg syns ekslusiver er litt tilbakevendt, de legger inn sykt mye arbeid i grafikken og så begrenser de spillet til utdatert hardware. Se for deg dette spillet på en high end PC i 4K ultra med 60+ fps.
 12. SOT koster 649 kr på windows store, men det er inkludert i xbox game pass for ca 50 kr måneden.
×
×
 • Create New...