Gå til innhold

DC++_?

Medlemmer
  • Innlegg

    289
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DC++_?

  1. Vil først nevne at jeg har sett gjennom trådene jeg fant på forumet her ved hjelp av søkefunksjonen og også testet diverse guider på nettet uten hell.

     

    PS3 er koblet trådløst til en Netgear Rangemax WPN 824 v.2, som igjen er koblet til en Thomson Speedtouch 546 v.6.

     

    Når jeg kobler PS3 med kabel direkte i Thomson Speedtouch (wired) kan jeg bare trykke på automatisk tilkobling og ender med Type2 og ingen problemer. Problemet oppstår når jeg skal koble PS3 gjennom Rangemax WPN 824 som gir meg NAT type-3 både ved kabel og trådløst.

     

    Jeg har prøvd å konfigurere PS3 og router etter denne Guiden til punkt og prikke etter alt jeg kan skjønne, men fortsatt Type-3.

     

    Har også prøvd et par andre guider, også de uten hell. Noen som har routere fra Netgear eller generelle tips og triks?

     

    Tusen takk for alle forsøk på bistand!

  2. Kan også bekrefte at SDHC fungerer. Kjøpte 8gb Kingston til min.

     

    Noen som benytter seg av ekstern mus til AA1? Noen tips til en liten (dog komfortabel) mus til AA1? Trådløs/Tråd blir det samme, men liten størrelse og pris er viktig

     

    Etter tips i denne tråden kjøpte jeg denne. Den er digg.

     

    Har du fått testet den ut? Er det plug&play i linpus, eller mye knoting? Kan de to ekstra knappene programmeres i Linpus?

     

    Det er vel kun ønsketenkning at den benytter seg av blåtann?

     

    Tusen takk for svar!

  3. Kan også bekrefte at SDHC fungerer. Kjøpte 8gb Kingston til min.

     

    Noen som benytter seg av ekstern mus til AA1? Noen tips til en liten (dog komfortabel) mus til AA1? Trådløs/Tråd blir det samme, men liten størrelse og pris er viktig

  4. Hei. AA1 er min første erfaring med Linux, og etter litt tukling har det gått litt skeis(mistet "baren" nede, network center virker ikke og jeg har fått en kloss på siden av skjermen :) )

     

    Jeg kjøpte derfor en 8gb kingston minnepenn som jeg satt inn i windows pc'en sammen med cd'en som fulgte med og lagde en recovery USB. Jeg satt denne inn i AA1, trykket f12 i boot og valgte usb-sticken.

     

    Problemet mitt er at den booter vanlig (bruker muligens noe lenger tid) og jeg klarer altså ikke å reinnstallere Linpus. Høyreklikk -> System i linpus gir meg et valg som heter Recovery XP, men den reagerer ikke.

     

    Er fryktelig takknemlig for alle mulige svar!

  5. Jeg fikk idag en Lacie 1TB av den nye sorte typen. Jeg koblet den til og så at det kun stod kapasitet på 9,99mb under My Computer. Det stod i manualen at jeg skulle formatere den med medfølgende software (som lå på HDD), men da jeg prøvde å kjøre denne fikk jeg flere feilmeldinger som

     

    There was an error copying the application for the platform

     

    the lacie setup assistant application package is not consistent

    You can only launch lacie setup assistant from its original location on a lacie drive

     

    Jeg valgte da å formatere den i windows på vanlig måte (Vista Ultimate), men heller ikke det ga endring i 9,99mb kapasiteten selvom jeg ikke får noen feilmeldinger under formateringen.

     

    Jeg har senere prøvd en innebygget diskcheck i vista, fortsatt uten resultater

     

    Disken er koblet til en Zepto 6214W via USB2

     

    Jeg har 3 Lacie disker (av den eldre sølv-grå typen) som har virket perfekt for meg, men dette problemet skjønner jeg lite av

     

    Tusen takk til alle som eventuellt forsøker å hjelpe meg

  6. Hei. Lånte en ekstern Lacie HDD (med en Samsung HD501LJ) av en venn. Denne var brukt med en Mac tidligere. Jeg plugget den i, men HDD kom ikke opp under "My Computer". Jeg tenkte jeg skulle formatere den til NTFS så jeg kunne legge over filer til han men jeg får beskjeden "Windows was unable to complete the format" uansett hva slags alternativer jeg bruker under formateringen. Har søkt litt, men ikke funnet en løsning på problemet.

     

    Noen kyndige her inne som kan hjelpe meg å gjøre disken skrivbar i Vista x86 og lesbar i Mac OSX?

     

    Takk på forhånd.

  7. heanwi:

     

    GBP står i skrivende stund i 11,21. Kronen er i dag noe svekket. Ergo om du handler med svak krone koster det deg mer ved betaling av varen.

     

    11,21 multiplisert med f.eks. 175 GBP blir 1961,75 NOK

     

    Hvordan sentralbanken her i Norge justerer rentebanen vil ha en del å si for styrken på den norske kronen.

    Jo høyere rente jo sterkere krone vanligvis. Det kan se ut til at kanskje rentebanen kan justeres litt ned / holdes mer passiv framover, men det er jo alltid ett usikkerhetsmoment med sånn (sentralbanksjefen heter Svein Gjedrem). :)

     

    Hvorfor drar du inn GBP? Prisene er da oppgitt i Euro?

  8. Hei, lurte på om noen kunne hjulpet meg her.

     

    Jeg fikk min Ipod Touch idag og er sålangt veldig fornøyd, med unntak av en ting. Uansett hvor i huset jeg er (også inntil) finner ikke touchen det trådløse nettverket her hjemme. Holder jeg den ved siden av laptopen finner touchen faktisk flere nettverk og på skolen kunne jeg koble meg til der. Noen som vet hvorfor ipoden ikke finner nettverket? Laptopen veksler mellom 3og 4 (av 5) streker på signalet så burde være sterkt nok.

     

    Kan det være pågrunn av at navnet på det trådløse nettverket har en "å" i seg?

     

    Routeren jeg har er fra Netgear. Ganske sikker på at det er Denne

  9. kehax, Takk for et veldig godt innlegg. Har akkurat den scart kontakten på bildet og basis kunnskapene som trengs når det kommer til lodding så tror jeg skal gi den guiden et forsøk.

     

    Forresten noen som vet sånn ca. hvor lang tid Netshop bruker fra de mottar bestillingen til den sendes ut? (minne, prosessor og harddisk skal konfigureres og testes)

  10. Har vurdert å kjøpe en bærbar data en stund nå og har sett meg ut denne.

    Jeg lurer på om disse oppgraderingene er optimale i forhold til pris

     

    Intel T2400->T2500 +575kr

    1*Kingston 1gb 533mhz->2*Kingston 1gb 533mhz +775kr

    Hitachi 80gb 5400rpm->Hitachi 80gb 7200rpm +458kr

     

    Vil dette oppsettet i kombinasjon med nVidia 7600 klare å dra spill som GTA:SA, Heroes 5 og KOTOR 1/2 på middels grafikk?

     

    Er vant med en 3 år gammel Compaq stasjonær som i sin tid kostet 4000kr (ble oppgradert til Radeon 9600XT + 512mb ekstra ram) Men regner med mye bedre ytelse?

     

    Compaq'en er nå koblet til en Bang & Olufsen via S-video. Har en annen gammel 21" Phillips som jeg tenkte å koble til Zepto'en for å se filmer. Denne har ikke S-video, men går det med VGA?

     

    Takker for alle svar. (Vurderer ingen andre dataer så helst ikke foreslå andre og gjør meg usikker :p)

  11. tusen takk til alle som prøver, gir tilbakemelding når jeg har testet ut programmet ditt.. Kunne åpne jpg filen som et txt dokument og da stod det noe om photshop og en million bokstaver også noen mapper.. ikke det at jeg kan mye om data men syntes ikke det så lovende ut :p

  12. Har noen bide filer som det ikke går an å slette. Det kommer hverken opp noe slett alternativ når man høyreklikker på den og det er ikke mulig å trykke på "delete" Har også prøvd total commander, men der kommer det opp at filen ikke finnes.. Noen som har noen gode ideer til hvordan jeg kan få fjernet disse filene?

  13. De fleste fraråder å jogge/trene med harddisk spillere. Jeg har en iRiver H-10 som jeg både bruker til jogging, sykling og trenings studio og den har ikke tatt skade av det tilnå.. Det følger med en Silikon/gummi holder som man fester til bukse/shorts og som demper vibrasjoner og holder den trygt. Spilleren er veldig liten (litt større en Zen Micro og Ipod Mini, men veier mindre) Er fargeskjerm, radio, 5gb (kommer/har kommet med 6gb også) Batteri kapasiteten er oppgitt til 12timer men jeg tror jeg får noen timer mindre ut av den :S Men alt i alt en utrolig god spiller.

     

    Ser at du skriver maks 1500kr, denne koster vel rett i underkant av 2000kr men jeg mener den er verdt det.

  14. Jeg bestilte en iRiver H10 5GB og Shure E2C ørepropper fra Amentio Idag tidlig. Overaskende nok kom øreproppene på døren for endel timer, altså samme dag som jeg bestilte. Bare å håpe på at spilleren kommer i morgen tidlig da. Men til spørsmålene

     

    1. Når jeg spiller av sanger på H10 vises navnet

    -slik, Xzibit Feat. Nate Dogg - Multiply.mp3

    -eller slik, (slik det står i WMP) Multiply feat. Nate Dogg Xzibit?

     

    Har ordnet alle sangene så de står perfekt som filnavn med .mp3, men i WMP ser alt totalt ødelagt ut. Endres vel på egenskaper -> sammendrag, men å gjøre det på over 500sanger er lite fristende

     

    2. Har fått Shure E2C nå og ble veldig imponert over lydkvaliteten (koblet til en ~2år gammel pc med lydkort på hovedkortet) Hvordan er denne lyden kontra lyden jeg vil få med iRiver'en? (med samme filer)

     

    3. Hvor får jeg kjøpt ekstra batteri?

     

    Takk på forhånd

×
×
  • Opprett ny...