Jump to content

Irony Man

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2757 profile views
 1. Sukk. Enda en intetsigende, meningsløs YT-video laget av en idiot, for idiotmenigheten. Hvilke ukritiske tullinger tror at sannheten finnes på YT? Videoene understøttes ikke av noen virkelighet, forstår du ikke det? Hvilke forutsetninger har du for å vurdere noe som helst? Den dagen dere flatsabber kommer ut av bobla og slår i bordet med noe mer enn YT-videoer, grenseløs kunnskapsløshet og paranoid babling blir dere tatt alvorlig. Overrask oss! Inntil det skjer, er jorden like rund og blid som den alltid har vært, og flat jord-bevegelsen kun et middelmådig freakshow. (Du klager på infiltratører som latterliggjør flat jord. Hva i all verden er forskjellen på "vanlige" flatjordinger og disse infiltratørene?
 2. I dag, 15.10.19, gikk solen ned kl. 18:09 i Oslo (10.8 E, 59.9 N). Idet man i Oslo observerte at solen forsvant under horisonten (litt vanskelig, men ...), sto solen rett over et punkt i det vestlige Brasil, litt sør for ekvator (ca 66.2 W, 8.6 S). Ved hjelp av koordinatene finner vi at avstanden fra Oslo til punktet i Brasil er ca 10100 km. Høyden til flatjord-solen varierer litt (avhenger av hvilken forvirret flatjorder man spør), men er ca. 4000 km, og den er konstant. Hvis flatjord var sann, skulle ikke da solen stått ca 21.5 grader over horisonten i Oslo kl. 18:09? atan(4000/10100), i grader. Kan noen sjekke matten? https://in-the-sky.org/twilightmap.php https://www.movable-type.co.uk/scripts/latlong.html http://www.nmsr.org/flatter4.htm
 3. Ikke opptil flere sekunder, som kreves for å ta gode stjernebilder. Det finner du lett ut hvis du selv prøver å ta stjernebilder med et kamera med dagslysinnstillinger. Hvorfor gjør du det ikke, så får vi saken ut av verden...
 4. For å ta gode stjernebilder kreves det lengre lukketid. Dette fordi stjernene er langt borte, de er svake, singulære lyspunkter. Stjerner fotografert sammen med romobjekter (romstasjoner, satellitter, månelandingsfartøyer, …) utenfor atmosfæren, men i godt sollys (og dermed fotografert med kortere lukketider) vil derfor forsvinne. Hva i all verden er det som hindrer deg å forstå dette? (Prøv å ta stjernebilder med et kamera på dagslysinnstillinger.)
 5. Er du åpen for at du har valgt å tro på flat jord (og Gud), bare fordi det gir livet ditt en høyere mening? Jeg mener, ideen flat jord har ingen rasjonell forankring - intet stemmer med flat jord. Det går bare på kunnskapsløshet, paranoia, dårlig logikk, dumskap, løgner og psykologiske forsvarsmekanismer hos dere. Jeg hører dere erklære at flat jord er sannheten, men oppfatter ikke påstanden som annet enn et utslag av fanatikerens hellige overbevisning.
×
×
 • Create New...