Jump to content

Casper92

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Veldig tøff. Tror jeg venter på McLaren testen og ser hvordan det blir ? For å spørre om noe helt annet, skal tek.no teste Philips Hue Sync Box og Asus RoG Phone II? Er veldig nysgjerrig på disse produktene ?
 2. Er det noen som har funnet ut hvorvidt denne boksen passer sammen med receivere? Jeg har nemlig fullt hjemmekinoanlegg og alle mine duppedingser er koblet til via denne receiveren. Og Dolby Vision og HDR10+, er dette noe som eventuelt kan komme i en fremtidig oppdatering?
 3. Artig hvordan litt nostalgi gjør at folk blir litt blinde for det som egentlig kan kalles en total fiasko hva angår lanseringstimene. Men kjekt at folk koser seg da :-) Hele denne setningen oser av ironi og misnøye. Nå er du jo kun ute etter å få det siste ordet. At du feiltolker hva jeg mener når jeg skriver det jeg gjør, er ikke mitt problem. Ha en fin dag :-)
 4. Nå har jeg hørt det og. Er det dumt at ingen klager? Sa jeg noengang at det var dumt at ingen klaget? Jeg skrev at det var morsomt hvordan noe som i et hvilket som helst annet spill hadde blitt kjempekritikk, blir tatt imot med åpne armer fordi nostalgien spiller en såpass stor rolle. Tror du virkelig folk hadde giddet å sitte timevis i kø slik som forfatter av kommentaren, dersom dette var et nylansert spill i en helt ny IP? Det tror nemlig ikke jeg og det er derfor jeg skrev det jeg skrev. Var ikke ment som noe negativt mot verken spillet eller de som spiller det, men mer som en morsom observasjon på menneskelig natur.
 5. Det som er litt morsomt er at, hadde dette vært et hvilket som helst annet spill i 2019, så hadde klagestormen på diverse forum, kommentarer og anmeldelser vært enorm. Artig hvordan litt nostalgi gjør at folk blir litt blinde for det som egentlig kan kalles en total fiasko hva angår lanseringstimene. Men kjekt at folk koser seg da :-)
×
×
 • Create New...