Gå til innhold

Buman

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Buman

  1. Hei. Usikker på om dette går under PC-bygging, men trenger hjelp til å sette sammen en Intel NUC Hades Canyon, med "best mulig barebone". Vil helst ha 

    -  I7-8809G

    - 1 TB SSD Hardisk

    - 32 GB RAM

    Har foreløpig plukket ut dette

    https://www.dustinhome.no/product/5011072386/nuc-i7-rx-vega-hades-canyon-vr

    https://www.dustinhome.no/product/5011118327/970-evo-plus

    2 x https://www.dustinhome.no/product/5010970172/ddr4

    Funker dette? Bedre alternativer? Noe som er glemt for komplett oppsett? Operativsystem, mus, tastatur og skjerm har jeg.

  2. Har hatt min et par uker og er så langt veldig fornøyd. Bruker maskinen hovedsakelig til å spille LOTRO (Lord of the Rings Online) med oppløsning på 1920 x 1200. Kan dog ikke kjøre optimale grafikkinstillinger med DX10 da mitt nVIDIA GF 8600 GT-kort ikke er bra nok til det.

     

    Eneste jeg savner er minijack inn til lyd, som jeg har på den gamle skjermen. Normalt vil lyd en gå til HDMI, men skjermkortet støtter ikke audio ut (tror jeg), så jeg må nå kjøre lyd ut på den gamle (sekundære) skjermen.

  3. Hmm. Har veldig lyst på denne skjermen etter å ha leste denne tråden. Spørsmålet som dukker opp nå er som skjermkortet mitt er bra nok til å drive denne skjermen på 1900x1200. Jeg har nVidia GeForce 8600 GT med 512 MB kortminne. Høy ytelse på (online) spilling står forøvrig øverst på lista.

     

    Edit det er HDMI-utgang på skjermkortet og jeg ønsker selvsagt å bruke den....

  4. Ang. Legendary traits... er dette noe jeg er keen på å fylle opp. Noen nevnte Controlled Burn ved level 45? Vanskelig å få tak i? Hva annet kan fylles? Det er jo to slotter til Legendary Traits.

     

    Driver for tiden og quester i Misty Mountains. Er på Book V Ch. 8.

    9347807[/snapback]

     

    Controlled Burn kan du få først etter at du har gjort de andre champion questene.

     

    Quest 1.

     

    Quest 2.

     

    Gå til hvilken som helst Champion trener på lvl 45, da får du et starter quest.

     

    Controlled Burn er vanskelig å få tak i før lvl 47-48, fordi for å gjøre ferdig nevnte quest 1/2 må man gå i Urugarth og få tak i noen items som trengs. (de kan også kjøpes på AH, men de er veldig dyre)

     

    For å få tak i legendary traits, må du kjøpe en bok som da starter questet for denne traiten. Etter det må du grinde pages (8 per trait).

     

    Personlig har jeg ikke stresset med å få tak i traits for Champions, da de fleste er enten dårlige, eller i beste fall, middelmådige. (ikke Controlled Burn, den er faktisk god)

     

    Update: Lvl 47 i går :) og 2. update: Kjøpte meg Burnished Ancient Armour (chestplate) for 3g BO nettopp.

    9349605[/snapback]

    Takker for innspill. Må vurderes det her. Grinde etter drops er kjipt og hvis gevinsten er middelmådig er det jo ikke mye vits i. Penger har jeg heller lite av (håper virkelig jeg ikke behøver å kjøpe Gold online en dag).

  5. Interessant LOTRO-tråd. Slenger meg på...

    Er på utkikk etter et nytt kinship og kunne godt tenke meg å slenge meg på et norsk ett. Noen som veit om ett som trenger en lvl 43 Champion? Jeg spiller på Eldar og er for tiden i et kinship som kun har 2-3 spillere online når jeg er på...dvs fra ca. kl.21 og utover - så det er stort sett lite hjelp å få. Kinship-høvdingen har forresten ikke vært online på 2 uker så det er vel på tide å forlate det. Jeg spiller stort sett litt hver dag, bortsett fra helgene.

     

    Ang. Legendary traits... er dette noe jeg er keen på å fylle opp. Noen nevnte Controlled Burn ved level 45? Vanskelig å få tak i? Hva annet kan fylles? Det er jo to slotter til Legendary Traits.

     

    Driver for tiden og quester i Misty Mountains. Er på Book V Ch. 8.

  6. Tool er ikke ment for å bli gitt karakter da...

    det er opp til hver enkelt å forstå tool på forskjellig måte

    7986658[/snapback]

    Kommer an på konteksten. Fikk tilbakemeldinger på at terningkastene jeg tidligere hadde på fansida ikke var på sin plass. Fikk tenkt meg litt om, og måtte etterhvert si meg enig i det. En fanside bør jo ikke ha et "tabloidpreg"...

     

    Men generelle musikknettsteder eller aviser generelt må likevel få lov til å trille terningen. Tool eller ikke.

  7. Lurte litt på det spreadshirt greiene forresten, skulle gjerne lagd t-skjorter til troppen min. vi er ett sting lag nede i afghanistan nuh. så kreves det mye arbeid på spreadshirt eller?

    7982906[/snapback]

    Neh. Ganske enkelt i grunn. Skulle gå fort bare du har et bilde klart du vil bruke (bør være noe som passer til hvite skjorter) Uten å ha brukt skjorta mi altfor mye, kan jeg ikke si noe om særlig om holdbarhet/kvalitet dog.

  8. artig liten sak! hei buman forresten, lenge siden jeg var inne på toolforumet nuh!

    7977570[/snapback]

    Heisann. Så vidt jeg kan huske har du bidratt med en del positivt på forumet...hvis du har samme brukernavn her som på toolforumet, så kom gjerne tilbake litt oftere. Aktivitetsnivået er vel heller ikke på topp om dagen.

  9. jajoa.. måtte låne noe ord av han etter som jeg fikk besjed av admin å rette på min første guide som jeg postet før det.

    6517083[/snapback]

    Låne NOEN ord? Haha. Så vidt jeg kan se har du bøffa all teksten fra fansiden min, og forandret på "terningkastene" jeg tidligere hadde på siden...som nå er fjernet (jeg ga forøvrig 5 til både Salival og 10,000 Days). Fint om du krediterer kilden neste gang du gjør en copy/paste, Alper.

     

    takk for posetive feedback smile.gif
    Du er jammen ikke snau.

     

    hilsen Buman

    admin. Norsk Tool-fanside. http://www.toolno.cjb.net

     

    © Buman 2007 :)

  10. Hei.

    Fikk i dag min K700i i posten fra Politiets hittegodskontor, siden jeg klarte det utrolige å glemme igjen dingsen på toget andre juledag. Dessverre har displayet på mobilen blitt ødelagt såpass at det er umulig å se hva du gjør med joysticken etter at du har skrudd på mobilen. 2 spm:

     

    1. Kan displayet repareres hos en mobilforhandler? Noe som da ville lønne seg? Så vidt jeg veit er en K700i uten operatørlås verdt 500+ kr. idag (?)

     

    2. Er det mulig å aktivere IR på den, uten å måtte trykke deg igjennom en masse menyvalg som jeg nå ikke har muligheten til å se? Grunnen til at jeg vil aktivere IR, er at jeg kan overførere kontakter til PCen med noe SE-software og overføre dem videre til min nye mobil (w800i). Ser ut som jeg ikke hadde kontaktene inne på det gamle SIM-kortet (nå sperra selvsagt).

  11. Jeg kjøpte en 10 pack med ACT DVD-R plater på Maxi idag. De funka svært dårlig. Alle brenne-programmer jeg har prøvd sier enten "media not supported" e.l eller "no disc".

     

    Jeg googlet litt på ATL+storage+DVD-R osv.. og kom over denne tråden på hardware.no som eneste relevante treff. Kunne ikke finne noe hjemmeside eller noe til firmaet, som er norsk faktisk.

     

    Dette er antagelig noe billigskrot som funker på meget begrenset utvalg av brenner-software/-hardware. STYR UNNA! Jeg har DVD-RW brenner til min Dell Inspirion 8600 (HL-DT-ST DVD+RW GCA-4040N), og har prøvd Nero, Alcohol 120%, Sonic og et annet program.

  12. Mange takk for tips folkens. Det løste seg enkelt ved å gå inn på "Display Properties" --> "Advanced", så gjorde jeg om DPI settings fra 120 til 90. Nå ser ting mye bedre ut...

    Hvordan? Jeg gjorde det samme, men det hjalp ikke. Alt er fortsatt kornete og jævlig, bare litt mindre i størrelse....

    Vel jeg gjorde ikke noe mer enn å restarte maskinen etter å ha trykket Apply/OK, så var det iorden...

  13. Fikk min I8600 i dag. Min første bærbare. Så langt ganske fornøyd, men det er noe som irriterer meg noe grønnjævlig og det er hvor tåkete bildene blir når jeg surfer. Alle bilder som denne smileyen :angry: f.eks ser helt "feil" ut iforhold til det jeg er vant på den stasjonære. Jeg bruker standard max (anbefalt)skjermoppløsning på 1680x1050. Det er visst en 15,4" WSXGA som fulgte med på min. Jeg tenkte ikke så mye på skjerm når jeg bestilte på dell.no....

     

    Er dette et "problem" for de fleste bærbare, eller er det bare jeg som burde ha valgt en annen skjerm når jeg kjøpte den???

  14. Hei. Jeg er ny her og har store planer om å kjøpe meg en Dell Inspiron 8600. Som dere sier koster RAM latterlig mye hos dell.no. Tanken min er å kjøpe en 1,5 M Ghz med 512 RAM og kjøpe 512 ekstra et annet sted. Spørsmålet er da hva slags RAM som kan brukes i denne maskinen. Er ikke noen hardware ekspert, men det ble nevnt TwinMOS fra komplett.no her....er det sikkert at den kan brukes i i8600??? Det som står på Dell sine sider er jo at den bruker 333MHz DDR RAM. Finnes det evt. andre webshoper som kan selge billig RAM til en i8600?

     

    Maskinen skal forresten brukes primært til programmering (java/j2ee), skriving av masteroppgave og noe spilling. Er i8600 rette valget tror dere?

     

    Takk for tilbakemeldinger.

×
×
  • Opprett ny...