Gå til innhold

Mr. O'Boy

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr. O'Boy

  1. del_diablo skrev (30 minutter siden):

    zGcFTuZ.jpg

    Vi trenger ikke en åndelig oppvåkning, da Norge er et samfunn hvor mange av komponentene til protestantismen gjenlever godt. Det er mye 'åndelig' over det Norske samfunnet.
    Men vi ser at Korea, Kina og Japan har store problemer med kulter, rett og slett fordi de er enda lengre inn i den urbane stige. Altså for ensomrt, gudløst og asosialt.

    Det må skje noe der borte. Absolutt.

  2. arne22 skrev (4 timer siden):

    Forutsetningen for enhver politisk eller religiøs bevelgelse, det er vel at noen har det vondt?

    Først så må man fortelle flest mulig at de har det vodt, og så må man få flest mulig til å være enig i det.

    Så kan nye maktmennesker stå fram med "den nye ideologien" og "den åndelige oppvåkningen".

    Først må det gjøre vondt, og så må man få løsningen i form av en "åndelig oppvåkning", som medfører at "nå gjør det ikke lengre vondt".  - "Se på disse flotte barkodene - Nå gjør det ikke lengre vondt".

    Så kan man for eksempel starte det nye "Barkodepartiet" eller et "livssynsforening for penere barkoder".

    Da har de som har slått seg opp som ledere i "Barkodepartiet", eller "livssynsforeningen for penere barkoder", eller hva det nå måtte være både fått seg jobb og en viktig posisjon i verden.

    Kan det kanskje være like greit som noe annet, å se litt på hva innholdet i denne "åndelige oppvåkningen", og hva den skal bestå i?

    Småbruk, folkedans, penere barkoder. - Vil ikke dette være en litt "smal" politisk eller ideologisk agenda?

    Hva mer?

    .. Og hvem er nå egentlig "vi" (som foredragsholderen refererer til)?

    Går ut i fra at han mener nordmenn når han snakker om "vi".

    Vi trenger en totalpakke, og ikke bare pirke på små ting. Alt henger sammen med alt.

  3. Bugle skrev (3 minutter siden):

    Hva er åndeligere?

    At man legger sin lit i noe som man ikke se, høre eller føle?

    Kulturell er verden så det holder, bare være åpen og oppsøke det uvante.

    Jeg var på en rundtur i Norge her i sommer og campet en plass ikke langt fra Stavanger. Jeg var innom en innvandrerbutikk for å handle litt Asiatiske ingredienser. På en oppslagstavle der hang det en lapp hvor de inviterte til Somalisk aften. Jeg vippset det de ville ha i inngang, og dro til oppgitt adresse til avtalt tid og dato.

    Vi var de eneste Norske, resten var fra Somalia, å du verden hvor godt vi ble mottatt, og helt nydelig mat, med dans og sang fra Somalia. Beste opplevelsen i hele ferien. Faktisk, den beste kulturelle opplevelsen på lenge.

    Det er nettopp det. Hvor er folkedansen og det varme samfunnet i dag? Andre folkeslag og kulturer som kommer hit tar vare på sin identitet og sin kultur. 17. Mai i dag er dagsfylla og kanskje noe godt i nesetippen for å fylle tomrommet. 

    • Hjerte 1
  4. muummi skrev (På 3.8.2022 den 13.03):

    Tenker vi trenger partier som Demokratene til å balansere debatten litt, også i forhold til hva man får fra hovedstrømsmedia. Partiet er ikke veldig stort, men det er tross alt det største partiet under sekkeposten "andre",  og fikk vel over 34 000 stemmer ved siste Stortingsvalg.

    Det er ihvertfall ikke så vanskelig å se at partier som Demokratene ikke er ønsket av dagens hovedstrømsmedia, da de sjelden eller aldri slippes til orde.

    Hadde det vært et parti på venstresiden hadde det selvfølgelig vært motsatt.  Partier som Rødt og MDG hadde sannsynligvis ikke hatt den oppslutningen de har i dag, hadde det ikke vært for hjelp fra media.

     

    Helt enig med deg. Vi trenger noen til å utjevne forskjellene som de sier på venstresiden.

    • Liker 1
  5. Gouldfan skrev (1 minutt siden):

    Ja alt var jo så herlig i gamle dager, jeg er jo gammel selv og husker en kristen mannlig lærer som var litt for glad i å gi småjentene "ekstra kos" i klasserommet etter at vi andre gikk ut i friminuttet.

     

    Det var bedre på mange måter. Selvfølgelig var det avskum på den tiden sånn som med alle andre tider. Du ser at kulturen og moralen kjøres i grøfta?

  6. Delvis skrev (39 minutter siden):

    Mener det er greit om Demokratene får større framgang. Vi trenger aktører som Demokratene, Resett og Frp.

    Ikke fordi jeg er helt enig med dem og vil at de skal ha betydelig innflytelse, med mange i regjering og sånt. 
    Men fordi folket trenger å høre mer av visse sannheter, som blir kneblet/bevisstløstgjort av den makteliten som råder.
    Sånn sett, syns jeg også det er greit at Rødt har fått sin utvikling. De har også en del å bidra med på mer motsatt fløy.  

     

    Enig med deg. Vi trenger noen som kan shake litt i systemet, fordi det er korrumpert.

    • Liker 1
  7. Milhouse85 skrev (5 timer siden):

    Hva jeg tenker om dette? 3 minutter og 46 sekunder bortkastet tid.
    Mye blablabla uten særlig kontekst. Han hevder at BNP (British National Party) i 2007 ble forsøkt kjøpt & betalt. De kunne få penger, dersom de fokuserte på to ting. Enkelt og greit. 
    BNP er vel UK sitt aller minste politiske parti. Sjekket siste valgresultat fra 2019. Der de kun fikk 510 stemmer totalt .

    At både privatpersoner, interesseorganisasjoner, næringslivet og lignende "kjøper" politisk slagkraft - er ikke noe nytt. Heldigvis har vi ikke kultur for dette i Norge. Kanskje er det en av årsakene til at vii har et av verdens beste demokratiske system.

    Politikk kan kjøpes. Det vet alle. 

    Hør på hva han sier. Det er meget interessant. Dette er ikke vanlig lobbyisme.

  8. Kutt i skatt!

     

    Vi øser ut med penger til helt unødvendige ting, som for eksempel bistand der minst 5 milliarder går til korrupte og totalitære ledere. Vi kan kutte i offentlig støtte til en rekke unødvendige ting og privatisere ting også. Kutt i offentlig byråkrati. Kutt i pressestøtten eller fjern den totalt.

    • Liker 1
  9. Så, de som antagelig styrer så godt som 100% av det som skjer i USA(og verden?) måtte få det inn i regelverket for å kunne lyve i media?

    Makten denne eliten har virker å være ganske tilfeldig,

    Ikke sant. Uansett hvor mange ganger man plukker argumentene fra disse "truthers" folkene fra hverandre, så vil de ikke erkjenne at de dummer seg ut. I stedet angriper de oss med usaklige anklager om at vi ikke har "våknet opp" og "hvordan kan dere ikke se at det er fake/iscenesatt?".

  10.  

     

    Dokumentaren jeg la ut peker i den retningen at Israel står for mesteparten av hatsnakk angående jødene, de gjentar de samme ordene og setningene (propaganda som til slutt blir til "sannhet") og følger det opp med indignerte angrep mot vestlige stater som forsøker å kritisere deres overdrevne bruk av makt og deres "langsomme" annektering av nytt land

    Løgnpropaganda og imperialistisk adferd

    Ja, herregud...Hva slags monstre våger å beskytte seg selv mot raketter og folk som snakker om eliminere dem fra jordens overflate. 

     

    Jupp, hjernevasking gjennom media osv...Media er aldri kritisk til Israel.....

    Har du i det hele tatt sett dokumentaren? Tipper at svaret er "nei", men det forhindrer deg ikke til å fortsette uskikken jeg angriper, nemlig løgnaktig propaganda!

     

    Jeg har levd en stund og opplevd ganske mye og har sluttet å tro på løgnapparatet, selv om det påstås å komme fra våre "venner" ... Hvem trenger forøvrig fiender når man har venner som lyver om det meste ...

     

    Jo, jeg så den dagen NRK sendte den og at USA er Israel vennlige og at det er mye egeninteresser der burde vel ikke overraske noen. Men hvis du har sluttet å tro på løgnapparatet så forundrer det meg at de stoler på NRK, som har blitt avslørt av MIFF flere ganger at de lyver om Israel og dødstall osv. 

     

    Den dokumentaren der fremmer Israel som Apartheid, noe som alle oppegående mennesker vet er bullshit og venstrevridd propaganda. Alle har ytringsfrihet, religionsfrihet og individuell frihet i Israel, og det er arabiske-israelske partier der også. Du forstår kanskje ikke eller vi kanskje ikke innrømme den sikkerhetspolitiske situasjonen Israel står ovenfor, men alt jeg kan si er at de må ha strengt kontroll, ID-sjekking osv så lenge landene rundt oppfordrer til jødehat og drap på jøder.

     

    Btw...her er de slemme onde jøder...(ironi hvis du lurte :))

     

    https://www.youtube.com/watch?v=CcFDAK_9hRE

  11. Dokumentaren jeg la ut peker i den retningen at Israel står for mesteparten av hatsnakk angående jødene, de gjentar de samme ordene og setningene (propaganda som til slutt blir til "sannhet") og følger det opp med indignerte angrep mot vestlige stater som forsøker å kritisere deres overdrevne bruk av makt og deres "langsomme" annektering av nytt land

     

    Løgnpropaganda og imperialistisk adferd

    Ja, herregud...Hva slags monstre våger å beskytte seg selv mot raketter og folk som snakker om eliminere dem fra jordens overflate. 

     

    Jupp, hjernevasking gjennom media osv...Media er aldri kritisk til Israel.....

    • Liker 1
  12. For sikkerhets skyld har de bakt inn i lovverket at propaganda og løgner for befolkningen nå er lovlig. Dette skjedde nesten samtidig som Sandy Hook skjedde (trådde i kraft like etterpå).

     

    U.S. Congress legalizes media hoaxes | BBC and CIA BUSTED in phony Syrian gas attack

    https://www.youtube.com/watch?v=HX6TpqBguF8

     

    to ting:

     

    1) Du svarte ikke på noe av det jeg sa.

     

    2) søk hjelp.

  13.  

     

     

     

    Du er over middels naiv om du tror den ene eller andre siden er "the good guys" i denne konflikten.

    Nei. Jeg har ikke sagt at noen er bedre enn alle andre, men hvis du tror Israel kan legge ned våpnene og slutte å ha kontroll på hvem som kommer inn så er det du som er naiv.
    Når det automatisk blir stemplet "jødehat", når det like gjerne kan tolkes som "hat mot okkupasjonsmakten og medfølgende befolkning", så hinter det til at du favoriserer ene siden. Det er ellers en mellomting mellom å bombe sykehus og det å overgi all kontroll til Hamas.

     

    Selvfølgelig ikke greit det de gjør i videoen, om den i det hele tatt er i riktig kontekst, men har de samme reaksjoner mot norske jøder i Norge eksempelvis?

     

    Som poengtert ellers blir "jødehater" ofte brukt som hersketeknikk mot legitim kritikk av Israel og deres praksis.

    Bare se hvor mye jødehat det er rundt der. Så lenge landene rundt sponser terrorisme så må de beskytte seg selv.

     

    Ja, det er synd at Hamas bruker skoler og sykehus til å sende raketter fra. Men hallo, det er jo de som forsvarer seg selv som er de slemme og gale, ikke de som oppfordrer barn til å gå på knivangrep på jøder.

     

    http://www.nrk.no/norge/lovet-a-stoppe-stotte---men-palestina-gir-fortsatt-lonn-til-terrorister-1.12912878

    Du er klar over at du faktisk forsvarer bombing av sykehus...? Du vet, bygning i hovedsak full av syke, skadde sivile, samt leger og helsepersonell. Ikke akkurat personell som har evne eller kapasitet til å gå i mot bevæpnet personell...

    Kunne du forsvart tilsvarende bombing i Israel dersom det var soldater som var målet på sykehuset, og resten var utilsiktet?

     

    Ellers finnes det jo en haug av tilsvarende artikler som setter Israel i dårlig lys. De ble stadig vekk ignorert med argument "jødehat" eller "propaganda", uavhengig av kilde. Du gjør det selv, refererer til det som jødehat når det like gjerne kan være generelt hat mot en okkupasjonsmakt.

     

     

     

    Jeg gjentar, ingen av partene er good guys. Forsvarer du Israel forsvarer du bad guys, forsvarer du Hamas i Palestina sa forsvarer du også bad guys...

     

    Ja, jeg er klar over det. Men når man praktiserer bruk av raketter mot sivile og uskyldige så har man ikke så mye valg. Hva skulle de eventuelt gjort? sendt bakkestyrker og risikert og mistet mange soldater og kanskje ikke stoppet rakettene i tide sånn at flere sivile hadde død? 

     

    Jeg er enig i at Israel har vært tøff, men vet du hva? Når det er overveldende jødehat i midtøsten og religiøse og politiske ledere gang på gang blir tatt i snakke om å eliminere jødene fra jordens overflate, så har de en rett til å beskytte seg selv. 

     

    Hvis du leser kildene jeg henviser til kan du se at de hyller mannen bak bombeangrepet på bussen i Jerusalem.

×
×
  • Opprett ny...