Gå til innhold

Jeeep

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jeeep

  1. Opplevde det samme med komplett.no i vinter, fikk et ekstra veggfeste til tven. Verdien var ikke mer enn 700kr, men sendte mail til komplett og sendte den i retur samtidig som en reklamasjon.

    Dette så jeg som en selvfølge. Men det er veldig stor forskjell på de etiske verdiene hos folk, da 3 av 10 jeg spurte hadde beholdt det selv i stedenfor. Og hva noen her på forumet mener.

    Eneste jeg er litt skuffa over av komplett.no er at de ikke sendte meg en mail med takk for returen. Kosta meg jo tross alt en 50lapp ekstra i frakt.

    Kan jo hende jeg hatt fått en kredittnota på frakten av både reklamasjonen og den ekstra varen hvis jeg hadde forsøkt.

  2. Flytta på pcen i dag(skøyv den 2 meter bortover på gulvet), og etter det så ville den ikke starte.

     

    Når jeg setter strømmen i PSUen så kommer det en høyfrekvent pipelyd, men ingenting skjer når jeg trykker på power-knappen på kabinettet.

    Er en Hiper Type-R 580W PSU som jeg prøvde å kickstarte ved å koble pin 14(grønne) mot pin 15 (svart) ved hjelp av en binders. Da spinner vifta på PSUen en fire-fem ganger, og så kommer den høyfrekvent pipelyden.

     

    Betyr det at PSUen har tatt kvelden? Eller er det noe annet feil siden vifta spinner så vidt det er, alt annet er koblet ut under kickstarten. Vet at det er en del som har hatt problemer med denne PSUen. Den er 25 måneder gammel.

     

    Tusen takk for alle svar.

  3. de har ikke lov til å selge før 2 desember

    5218728[/snapback]

     

    Da lurer jeg på hva slags spennende løsning Elkjøp har å tilby meg.

    De burde skaffe seg en rutine på å informere om trykkfeil på hjemmesiden deres eller noe når det er trykkefeil i reklamen de sender ut.

  4. Jeg lurer på om jeg skal møte opp på elkjøp i dag, 28. november og kreve å få kjøpt en xbox 360, av den enkle grunn de har tydlig annonsert at de har noen i butikken. Ikke hvor mange og det står nærmest at de kan gå fort tomt for de, men at de har det. Står ikke noe om at de ikke får den før 2.desember, kun i liten skrift på baksiden av reklameavisa deres at tilbudene gjelder fra 28. november til 2. desember. Altså jeg skal ha xbox 360 den 28. november!!

     

    Har ikke helt trua på at jeg klarer å klage meg til å få kjøpt en xbox 360 om snart 4timer da... :roll:

     

    edit: de kunne i hvertfall lagt ut en pressemelding eller lignende på hjemmesiden deres når de oppdaget at reklamen de sendte ut var feil, som de trolig har oppdaget hvis de ikke får lov til å selge den før 2.desember og det garantert har vært folk og spurt om den

  5. VPI/VCI 5/38

    Encapsulation LLC

    Protocol Bridge

    IP Address 192.168.1.1

    Subnet Mask 255.255.255.0

    Gateway 0.0.0.0

    Primary DNS ---

    Secondary DNS ---

     

    når jeg har brukt det opsettet dere sier er rett her så får jeg det som står ovenfor, kommer ingen vei :no:

     

    har funnet ut at sync lyset bare blinker en liten stund, og så gir det seg.

    har prøvd med 0/100 også...har gjenopprettet fabrikkinstillinger flere ganger for at det ikke skal ligge noe kluss bak for hver gang jeg prøver og oppdatert til den nyeste firmware 2.05...prøvd også med andre firmware, men det fungerer rett og slett ikke. begynner å bli frustrert på hva som er feilen nå og begynner å lure på hva for en liten simpel ting det er jeg overser.

  6. Encapsulation: LLC VPI/VCI 8/35 eller i noen tilfelle 0/100

    I hvilke alternativ skal jeg fylle inn dette, får det ikke til å fungere

     

     

    Hvis du får sjekket innstillingene på det andre ADSL modemet , så kan du kopiere det som står der ...

     

    Det andre modemet har automatiske innstillinger, Jensen adsl modem kjøpt på elkjøp.

  7. Det er mulig at det er rart, men etter en firmware oppdatering vil jeg mene

    at det er naturlig og kontrollere at ruteren er satt opp riktig.

    de var derfor Fumle ba om å få se  Home - Wan og Home - DHCP.

    Det vanskelige er å huske hva som skal stå der :thumbup:

    Vet ikke hva som var tilfellet for personen som startet denne tråden, men jeg hadde i hvertfall helt likt oppsett på begge firmwarene og det fungerte ikke. Faktiskt det samme som personen hadde bilder av. Eneste forskjellen var at det fungerte med gammel og ikke ny firmware.

    Men tror jeg skal prøve å oppgradere min igjen og bruke oppsettet som Pengu anbefalte, det hørtes mest fornuftig ut for noe som skal fungere optimalt.

  8. Jeg hadde akkurat det samme problemet rev a når jeg oppgraderte til den nyeste firmwaren. Fant aldri noe ut av det så jeg måtte lete meg fram til en gammel firmware på internett, og da fungerte alt med en gang igjen. Har også cisco 677, vet ikke om det er noe feil med kombinasjon av nyeste firmwarene til 624 og cisco 677. Men prøvde aldri å oppgradere firmwaren til cisco 677, kan hende det hjelper.

  9. Skal ha en skjerm/TV som skal brukes til dvd-spiller,x-box,pc og som tv.

    Den må ikke koste noe mer enn 20.000

    Hadde vært veldig greit med en HD-TV til den prisen, da den også vil ha bedre oppløsning når den blir brukt til pc. Pcen skal hovedsakelig brukes som ett slags media center, som i windows xp media center og til spill, men hadde vært greit å kunne lest normal tekst i windows en gang i blandt også.

    Hvilke forslag har dere?

     

    Det er det samme om det er lcd,plasma,bakprosjektor eller "vanlig" tv så lenge det ikke støyer.

  10. Opera er på ingen måte en dårligere browser enn ie, den følger bare internasjonale standarder som blitt satt i motsetning til ms med sin ie hvor de lager sine egne versjoner av disse standardene...

    jeg har fjernet prg helt fra pcen, i registeret osv...det var vel så og si det første prg jeg innstalerte når pcen var ny også...opplevde også å få en blue-screen når jeg satt inn en cd etter at pcen hadde fryst seg i går, første gang jeg har opplevd det med win-xp

  11. Fikk det samme problemet som deg, men når jeg endret på kontoen min til at den skulle ha passord og så la inn oppgaven om at den skulle ringe, endret på kontoen igjen slik at den ikke hadde passord så fungerte det bra. da kan du redigere oppgaven så mye du vil...vet ikke hvorfor det er lagd så vanskelig og det er ferdighetene mine(våre) som svikter.

  12. Skjønner hva du sier, opplever til stadig at det er sider som ikke blir vist sånn som de skal i opera, men da åpner jeg det i ie i stedenfor, det at det åpner plugins på en bedre måte i ie er helt klart en fin ting, men er det ikke det som også er tema i en av rettsakene de har vært oppe i?...grunnen til at jeg bruker opera er at jeg faktikst vil være med og hjelpe fram en konkurent til ms i stedenfor å bare slenge ut med ord om at det hadde vært fint om ikke ms får monopol på alt...derfor har jeg også tenkt til å bytte ut windows med linux etter hvert...men det er egentlig ikke det denne tråden handler om...det er forresten ikke opera og andre nettlesere som ofte ikke stætter standaren, men ms som har fått så mange til å bruke deres prg som ikke støtter standaren, og derfor fungerer ie best til de sidene...

  13. Skrev at jeg har prøvd å oppdatere opera og windows med de oppdateringer de har hatt å tilby(var i hvertfall det jeg mente)...har derfor prøvd med flere forskjellige versjoner av opera og har ennå det samme problemet.

  14. Har en Dell Inspiron 8200 med 512 mb ram og 2,2 ghz P4m som kjører windows xp home edition på norsk....

    En gang i blandt når jeg surfer på nettet med Opera så fryser mus-pekern seg i ett par sekunder før den blir helt borte og det er umulig å gjøre noe med systemet(må ta ut batteri og strømkable for å starte på nytt igjen)...det skjer kun på visse sider som jeg kan ha det problemet med i noen dager og så blir det borte fra siden, blandt siden det har skjedd på så kan jeg nevne vg.no og sol.no...Dette problemet har jeg hatt i ett helt år nå...Er ingen spyware, virus el lignende som kjører, har sjekket det...har prøvd å oppdatere opera og windows osv flere ganger uten at det har blitt noe bedre...

    Noen som har vært borte i problemet før el noen forslag på hva jeg kan gjøre?

×
×
  • Opprett ny...