Gå til innhold

tag1

Medlemmer
  • Innlegg

    458
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tag1

  1. Klart at internett må reguleres. Etter at de værste rystelsene etter "Lund rapporten" har lagt se, kan de sette igang på nytt. Det faktum at den norske stat har blitt dømt til å gi erstatninger for ulovlig overvåking, ser ikke ut til å skape noen betenkligheter. Skattemyndigheter og andre offentlige instutisjoner ønsker tillgang til stadig nye sider av vårt privatliv. Men husk at DNA er i utgangspunktet ett parti hvor tradisjonen har vært, at noen prater sammen og hvor de i tidligere tider motsatte seg forsøk på å skape valgfrihet i Radio og Tv sendinger. Altså ett parti som tradisjonelt har vært skeptiske, til åpene demokratisk prosseser, utover det representative demokratiet, vi har i Norge. Det er også verdt å merke seg at det stadige tiltagende overvåkings- og kontrollsamfunn, kombineres, med at hverdags vold mot "hvermannsen stadig oftere blir hendlagt. Avslutningsvis kan jo også neves at saker hold unna offentlighet også er økende. Kanskje på tide med en demokratidebatt?

  2. Hei.

     

    Jeg trenger hjelp til å tegne en 7-segmentsteller som har to og tre siffre.

     

    Lærern min satte med på denne oppgaven, jeg har ikke så mye peiling på dette.

    Alt jeg husker er at katode eller anode skal være invertert.

     

    Jeg setter pris på om noen gidder å hjelpe meg  :)

    8005088[/snapback]

     

    Last ned Circuit Maker student og tegn den der. ? simulering.

     

    Last ned her.

     

    http://my.ece.ucsb.edu/bobsclass/2C/Simula...rcuit_maker.htm

     

    Og ett skjema 7 segment counter her.

     

    http://www.aaroncake.net/circuits/counter.htm

  3. Enig med siDDis .

     

    Dette gjelder generelt for programmer hentet ned utenfor legal utgiver. Antivirus program er stort sett "snakeoil" Og mange såkalte sikkerhetsprogram er i seg selv sikkerhetrisiko, ved at de har innebygget sikkerhets svakheter som kan utnyttes. Eller gir falske resultat.

     

    De som påstår at de har fullstendig oversikt over alle programkoder og hva som sendes ut av maskinen til en hver tid. Bør ha ett lønnsnivå som gjør nedlasting av "piratvare" fullstendig uintressant.

  4. Sendte tilbake 2 Rambrikker 25.10.06 med RMA nummer oppgitt fra Corsair, men har tross 2 purringer, ikke hørt noe fra dem.

     

    :no:

     

    Husker en reklamasjons sak med OCZ, de ga response med engang og skaffet nye brikker fra Danmark, selv om de jeg kjøpte var fra England.

    Kjempe service. :)

     

    Har kjøpt 7 brikkesett fra Corsair, men livstidsgarantien har liten verdi når de ikke gir

    lyd fra seg på 1 1/2 måned.

     

    :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...