Jump to content

Mathtrix

Medlemmer
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mathtrix

 1. hvis vi får tak i en som kan fly evig lenge så kan vi jo bare sette på en liten beholder med virus og fly rundt og spre det rundt bak fiendens grenser! =) er den ultimate fallskjermjegern det der..
 2. sykler er ikke designet for å bli dratt etter forhjulet.. gaffelen kan knekke rett av.. se hvor tynn den er i forhold til bak der det er 4 stenger som holder hjulet.. det er livsfarlig å bruke forhjulsdrift for motoren kan bli ødelagt og låse seg som den har gjort på min og da har du uflaks hvis det er forhjulet som bremser og ikke bakhjulet
 3. skulle regnet ut hvor mye som smelter hver dag bare fordi det ligger i stekende sol x-D
 4. hovedproblemet er at det plutselig har blitt lov å kjøpe oppfinnelser og patenter.. dessuten at det skal koste penger å ta patent på oppfinnelsen din... hørt hos innovasjon norge: "jøss har du funnet opp en antigravitasjons-motor? synd du ikke hadde penger til å ta patent da lol.. da sier vi heller at noen andre offisielt oppfant denne neste gang noen finner den opp"
 5. tror de vil bruke olje fordi de har olje lett tilgjengelig på plattformen og vil trenge svært få forsyninger
 6. er mange som ikke vet hva ordet "dataprogram" betyr.. de har bare hørt om AI
 7. man bør få beskjed at det koster ekstra penger når man er på mobilt bredbånd
 8. DNA står for Deoxyribo Nucleic Acid som på norsk heter Deoksyribo nuklein syre og beskriver hovedsakelig materialet det er laget av :-P
 9. lol.. akkurat hva vi trenger. En knapp vi kan trykke på for å bli påkjørt av vår egen bil.. >.<
 10. hehe kan tenke meg at mange liker å råkjøre rundt på fortauet med de ja.. har aldri møtt noen som har råkjørt med sparkesykkel her hvor jeg bor da.. (selv om jeg selv kjører elektrisk skateboard til og med inni butikker og alt mulig) Kan nok tenkes at politiet må omprioritere. først og fremst må de slippe alt de har i hendene med narkotika saker, også må de gå å sette opp vakter slik at de kan ta råkjørerne. narkotika er ikke noe problem her i verden.. det dør mange ganger flere i trafikken enn av narkotika. du burde ringe til politiet å klage på arbeidet deres, si at du har sett råkjørere på sparkesykkel flere ganger når politiet har vært i nærheten uten at de har grepet inn. politiet har nemlig en plikt til å utføre arbeidet sitt og de kan havne i fengsel for tjenesteforspillelse, også kalt kakebua.
 11. Ja vi må kjempe for rettighetene våre =) sånn som man gjorde under WW2.. Blir sånn når de med makt prøver å beholde makten sin og gjøre det enklere å ta makt fra andre.. det er derfor vi har militæret =) de skal beskytte mot ytre og indre fiender.
 12. jeg mener at hvis du råkjørte en gang med sparkesykkel, og deretter mistet lappen på grunn av det, så kan du fortsette å kjøre sparkesykkel dagen etter uten å være redd for å få flere bøter =) Så lenge man ikke råkjører dagen etterpå også da.. Jeg utvikler slike kjøretøy, og har aldri verken fått noe dispensasjon for å utvikle slike ting, ei heller vurdert å øke om noe slikt. hvis noen velger å bryte grunnloven, så har alle rett til å bruke nødverge for å forsvare tingene sine. man har lov til å bruke nødverge selv mot politi og myndigheter. sett at de bryter loven.
 13. nei, hvis det var sånn så hadde all utvikling stoppet opp. Da hadde ikke mister Elon musk fått lage teslaen sin. Hvis noen med makt her i landet tror at reglene er sånn, så må vi gå til krig og skyte de.. vi har ingen andre valg. Rett og slett fordi vi selv kommer til å dø hvis det er sånn reglene skal være.
 14. Ja hvis du bryter veitrafikkloven på sykkel, motorsykkel, bil, trailer, gravemaskin eller det som måtte være så mister du også klasse B sertifikatet. Man mister ikke bare motorsykkel-sertifikatet når man mister motoryskkel-sertifikatet. Man mister alle "lappene" og har ikke deretter ikke lenger lov til å føre kjøretøy hvor man trenger sertifikat. Det betyr at hvis du mister klasse B sertifikatet ditt fordi du råkjørte med sparkesykkel, så kan du fortsette å bruke sparkesykkelen =)
 15. jo du har lov til å lage din egen bil og bruke den på din egen tomt også. trenger ikke registreres en gang.. du har lov til å lage hva som helst, og de er ikke å regne som "ulovlige" det heter at den ikke er godkjent for veien. Det finnes ingen ulovlige sparkesykler. aller er lovlige men ikke alle er godkjent for ferdsel på veien. Du har lov til å selge den bilen du bygget selv også, selv om den ikke er registrert. Grunnloven, Kapittel E, §113: "Myndighetenes inngrep overfor den enkelte må ha grunnlag i lov." Det finnes ingen lover som sier at sparkesykler er ulovlige om de ikke tilfredstiller visse krav. Loven sier at den ikke er godkjent for bruk på offentlig vei.
 16. Joda, du kan bruke alle motoriserte fremkomstmidler på din egen tomt, så lenge de går på bakken og ikke flyr i luften. da må man ha godkjenning av luftfartstilsynet.. du kan feste 2 hjul på en planke og sette på motor og bruke oppfinnelsen din så mye du vil i din egen hage.. =) du har til og med lov til å lage din egen gravemaskin og bruke den så mye du vil. den kan ha mulighet til å kjøre i 300km i timen også så lenge man ikke faktisk kjører så fort på veien..
 17. det går på fartsgrenser og alt annet utstyr sykkelen må ha. sykler må ha lys foran og bak, bremser på begge hjul og tute. har ikke sparkesykkelen din dette så er den ikke godkjent for bruk på veien. Den er ikke ulovlig, man kan fortsatt bruke den på sin egen tomt. sykler har alltid vært regnet som kjøretøy. Man har ikke lov til å sykle fortere enn 22.5km i timen på fortauet eller i veien. Det betyr at du er nødt til å bremse i nedoverbakker for å ikke bryte fartsgrensen, man skal også bruke hjelm. man har ikke lov til å sykle i beruset tilstand. Man må nok aldri registrere sykler nei. =)
 18. du trenger ikke noe sånt. du trenger bare å holde fartsgrensen så kan ingen gjøre deg noe. =) elektriske sparkesykler regnes som vanlige sykler og følger samme regler. det betyr at du kan bruke de på alle veier utenom motorveier.
×
×
 • Create New...