Gå til innhold

gik

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gik

  1. Skal flytte og ringte derfor Nextgentel for å si opp linja mi. Får ikke linje der jeg flytter og er bitter nok for det, nå har jeg flyttet og må sende router og diverse lånte produkter tilbake. Greit nok det, men det tar 6 uker før de stenger linja mi, slik at jeg må betale for over en måned til etter at jeg har sendt tilbake router og div som jeg faktisk trenger veldig for å komme på nett.

     

    Trodde de bare trengte å gjøre et par tastetrykk inne hos sentralen sin slik at jeg slapp å betale for noe jeg ikke bruker, men den gang ei :no:

     

    Noen som har vært borti dette før, eller er det slik at installatørene deres har så vannvittig mye å gjøre at de ikke har tid før

  2. Så det, men uansett: For å skrive innlegget, så trenger man mus og tastatur, følg ledningene til disse inn til kabinettet, åpne kabinettet og så har du maskinen. Får å se hva du skriver så trenger du en skjerm.

    For å få bildet på skjermen, så trenger du et skjermkort,( hvis dette ikke er integrert)....Minne passer kun et sted og det samme gjør CPU og Hovedkort.... + div harddisk(er) som folk fortsatt tror er kabinettet...søk litt rundt på hw.no, Google og du vil finne ut hva de heter. Jeg mener dette seriøst, morra mi kan dette, og ho er en j**** på å stryke klær....

  3. Belinda Andvik blir nok kun brukt som frontfigur for Whitebox. På hjemmesidene til Whitebox under "Om Whitebox" så omtaler Whitebox seg selv i flertall, som "vi" - "Vi har holdt kostnadene våre så lave som mulig.." osv.

     

    MVA-nummeret er registrert som enkeltmannsforetak. Dvs. at hun ikke kan ha noen ansatte, og heller ikke er registrert i arbeidsgiverregisteret. Men skal du ringe salgsavdelingen, så "kan du få snakke med hyggelige salgskonsulenter om du skulle ha noen spørsmål."

     

    Det som er litt morsomt er at Belinda Andvik også er fast ansatt som omsorgsarbeider i Ringerike Kommune (Hønefoss)

     

    Hvordan klarer hun det, samtidig med at hun også er fullt beskjeftiget med Whitebox, hvor hun jobber i både salg, support, transport, kundeservice osv?

     

    De som lurer på hvordan superkvinnen Belinda Andvik fikser alt dette, kan jo ringe henne på mobilnr. 995 02 280 og spørre...

     

    Fortsettelse følger...

    det kan faktisk hende at det er noe surr i listene og at Belinda er innlagt på sykehus og "cathrine gaarder" tar seg av henne.... :love:

  4. Lenge lurt på om skjermen veier mer når jeg skriver i eks. Word da jeg har et ganske skjørt skrivebord som raser sammen når som helst. Jeg løste dette ved å sende flere korte mailer istedenfor en lang jeg da, noen som har noen andre forslag?

×
×
  • Opprett ny...