Gå til innhold

VoldCrafT^^

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VoldCrafT^^

  1. hei... jeg har funnet en mobil på en benk på mc donals... så når jeg tar inn sim-kortet i mobilen så kan jeg starte opp å alt mulig... det eneste som ikke funker med mobilen er å ringe å sende mld å motta åsssånn... ellers så funker den heilt fint... men bare att den er sperra får samtaler....

     

     

    noen som vett hva jeg kan gjør får å få låst den opp??

    takk får svar... :hmm:

  2. hei..

     

    e har ett kort som gjør at e kan koble til flere enn de det er plass til på hovudkortet.... åsså har e kobla 2 hdd til det kortet... og i BIOS "merker" pc'en at e har kobla til hdd til kortet... men når e kommer inn i windows er det ingen tegn til at e har kobla til hdd'ene som sitter på kortet... har vert inni diskbehandling og sett også men de er ikke der heller?

     

    Noen som kan hjelpe meg :cry::cry:

  3. lurer på om noen vett ossen e kan fjerne internett explorer... da slepper e de popupsa som kommer opp hele tia... viss dere lurrer så bruker e crazy browser til vanlig.......... det er drit irriterende når men spiller cs så kommer det en STYGG popup og ødlegger hele runde mi:P men noen som vett?? :thumbup:

  4. noen her som vett hvor e kan laste ned configs til War server eller Dedicated server sånn att e ikke trenger å skifte på innstillingene HVER gang e skal sette på en dedicated server... som f.eks:

     

    mp_freezetime 9

    mp_c4timer 35

     

    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

×
×
  • Opprett ny...