Jump to content

Pigfaced Git

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 :)
 1. Jeg tviler på om jeg hadde fått problemene uten alle avinstalleringene, men det er jo ikke noen vits i å sitte på gigabytes med drivere og annet slagg som ikke lenger er i bruk. Nå virker plutselig Firefox igjen også, uten at jeg helt ser hvorfor -- sikkert en reboot som måtte til, en gang etter at jeg gjorde hva det nå enn var jeg gjorde. (Det var ikke første reboot etter installasjon av kortet.) I Linux virket selvfølgelig alt som det skulle etter første boot, uten at jeg måtte installere nye drivere engang.
 2. Mottok mitt 6800 XT Merc i går kveld. Avinstallerte all nvidia-programvare fra Windows, og den tok antakelig med seg ett eller annet vcredist-greier i slengen, for etterpå var det veldig mye som ikke virket. Etter å ha fått noen spill i Steam til å oppdatere seg, begynner også andre å komme tilbake (nei, det hjalp ikke å installere fra Microsoft). Firefox er fremdeles syk. Akk, ja. DLL Hell is real, guys.
 3. Butikkene tjener ikke noe på varer de ikke får solgt, enten de nå hoper seg opp på lager eller de aldri kommer inn.
 4. Noen som har testet «for liten» PSU av høy kvalitet på disse kortene? Har en EVGA SuperNOVA 650 P2, som er 650W Platinum, og har egentlig mest lyst på 6800XT. Har ellers ikke noe annet i maskinen enn noen SSD-er, to SATA og to NVME. Og en Ryzen 3700X.
 5. Glad jeg hoppet over 20x0. Dette blir en billig og enorm oppgradering fra 1080.
×
×
 • Create New...