Jump to content

Pigfaced Git

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)
 1. For 5495,- får man et Sony Alpha a5100 med kit-objektiv. Om du skal ha et kamera med markant bedre sensor, må du opp i fullformat. Kit-objektivet er riktignok ikke all verdens, men det er ikke verre enn en mobillinse.
 2. Jeg ville definitivt ventet til det har kommet en del anmeldelser. Dishonored 1 var meget bra, og Watch Dogs 1 en sto skuffelse, men å basere seg på 1-eren av spillene kan være som å spørre hva som vil være best av Matrix Reloaded og Evil Dead 2 utifra forgjengerne. Noen klarer ikke å følge opp, andre forbedrer seg. Når det er sagt, er det en god tommelfingerregel å aldri forhåndsbestille spill fra UbiSoft.
 3. Da det ble klart at PS4-versjonen av Fallout4 og Skyrim-remasteren ikke kom til å få mods, ble det iallfall et veldig stort minus at den konsollen var låst, ja. At Sony tradisjonelt har vært et drittselskap endrer ikke det faktumet, det er bare konkurransen som gjør det mer tydelig. At lukkethet er en ulempe ved Apple har alltid vært åpenbart, men det har også alltid vært mange som har insistert på at alle må overse det.
 4. Om nvidia skulle komme med en faktisk Geforce 1070M, eller for den saks skyld 1170M til neste generasjon, vil denne testen bidra til forvirring.
 5. Netgear bruker forresten ZFS og OpenSolaris i sin ReadyDATA-serie. Den billigste av disse som jeg kunne finne i Prisjakt.no, koster 18K.
 6. 1. Alle som vet om noe som helst vet om Leica. Forøvrig synes jeg Tek.no svekkes ved å dra frem idiotiske «oppfinnelser» fra Kickstarter og lignende.
 7. For Linux-brukere ser kortet lovende ut. Open Source-driverne er allerede gode, og ytelsen i Vulkan ligger mellom GeForce 970 og 1070 i DOTA i 4K.
 8. Eh, det er ingenting som skulle tilsi at trådløse propper gir mindre bass enn propper med tråd. Med trådløst må du selvsagt betale litt mer for lyden, ettersom de må ha med en del ekstra maskinvare (bluetooth-radio, DAC og forsterker), men de trådløse har fordelen av at forsterkeren i det minste bør være god nok for høyttalerelementene, og at den kan kompensere for eventuelle svakheter. Med tråd må brukeren selv dille med equalizer, og det går som regel galt.
 9. Ingen problemer med min (Exchange), men jeg får ikke varsler for ny epost som blir filtrert direkte inn i en eller annen mappe.
 10. Et syv kilo tungt forhjul? Det er omtrent halvparten av hva en vanlig trøsykkel veier. Fint at det vil være ulovlig på fortau og gangvei, for dette vil du ikke sykle opp fortauskanter med. Eller noe annet sted, for den saks skyld.
 11. Det finnes også de som sier at driverne ikke følger noen som helst standarder, og at etter at spillene er lansert, jukser nvidia og AMD driverne til slik at de yter bedre ved å hoppe over diverse … og derfor er driverne også mer enn ti ganger så store som de burde være.
 12. Ettersom jeg ikke kan se at Darktable er anbefalt som fotoredigeringsprogram for RAW-format i denne tråden, anbefaler jeg det. Alternativt: Rawtherapee.
 13. Fikk oppdatering ved å sjekke manuelt på telefonen. Formkorrigering av skjeve bilder ser interessant ut. For min del har jeg bare én gang mistet dekning helt, og den kom tilbake uten restart.
 14. Lang lukkertid gir mer lys på sensoren, så du vil måtte bruke et fysisk filter for å unngå overeksponering. Et alternativ er å ta flere bilder, og legge dem sammen, slik denne appen gjør. Aner ikke om den er noe tess, men prinsippet skulle fungere.
×
×
 • Create New...