Gå til innhold

mr_sjur

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mr_sjur

  1. De som lagde Forza (Take Two? Husker ikke =X au...) brukte ikke så lang tid og deres fysikk og modeller er nydelige. Bare litt feil shader på bilene slik at de ser litt for fake ut i forhold til GT5. :p

     

    Jeg meg selv er rett og slett skuffet over hvor lang tid Polyphony har brukt på dette spillet. Det kommer nok til å bli det beste bilspillet noensinne, men når Forza Motorsport 3 sannsynligvis kommer før GT5 er det ikke bare at de er for nøyaktige. Forza-serien er rett og slett gode og nydelige bilspill, og deres utviklingspolitikk med at de gir ut tre spill over en tidsperiode der det ikke gis ut et eneste Gran Turismo er om ikke annet hvertfall langt bedre for brukeren.

  2. Hei!

     

    Ny i denne tråden, og har noen spørsmål jeg håper noen kan hjelpe meg med:

     

    Er det noen som har erfaring fra å bytte linjer innad på siv.ing på NTNU? Lurer på hvor lett det er å bytte fra for eksempel elektronikk til indøk? Eller er dette en umulighet med tanke på opptakskrav? Hvilken linje vil være mest gunstig å bytte fra?

     

    Har egentlig siktet meg inn på Industriell Økonomi og Teknologiledelse, men har havnet i en litt kinkig situasjon.

    Jeg studerer noe helt annet nå, mitt første år etter videregående. Har ikke nok poeng til å nå grensen på primærkvoten, men vil med ekstrapoeng for 60 studiepoeng (3 poeng) sannsynligvis ha nok til å komme inn på ordinær.

    Problemet er at eksamenen min er så sent at jeg ikke får ettersendt eksamensresultater for vårsemesteret før fristen går ut 1. juli. Dvs at jeg ender med kun 1,5 ekstrapoeng for 30 studiepoeng på høstsemesteret. Da er det mindre sikkert at jeg når inn på ordinærkvoten på indøk.

     

    Utrolig ergelig situasjon å havne i med tanke på at jeg med et år i militæret eller folkehøyskole ville hatt disse ekstrapoengene. Man kan kalle meg dum, men trodde rett og slett det var en ordning som gjorde at disse ble likestilt. Det finnes det tydeligvis ikke.

  3. Nei, du blir nok nødt til å gå over til Nokia nå  ;)

     

    N95 kommer jo til å bli det råeste slippet i år...ihvertfall 1. kvartal  :whistle:

    7886154[/snapback]

     

    Tja bestilte meg akkurat nå elsk/hat-telefonen 7390 så Nokia blir det.

    Viktigste for meg er gode taster og greit kamera, og det er heller ikke dumt at den ser litt fin ut.

  4. Sitter her og ser på SE sine lanseringsbilder, og de har lansert absolutt ingenting nytt. K810i har vi sett før i en litt tykkere innpakning. W880i er det nesten samme historien om.

    Idag krever vi 3G, kamera og mp3. Å gjøre en telefon tynn er en meget liten evolusjon. Vi vet fra før at de slipper teknologien gradvis for å selge flere telefoner, men hvis vi fremover nå skal se denne rekken:

     

    Ny teknologi -> tynnere utgave -> billigere utgave -> ny teknologi...

     

    blir det veldig lite fremgang i årene som kommer.

     

     

    Som andre punkt ser det ut til at Sony Ericsson har gjort sitt for å produsere de minst komfortable tastene kjent for menneskeheten.

     

    Konklusjon: Min neste telefon blir ikke SE.

  5. Jeg sliter fortsatt litt med å forstå hvordan folk kan uttale seg positivt i Cells retning hele tiden.. Vi har jo enda ikke sett hva cell har å by på... Man kan ramse opp tall, men i bunn og grunn er det testing av prosessorens evne til å behandle data som avgjør hvor sterk den blir.. Det er dette jeg sitter og venter på..

     

    3*3,2 gHz PowerPC er rett og slett utrolig, så hvis Cell skal "knuse" dette så må de slå i bordet med virkelig imponerende tallknusing...

  6. Har en 19" Samsung SyncMaster 957mb som i det siste har vært lite samarbeidsvillig... Den har fått fargeproblemer som kommer og går i kantente... Dette er fargevridninger som minner mye om de du ser hvis du fører en magnet nært inntil en skjerm.. Det rare med disse fargefeilene er at de ikke forsvinner hvis du tar en degasuss på skjermen..

     

    Av og til når jeg skrur av skjærmen (bare noen ganger) forsvinner disse fargene og skjermen er som ny igjen.. Men litt etter litt kommer disse rød/grønn/blå nyansene til syne igjen...

     

    Noen som har et tips til hva som er feil? Må jeg bytte skjærmen eller sitter jeg uvitende i et lite lokalt magnetfelt??

  7. Grafikk: OK

    Kontroller: Går greit når du kommer inn i det

    Gameplay: ENSFORMIG!!!! (Hvorfor ikke kalle spillet: "Flank em'"

     

    Spillet er for så vidt et helt greit spill. Det har alt et skytespill fra andre verdenskrig skal ha, pluss muligheten til å styre hele teamet slik at de ikke bare flyr rundt som meningsløse n00bs.

     

    Derimot er dette et spill jeg rett og slett la fra meg. Det ble noen timers spilling, men spiller du opplæringa så har du tegna hele spillet. Det er og blir ensformig. Du kan si at det er minst like ensformig å storme gang på gang i CoD, men dette er i mine øyne et mye bedre spill der ikke din skjebne legges i hendene på til tider irriterendes dårlig AI.

     

    Min karakter CoD: 9/10

    Min karakter BiA: 5/10

     

    (Men er du spilleren som liker strategispill der du helst må ha både tålmodighet og evne til å spille de vanskelige delene opp og opp igjen så er du i paradis. liker du derimot å plaffe ned 240 crouts i minuttet så anbefaler jeg deg å runde CoD for ørtende gang)

×
×
  • Opprett ny...