Jump to content

Clarus

Medlemmer
 • Content Count

  610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Clarus last won the day on March 31 2016

Clarus had the most liked content!

Community Reputation

171 :)
 1. Gift i 7 år, men kjøpte første eiendom før vi gifta oss og da kom egenandelen.
 2. Og er det hva jeg har juridisk krav på?
 3. Hun har ikke betalt tilbake den siden hun aldri har hatt råd. Vil 60% + egenandel være fair da?
 4. Mer ute etter hva som er rettferdig. Tenkte siden det er felles bolig at det var rettferdig, men er min første skillsmisse. Er vel noen styringer på dette?
 5. Hva med å innføre null bompenger og null kollektivpriser så det blir rettferdig? Å betale infrastruktur bør skje via skatt.
 6. Lurte bare på hva jeg har rett på. Eier 60% av felles bolig. I tillegg betalte jeg egenandelen da snart exen studerte de første årene. Jeg vil si 60% + halvparten av egenandelen (eller 60% kanskje) er rettferdig. Noen som vet?
 7. Hei, Skal spille med en kompis som aldri prøvde det og lurer bare på hva de virkelig store forandringene er og hva som har skjedd med heirlooms som jeg tjente opp (de første). Er mine de samme eller er de endret?
 8. Så hvis ingen er 100% objektive er all vitenskap overflødig da. Godt å vite. Trur du seriøst på dette eller ville du bare påpeke Verdens største selvfølgelighet og si at man ikke er 100% objektiv?
 9. Hvilken Verden lever du i? Mener du alle politikere juger like mye og? Hvis du trur den intellektuelle eliten i Norge eller andre steder for den saks skyld ikke klarer å være objektive generellt sett anbefaler jeg å høre på hva de sier og så hva politikerne sier og bedøm selv.
 10. https://www.nrk.no/norge/solberg-advarer_-kan-bli-nodvendig-med-43-timers-arbeidsuke-1.14165405 Noen faktiske økonomer som kan forklare hvordan dette gir mening i 2018. Skjønner at det kommer masse populisme snart under og det er helt ok men vil ha svar fra en ekspert uavhengig av politisk ståsted.
 11. Blir klimaresultatene ukomfortable nok vil nok folk flest ofre ubehag for å slippe mer ubehag. Men det er vel ikke mange nordmenn som ikke sitter i glasshus når klima skal diskuteres. Hvor mange kansellerer ferieturen for å spare utslipp f,eks? Redd folk(meg selv inkludert) må kjenne det på kroppen før det faktisk skjer noe.
 12. Dropp korset. Et romersk torturinstrument som har på mystisk vis havna i Bibelen rundt snekkerns død (trur han bare sugde i å snekre og snekra seg fast men kan ikke bevise det). Hvorfor i alle dager skal vi ha et flagg som ikke representerer noe norsk? Kirken har vært en plage i 1000 år og på tide å få kristendommen bort fra offentlige plasser. Tro er lov så klart men tro kan man holde for seg selv. Ikke vær som jeg var når jeg ble ateist å bruk masse tid på å overbevise folk om noe de har bestemt seg for eller la barn lese noen av de 3 bøkene så er det ok for meg i hvert fall.
 13. Med enkel "logikk" uten å selv se konsekvensene og med en velgermasse som stort sett ikke skjønner dette (minus 1%ene) er det aldri i Verden en sak som blir objekti t vurdert der.
 14. AP har for meg totalt feil fokus (i hvert fall fremstår de slik) og minner nesten om Democrats i å gå rundt grøten i stedet for å gi klar beskjed om at f.eks: - Subsidier til 1% må slutte. Skatteletten gitt reverseres og selvfølgelig skal de som har godene av å ansette topp kvalifiserte arbeidere være de som tar mesteparten av skoleregninga, de som taper millioner på sykefravær investere i helse og arv faktisk er noe du ikke har fortjent mer en bokstavelig talt noen andre i utgangspunktet. - Være tydelige på at økningen i bompenger og andre avgifter er for å subsidiere de som ikke bruker pengene i det norske markedet. -Legge vekt på at bort sett fra skattekutt har ikke FRP fått til noe de har lovet. De har heller ikke prøvd å holde valgløftene. -Gi det norske folk innsikt i hva man får igjen for skatteletter hos forskjellige befolkningsgrupper så de kan velge selv mellom mer penger brukt på varer og tjenester i Norge (dvs flere arbeidsplasser, bedre lønninger og gode vilkår for grûndere) i stedet for å gi de til en bedrifseier som tok ut 3 mrd i overskudd året før uten å ansette flere da pengene gjør mer ROI på det internasjonale pengemarkedet som gir 0.- igjen til landet. - Forklare hvordan de som vil unngå innvandring heller kan bidra til å bekjempe grunnen til flyktninger i stedet for å nekte det for så å irritere seg over at de kommer hit. Klima vil så klart også øke innvandring enormt og er vel beste måten å bekjempe et flerkulturelt samfunn selv om det er utopi i mine øyne) etc, etc, etc. AP trenger en skikkelig opprydding for at jeg skal velge de igjen. FRP-sympatisører faller gjennom for meg så har få å velge mellom. Ærlig "Sanders-retorikk", tydelig budskap og glimt i øyet er fraværende.
×
×
 • Create New...