Gå til innhold

Nukem

Medlemmer
  • Innlegg

    160
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nukem

  1. Hei, har en maskin med windows vista business. Maskinen er fra et standardoppsett, og det var også et standard passord på administrator kontoen, men dette fungerer ikke. Er det noen måte å resette passordet, uten at jeg formaterer maskinen? Administratorkontoen er den eneste brukeren på maskinen.

  2. Svar til begge.

    Trening, trening og trening. Får å få bedre kondis, må du løpe mer. begynn å løp deg en tur 2-3 ganger i uken. Ha en fast rute, og ta tiden hver gang. Tror du vil se en fremgang der ganske så fort.

     

    Ballkontroll og tribling er vel en annen ting. Men det kan også trenes opp. Er vel fortsatt sånn at det er veldig stor forskjell på hvor god teknikk og ferdigheter man kan ha i fotball. Noen lærer sånt fort, andre ikke. Tren på finter, spill mye fotball!

  3. Er ikke helt sikker på om dette er riktige plassen å ta opp dette på, men jeg kjører på likevel.

     

    Har i det siste gjort meg noen tanker angående real madrid sine storkjøp. Er det riktig at et lag skal kunne kjøpe til seg alle verdens beste fotballspillere? svir av milliarder av kroner for å kjøpe de aller beste, og på den måten få europas beste fotballlag? Blir jo nesten et slags allstar lag.

    Jeg syns ikke dette er riktig.

     

    Din mening?

  4. Jeg har selv kamerater som røyker hasj regelmessig. Sier seg selv at de ikke alltid har gjort det, kan ikke si jeg har sett veldig store forandringer i hvordan de er nå, i forhold til hvordan de var fra før av.

    Jeg mener det er absurd å si at alle som begynner med hasj, har et slags problem. Hvor mange av oss drakk ikke alkohol føre vi fylte 18? handler vel om å være nyskjerrig på ting.

    Og jeg er ikke veldig sikker på at du som pappa/mamma hadde merket dette med en gang. Foreldre er flinke til å oppdage når noe er galt, heter det vel. Men det trenger som sagt ikke være noe galt. Og like flinke som foreldre er til oppdage om noe er galt, er undommen flinke til å sjule.

     

    Tilbake til topic.

    Jeg ville selvsagt ikke at mitt barn skulle drevet med hasj, men en real straff ville neppe være riktig vei å gå.

    Det er vel viktig å få frem at dette er feil, kanskje uten rive av seg håret og kaste han/henne på rommet.

    Dette er noe foreldre bør informere barna sine om på forhånd. Tar eksempel i meg selv, jeg har vel stort sett alltid vært helt imot hasj. Samme med søsknene mine også. Vi har alle vanket i forskjellige miljøer, og jeg vet at de også har venner som har drevet med det, eller som driver med det enda.

    Hvorfor har akkurat vi sagt nei? tror det er på grunn av mine foreldres syn på saken, og deres evne til å videre formidle det.

    Har aldri vært sånn at jeg har blitt drept hjemme om jeg har gjort noe galt, så har hvertfall ikke vært på grunn av frykt, eller noe i den gaten. Har rett og slett vært fordi jeg ikke har hatt lyst.

  5. Det livet de lever nå kan skade andre.

     

    Hva baserer du det på? Hvis noen uheldigvis er blitt gravid og ikke ønsker barnet, er det automatisk riktig å ta abort fordi barnet kommer til å skade andre om det får vokse opp?

     

    Mener du at unge par, som ved et uhell klarer bli gravide, burde beholde barnet?

    Du mener det er egoistisk å ta abort, hvis jeg forstår deg riktig.

    Uhell skjer i ung og eldre alder, og da mener jeg det er riktig å bruke abort. Syns det er feil å beholde et barn bare for at andre skal kunne adoptere det. Blir liksom som å lage et produkt som andre bestiller av deg.

  6. Kjernen i PU, PickUp eller Personlig Utvikling, er det vi kaller Inner Game. Inner Game går blant annet på å bygge opp selvtilliten. Alt for mange har dårligere selvtillitt enn hva som er bra for dem.

     

    Jeg er av det syn at dårlig selvtillitt er en rot til negativitet. Det lammer deg, stresser deg og hindrer deg i å være ditt virkelige jeg.

     

    Ta for eksempel tanken som altfor ofte går igjen "Jammen, jeg kan jo ikke gjøre dette fordi alle synes det er teit". "Jeg kan ikke si hei til personen, hva ville folk tro om meg?", "Nå må jeg si noe morsomt ellers tror de andre at jeg bare er en kjedelig person".

     

    Dårlig selvtillitt setter så utrolig mange sperrer i hodet ditt og hindrer deg fra å slappe av og bare kose deg i andres selskap.

     

    Alle trådene i denne kategorien med "Hva skal jeg gjøre for å vinne hjertet hennes?", "Hvordan kan jeg få henne interessert i meg?", "Interessert i ei jente...". Alle problemene kan løses ved å bygge opp selvtilliten. I de nevnte tilfellene antar man med en gang at man ikke er god nok som man er og må gjøre noe for å imponere henne.

     

    Dårlig selvtillitt viser seg også i personer som føler de må bevise noe for å bli akseptert: Kukfekting...

     

    God selvtillitt hjelper i alle forhold og situasjoner.

     

    Langvarig forhold? Tenk hvor digg at typen ikke er en nærvøs kontrollfreak som blir sjalu hver gang han mister jenta av synet?

     

    De jeg føler for å hjelpe henviser jeg gladelig til PU. Tenk hvor kult det hadde vært om folk generelt fikk bedre selvtillitt?

     

    Jeg henviser til PU fordi det er så jævlig AWESOME!

     

    Godt poeng, men selvtillitten kan da bygges opp på andre måter og. Jeg er helt enig med deg når det gjelder selvtillitt, har aldri hatt problemer med den selv. Men har en del kamerater som kunne vært litt mer frempå.

    Ja, står mye viktig i PUA-tråden. Er kanskje jeg som liker å tro at folk vil ha konkrete svar, og at den tråden kan bli litt voldsom hvertfall i enkelte tillfeller.

×
×
  • Opprett ny...