Jump to content

kocmoc

Medlemmer
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei Trenger noen innspill angående sikkerhetskopiering og backup av Windows og Mac OS. Tenker at det er på tide å ta backup av operativsystemene jeg bruker. Har for det meste fram til nå bare tatt vanlig kopi av filer og mapper. Men etter å ha brukt mye tid på konfigurering av både windows os og mac os hadde det vært greit å kjøre noe backup løsninger. De operativsystemene jeg ønsker backup av er Win 10 som er innstallert på en stasjonær pc og Win 10/Mac OS som er installert på en MacBook Pro i Bootcamp. Forhåpentligvis kan jeg koble til en nettverksdisk og sette i gang med backup prosesser. Men har en følelse av at det ikke er helt plug and play. Så håper noen kan komme med noen innspill om hvordan jeg skal gå fram og hva jeg trenger av software osv. Håper på gode tilbakemeldinger. Takk!
 2. kocmoc

  Skjerm til GTX1080

  Jeg kjøpte meg Predator X34P Men får den bare til å funke på 60 Hz Når jeg bytter til 100Hz i nvidia kontrollpanel så står det bare out of range og faller tilbake til 60Hz Noen som kan tenke seg hva som er problemet?
 3. kocmoc

  Skjerm til GTX1080

  Spiller det noe rolle om det er G sync eller Free sync? Skjermkortet er MSI GTX 1080
 4. kocmoc

  Skjerm til GTX1080

  Er denne skjermen fortsatt verdt pengene eller fins dett bedre alternativer? Asus Rog Swift PG278QR koster 4490,-
 5. kocmoc

  Skjerm til GTX1080

  Kanskje jeg heller burde satse på en 27 tommer da?
 6. Noen som har erfaring med og kan anbefale skjerm til GTX1080? Vil helst ikke gå noe særlig over 7000,- Må være min 32 tommer. Spiller for det meste Battlefield.
×
×
 • Create New...