Jump to content

L05MLHA6

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. Med så mange timer med faktisk kamp erfaring black hawk har og at Sverige nettopp har kjøpt de nærmest som hyllevare virker det veldig rart Norge ikke går til samme innkjøp. Skal helikopter skandalene her in Norge ingen ende ta?
 2. Flott initiativ og flott teknisk løsning. Jeg introdusert for mange år siden skype maskingne Asus Eee Guru til mine foreldre og søsken. Minimum av knapper og greit å bruke for de eldre uten IT kompetanse. Desverre forandret Microsoft skype video driveren og da fungerte den ikke. Neste på lista ble Google assistent video telefon, men denne er ugudelig vanskelig å sette opp og har flere begrensninger. Det virker som om teknologi gigantene ikke er istand til å forstå at mange eldre ikke klarer for mange knapper og settinger. Godt initiative fra Kamp!
 3. Flott at også andre deltagere enn Kongsberg (flott bedrift) nenves, dvs FFI og Nammo. Men, hvor mye av æren skal gå til Rayethon? Kan vi egentlig kalle dette et norsk produkt?
 4. Betongkloss fra 70 tallet, et viktig kulturminne i Europa? Galskap!
 5. Med et slikt pris regime, vil det være lønnsomt å lade et Tesla batteri når nettleien er lav og bruke fra den senere når leia er dyrere?
 6. Om det er så ille med slike fremmedelementer i en naturpark så burde kanskje hele hytta være fjernet. Folk burde også holde seg vekk.
×
×
 • Create New...