Jump to content

VXCNKQLV

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Batteribranner bruker lang tid på utvikle seg? Har du sett et Li batteri ta av? Jeg skal love deg at det går unna.
 2. Og det beste av alt, batteriene veier også 6 tonn når de lander. Woohoo.
 3. Ikke relevant for Norge, alt som er varmt og kommer i kontakt med vann i UK får raskt et kalkbelegg. Sjekk vannkokere på hotellrom.
 4. Da flatskjermene inntok stuene, var vel det mer en velsignelse enn noe annet. Tven tok plutselig mye mindre plass, og avga betraktelig mindre varme. Man brukte fjernkontroll på de gamle crt-TVene også, så noen revolusjonerende ny måte å kontrollere de nye flatskjermene på var det aldri noe snakk om. Synes den sammenlikningen var fryktelig dårlig. En bedre sammenlikning finner du jo faktisk på kjøkkenet, nemlig da de gamle komfyrene med kokeplater i jern/stål ble byttet ut med keramiske koketopper, og dernest induksjonstopper med touchknapper istedenfor de gamle analoge bryterne. Er fortsatt mange som ikke er fortrolig med disse «nye» touchknappene, og de har absolutt sine ulemper. I en bil vil jeg absolutt foretrekke at spesielt enkelte mye brukte knapper er analoge. Poenget var ikke en teknisk sammenligning, men hysteriet.
 5. Samme hysteriet som da flatskjermene fylte stuene i folkehjemmet. Skjønner ikke hva de har å gjøre i biler, annet for underholdning.
 6. Tenker jeg kjører bil en stund til, så får andre sitte og bli transportert i en kombinasjon av hvitevarer og underholdningsystemer. Er vel ikke lenge før du går kjøpt disse greiene på Elkjøp.
 7. Begynner å bli litt gjesp med disse flatskjermene. Gi meg knapper istedet for "touch". Det eneste jeg vil ha av informasjon når jeg kjører bil er hastigheten.
 8. Hva mer ønsket du å vite? Du vet at det finnes websider for romnerder.
×
×
 • Create New...