Gå til innhold

Torbjørn Johnsen

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torbjørn Johnsen

  1. Mange gode argumenter, men ingen vet hva som i virkeligheten blir fremtidens energi teknikk. Norge har nå muligheten, å etablere en ny storindustri, som vil kunne gi mange arbeidsplasser, fra kommende år. Å forsyne verden med ren billig energi vil ta lang tid selv med storskalig robot produksjon. Produktet vil bli verdensledende i uoverskuelig fremtid!!! STOPP ALLE OLJE/GASS INVESTERINGER, PLUSS VINDKRAFT, som ikke er kommet lenger en at det er mulig å stoppe.

     

    • Liker 1
  2. aanundo. Deler av det du sier kan jeg bli enig med deg om, men det meste er ikke riktig vei å gå. Bölgekraft anlegg som lagrer energien i for av hydrogen er det närmeste jeg kan tenke meg som alternativ.

    Når det gjelder nye arbeidsplasser i Norge, så burde myndighetene våkne opp etter alle de år jeg hat advart dem mot kommende energi teknologi. De har enda sjangsen, men det er bare snakk om dager! Tenk deg hvor mange arbeidsplasser som kunne ettableres i Norge for produksjon av Ecat SKL Hele verden skal ha denne energi teknikken, når industri produksjon kommer i gang. Antall arbeidere i oljeindustrien bli liten opp mot de muligheter som nye arbeidsplasser i landbasert industriproduksjon. Benytt kapital fra oljefondet til investering i morgendagens energi teknikk. Jeg har daglig oppdatert min web siste 10 år. Nå er innspurten bare 2 mnd. inntil alt blir offentlig kjent i Stockholm. Daglig oppdatteringer finnes på: fjordland.dinstudio.se (Gjestebok/Blogg)

     

  3. Hvorfor finne opp hjulet på nytt. Grunnprinsippet for ny ren billig energi, er allerede oppfunnet. Det som ikke er oppfunnet til nå, er ett verktøy som kan gi denne informasjon til de riktige personer, i Norge og resten av verden. Når jeg sier riktige personer så mener jeg personer som handler og ikke lar seg styres av dagens energi interesser.

    Klart det kan finnes andre løsninger en gang i fremtid, men p.d.d. har vi Ecat teknologi som vil kunne forsyne vår planet med all den energi som behøves, dersom det var ønske målet, for kommende tider.

    Se min web: fjordland.dinstudio.se (side: Ecat SK-Leonardo) Der finnes daglige oppdateringer fra oppfinner Andrea Rossi blogg, oversatt til Norsk.

    • Liker 1
  4. Etter noen omganger med konkurs kan det muligens bli noen som ønsker å drive med vindkraft, så lenge anleggene fungerer bra uten for store vedlikeholds kostnader. Hvorfor skriver ikke TU eller andre media om morgendagens energi teknikk, som vil ha en kostnad tilsvarende 50% av dagens energikostnad. Dersom nødvendig i konkuranse med andre enegi leverandører, vil kostnaden til forbruker bli enda lavere!

  5.  

    Hvor lenge vil elbiler ha behov for batteri?

    Tror det er på höy tid Europeiske myndigheter, produsenter og kunder/forbrukere, blir informert via fritalende media.

    Personlig har jeg gitt daglig oppdatteringer gjennom flere år. I dag vet vi med 100% sikkerhet at batteri ikke behöves da E-Cat SK Leonardo, blir den förste energi kilde som ikke behöver tilfört energi. "Selvopprettholdende/self sustained" Derfor den aller förste menneske konstruerte energi kilde med Cop. uendelig.

     

    Fake news

    Olje og gass kan vær overflødig om 30 år! Ikke bare kan, men vil bli overflødig om 30 år. Det som er skrevet i denne artikkel vil jeg kalle en plan B. En ny plan A bør utarbeides med Kald Fusjon som hovedenergi kilde i sluttperioden av omstillingstillingen fra dagens energi struktur. Obs! "E-Cat SK" er satt i drift og neste variant som produserer varme og elektrisitet i kombinasjon, beregnes klart innen kort tid. Den vil da mest sannsynlig få tilnavnet Leonardo. Se oppfinner, Andrea Rossi's begrunnelse: Andrea Rossi 2. mai 2019 klokken 14:05 Kjære lesere: I dag, 2. mai 2019, er det 500 år etter at Leonardo da Vinci har passert. Vi feiret det her med et betydelig skritt fremover mot den elektriske Ecat som også genererer den elektriske kraften til å brenne seg selv. Hva med navnet "Ecat SK-Leonardo"? Vennlig hilsen, AR

  6. Hvor lenge vil elbiler ha behov for batteri?

    Tror det er på höy tid Europeiske myndigheter, produsenter og kunder/forbrukere, blir informert via fritalende media.

    Personlig har jeg gitt daglig oppdatteringer gjennom flere år. I dag vet vi med 100% sikkerhet at batteri ikke behöves da E-Cat SK Leonardo, blir den förste energi kilde som ikke behöver tilfört energi. "Selvopprettholdende/self sustained" Derfor den aller förste menneske konstruerte energi kilde med Cop. uendelig.

  7.  

    Problemet er ikke hvordan bli kvitt problemet med atomavfall! Problemet er viljen til å kvitte seg med noe de tror kan komme til nytte i fremtidige våpen.

    Atomavfall kan nøytraliseres ved å oppvarme avfallet med HHO gass. Når riktig temperatur er oppnåd, kommer en kjemisk reaksjon/blaff. Deretter er avfall og omgivelser nøytralisert. Ingen spor av radioaktivitet eksisterer i matrialet, luft eller omgivelse.

    Ett annet alternativ er nedsmelting, sammen med sand til stabilt glass

     

    Dersom du vet om en måte å omdanne radioaktive isotoper ved hjelp av knallgass, kan du nok regne med å motta en Nobelpris eller to i nær fremtid. Men inntil den tid får du unnskylde min skepsis.

    Det har värt kjent noen år nå! Leter du vil du finne demonstrasjon på YouTube

  8. Problemet er ikke hvordan bli kvitt problemet med atomavfall! Problemet er viljen til å kvitte seg med noe de tror kan komme til nytte i fremtidige våpen.

    Atomavfall kan nøytraliseres ved å oppvarme avfallet med HHO gass. Når riktig temperatur er oppnåd, kommer en kjemisk reaksjon/blaff. Deretter er avfall og omgivelser nøytralisert. Ingen spor av radioaktivitet eksisterer i matrialet, luft eller omgivelse.

    Ett annet alternativ er nedsmelting, sammen med sand til stabilt glass

  9.  

    Her var det mye utdattert kunnskap å lese, fra fagfolk man burde forvente hadde plikt og innteresse av å holde seg oppdattert. Er det egeninnteresse som er grunnen? Hydrogen i kombinasjon med brenselseller er greit, men da må hydrogen produseres miljømessig på Svalbard og ikke transporteres fra fastlande. Svalbards lokale energi selskap har 55 millioner og det er mer en nok til å ta de nødvendige innvesteringer, for å sikre egen varme og el.forsynings behov. Da kan i tillegg all bruk av fossil energi kuttes ut. Longjard kan i om ønskelig forsyne nordområdene med hydrogen eller elektrisk kraft. Det vil kunne gi noen lønnsome arbeidsplasser og enorme besparelser for alle som er i behov av energi i nordområdene. Hvorfor er det ingen av disse fagfolkene som tør snakke med meg? Har vært i kontakt med noen som ved første samtale var VELDIG innteresert, men som deretter ikke var kontaktbare. Hadde de fått munkurv etter å ha snakket med andre i bransjen?

     Det er vel ikke meningen å transportere hydrogen fra fastlandet. Meningen  er å jevne ut støm fra vind og solcelle ved å produsere hydrogen  i overskuddsperioder på Svalbard. Lagring i batteri når det er nok, og lading i hydrogen når det er snakk om større mengder.

    Hvorfor da bygge tankskip som skal frakte hydrogen til Svalbsrd fra Finnmark???

  10. Her var det mye utdattert kunnskap å lese, fra fagfolk man burde forvente hadde plikt og innteresse av å holde seg oppdattert. Er det egeninnteresse som er grunnen? Hydrogen i kombinasjon med brenselseller er greit, men da må hydrogen produseres miljømessig på Svalbard og ikke transporteres fra fastlande. Svalbards lokale energi selskap har 55 millioner og det er mer en nok til å ta de nødvendige innvesteringer, for å sikre egen varme og el.forsynings behov. Da kan i tillegg all bruk av fossil energi kuttes ut. Longjard kan i om ønskelig forsyne nordområdene med hydrogen eller elektrisk kraft. Det vil kunne gi noen lønnsome arbeidsplasser og enorme besparelser for alle som er i behov av energi i nordområdene. Hvorfor er det ingen av disse fagfolkene som tør snakke med meg? Har vært i kontakt med noen som ved første samtale var VELDIG innteresert, men som deretter ikke var kontaktbare. Hadde de fått munkurv etter å ha snakket med andre i bransjen?

    • Liker 3
  11. Karl Magne, dersom den riktige lösningen ville bli vurdert og benyttet, vil energi kostnadene på Svalbard, kunne bli 25% av dagens kostnad. I tillegg kunne en ny näring bli ettablert for leveranse av energi til all trafikk til sjös, land og luft i nord- områdene. I dag benytter ett fartöy mye av drivstoffet bare til turene mellom fastland og virksomhets plass i nordområdene.

  12. Andrea Rossi? Er ikke det svindleren som har sagt det samme i alle år?

    Og hvorfor spammer du hele forumet med dette, TJ?

     

    Tror det er klokt av deg å sette deg inn i virkelighetens verden og ikke "spamme" sanheten/virkeligheten, slik du og 99,99%, av resterende nordmenn gjör. Har du tenkt over hvor mye dette vil kom til å koste det norske samfunn i fremtid?
  13. Olje-gass næringen, myndigheter og næringsaktører som i dag har intekter fra oljeindustrien har eller burde for flere år tilbake ha tilstrekkelig informasjon som klart viste at denne næring hadde en svært begrenset overlevnings periode.

    6 år tilbake i tid viste verden med sikkerhet at kald fusjon ga 3 ganger mer energi ut en hva som ble benyttet som innsats. 3 år tilbake i tid viste vi at dette tall var minst 1 til 70. I dag vet vi at det er mulig å tilføy flere nuller bak tallet. Begrensningene ligger i hvilke utforming og matreial som kan motstå disse høye temperaturer og utnyttes maksimalt til utnyttbar energi.

    Vi er nå i oktober 2018 og fra januar 2019 vil produksjon av ECAT QX og SK vær klar for oppstart.

    Norske myndigheter er fra min side blitt advart via de 6 eller 7 siste olje-energi ministrer.

    http://fjordland.dinstudio.se Side E-Cat QX/SK følger daglig utalelse fra Andrea Rossi som er utvikleren av de til nå produksjons klar, kald fusjon's enheter.

  14. 4,4 milliarder på 5 år, for å holde midlertidig i live ca 100 arbeidsplasser, er mye penger. Ca 8,8 millioner per arbeidsplass per år. I tillegg er ikke akkurat den klimatiske signaleffekten av kullkraft særlig god for tida. Klart det er litt vemodig å avslutte en så lang industrihistorie og utfordrende for de det gjelder, men jeg er sikker på at staten kan glatte ut overgangen til ny jobb på en fordelaktig måte for de rammede på en langt billigere måte enn 8,8 millioner per år per ansatt. En annen ting er at verdens etterspørsel etter kull kan bli permanent lav, med permanent lave lave kullpriser som resultat. Dette er altså et økonomisk sort hull. Med andre ord, det er nok på høy tid å ta kullprisen på alvor og tette igjen hullet i statskassa. Vi har tross alt bedre ting å bruke 880 millioner kroner i året på enn å subsidiere klimaødeleggelser i arktiske områder.

     

    Ingen prolblem med å bli enig med deg, Simen1.

    Ut fra erfaring vet jeg at alt ikke er som det skal i dette selskapet, men det er en helt annen sak. F.eks. blir anbud fastsatt før anbudsfrist er over.

     

    Det er på høy tid å tenke helt nytt når det gjelder energi, miljø, arbeidsplasser og norsk aktivitet på Svalbard og omkringliggende områder.

     

    I dag kan ett hvilket som helst område på vår klode produser energi uten negativ påvirkning av miljø. Svalbard ligger gunstig til som forsyningsbase for virksomheter i nord områdene. Dersom det er mulig å komme i konmtakt med norske myndigheter eller ledelse ved Store Norske kullkompani / Longyear Energi, så skal jeg kunne gi dem flere muligheter som bør vurderes opp mot hverandre, eller mer eller mindre i en og samme løsning/plan.

    Svalbard skal kunne bli økonomisk selvforsørget, på lik linje med fastlands Norge.

     

    Har tidligere lest i TU.No der det var omtalt gasstankere som skulle frakte hydrogen fra Finnmark til Svalbard. Hvem skulle betale for denne galskap :)

    • Liker 1
  15. Torbjørn: Jeg skulle gjerne bestilt en 10 kW E-cat for en tikrone, vet du hvilke nettbutikker som har disse på lager?

    Angående varmelagret i silisium: tenker du på silisiumoksid/kvarts/stein også kalt bergvarme?

     

    Silisium-teknologien lagrer elektrisitet som termisk energi ved oppvarming og smelting av beholdere fulle av silisium til en kostnad som anslås å være opptil 10 ganger billigere enn litiumbatterier.

     

    Simen1 Spøk til side! Du får ikke kjøpe en 10 KW E-Cat QX uansett hvor mye du er villig til å betal. Du betaler for varmen, til en kostnad som anslagsvis vil spare deg for 30 - 50% av den energi kostnad du har i dag.

  16. Spørsmålet er hvor lenge vil det vare?

    Dersom vi tar ett tankeeksperiment hvor vi spør oss selv hvordan vil situasjon se ut dersom vi tenker oss verdens batteriproduksjon kapasitet fra utgangen av 2019 og ganger tallet med 24 timers energi produksjon kapasitet, hvert døgn i kommende år. Kald fusjon / LENR / E-Cat QX , vil i kommende år kunne dekke alle de energi behov som dagens fossile energi kilder dekker i dag.

    • Liker 2
  17. Kan ikke annet en si meg enige med de 4 foregående kommentarer. Alle er inne på noe vesentlig.

    Virkeligheten de kommende år er at olje gass avhengigheten til energi formål, vil bli resuseres ned mot null de kommende 15 år.

    Vil i denne forbindelse nevne E-Cat QX som den aller viktigste faktor for å dekke fremtidige energi behov, innenfor de aller fleste bruksområder.

    Ingen anndre kjente energi givende teknikker har noen som helst økonomisk mulighet å konkurrere mot LENR teknologi.

    For mer info. se min web side, fjordland.dinstudio.se . Norsk media holder dette hemmelig, noe som vil koste det norske samfunn enorme summer i fremtid.

×
×
  • Opprett ny...