Gå til innhold

enkompis

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av enkompis

  1. Selv om jeg aldri kunne tenkt meg å jobbe som taxi sjåfør, så støtter jeg dette fullt! Med taxi så bestemmer du selv hvor mye du vil tjene. Skal du tjene mye penger så må du selvfølgelig jobbe veldig mye, men det er opp til deg.

    Kjapt forklart: hadde to venner som kjørte taxi, midt i lørdagsrushet når det stenger på byen, så satt de hjemme å spillte Playstation istedenfor å kjøre taxi. De var blakk hele tiden...men var sinnsykt gode på å spille playstation. En annen kompis av meg, han kjørte når han var på jobb + kjørte enda mere ekstra. Han Tjente vel ca 500.000,- ifjord. Greit som vanlig ansatt, men han måtte jobbe for hver krone da :D Er du ivrig tjener du fort 4-8000 på ei helg.

     

    Tor Inge

  2. Har tenkt litt på ekstrajobb, og da dukker vaskejobb opp i tankene. Men hvordan er lønnen? Noen vaskere jobber bare halve dager, men har full lønn når det kommer til antall timer dem jobber. Så da må vel timelønnen være ganske grei. Tenker ikke på stuepike på hotell, men de som vasker butikker, treningssenter osv...

  3. Er nattevakt på hotell i Tromsø. Nattevakt/resepsjonist.

    Foruten innsjekk/utsjekk, så er det endel faste rutiner som nattkjøring(bytte døgn på hotell-systemet, skrive ut rapporter til alle avdelinger, booking, arkivering av booking osv.

    Men! som nattevakt er alikevel en av de viktigste oppgavene å stå for sikkerheten, ro &orden på hotellet natterstid. Siden hotellet ligger midt i sentrum, er det endel trafikk med fulle folk, så er en fordel å kunne takle kranglete idioter for å si det mildt:p

     

    Jeg har ikke noe relevant utdannelse for hotell, er utdannet øk/adm transportfag. Skal du ha utdannelse er det vel salg& service du må gå...er ihvertfall det lærlingen vår har gjort.

  4. Rik som nattevakt blir du ihvertfall ikke! Jobber som nattevakt på hotell(mitt 7ende år). I 2007 hadde jeg inkl. 97 timer overtid en årslønn på 360000,- (fastlønn + tillegg).

     

    Mange som kjapt finner ut at kroppen ikke takler å jobbe på natt. Noen tror at siden de liker å sitte våken på kveld/natt så er en slik jobb perfekt. Men for veldig mange, så er det noe som skjer med kroppen når man passerer 05-06 om morgenen og ikke kan sove da...siden man enda har noen timer til man er ferdig.

     

    Men! jeg slipper og måtte tvinge meg i seng klokken 23 fordi jeg MÅ opp klokken halv syv. Dessuten har vi nattevakter friuuuuuker:)

  5. Vil bare si en ting når det gjelder lønn...nå kommer det jo seff litt annpå hvor man jobber, men veldig mange plasser så utgjør tips ekstremt mye. Selv har jeg tidligere jobbet på en populær take-away restaurant. Og selv til den lille plassen, så lå jeg på på 3-600 kroner dagen i tips. Men dette varierer jo veldig mye fra plass til plass. Catering servitører har vel kanskje ikke den store tipsen, noen restauranter får litt tips, mens noen drar inn flere tusen om dagen i tips:)

  6. Har Sony Cyber-shot DSC-P150..men kjenner det begynner å klø i fingrene etter noe nytt. Har ikke fulgt så mye med på utviklingen men det jeg biter meg merke i, er at det tydeligvis er blitt myyyye billigere for digitale kamera! Husker jeg feil vist jeg mener at jeg betalte ca 6500,- for mitt?

    Har det noe for seg å bytte kamera? bryr meg ikke om antall megapiksler da mitt nåværende har evig nok, selv om det ble kjøpt for flere år siden. Har det skjedd noe revolusjonerende på bildebrikke fronten som gjør at jeg burde vurdere nytt kamera?

     

    Noen som har noen gode anbefalinger? var innom komplett å tittet på digitalkamera, å ingen lommekamera var dyrere enn det jeg gav for mitt sony, så da spiller vel pris ingen rolle.

  7. Hei, er det noen som har denne telefonen? og som kan gi noen kommentarer om den? ser den blir slaktet i "testen", men den er jo griselekker!

     

    Ja, jeg er en liten mobilfreak men prøver nå å legge av meg denne kostbare hobbyen. Så etter litt grubling så trenger jeg en telefon som er grei å skrive sms med, må fungere greit med tanke på mms. Dvs kunne sende/motta mms med bilde/film&lyd, og som gjerne ikke har grense på 100kb eller va grensen på mange telefoner har. I tillegg må den ha en fungerende vekkerklokke ( sover som en bjørn, så har vanlig vekkerklokke + 3 mobiltelefoner som ligger å hyler for å få meg opp). Notat funksjonen må fungere greit.

     

    Største utfordringen blir vel sms vennligheten...er grodd fast til nokia (har hatt nesten 20 stk)

  8. når jeg skriver ipconfig på laptoppen min så får jeg bare bare "medium frakoblet". Dette er uten at kabel er satt i. Når jeg setter kabel inn så får jeg opp en ipadresse og en nettverksmaske...er dette adressen til den stasjonære?

    hadde jeg hatt litt mer peiling på nettverk så hadde sikkert jeg og ledd av dette hehe :D

×
×
  • Opprett ny...