Gå til innhold

cozmo

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cozmo

  1. Hei. Jeg har nylig fått meg Canal Digital men har fått et lite problem. Kabel uttaket er et stykke unna der hvor jeg ønsker å ha dekoderen, så at den antennekabelen jeg fikk fra Canal Digital er for kort (kun 2 m). Jeg forstår det sånn at CD selger ledninger som er 5m og 10 m lange. Men jeg trenger en ledning som er minst 15m. Noen vet hvor jeg kan få kjøpt en slik ledning? Som er av like god kvalitet som den 2m lange jeg fikk fra Canal Digital?

    CD. leverer helt vanlig RG6 qoax kabel og i tillegg er av dårlig kvalitet.

    Skal du ha skikkelig kabel bør du gå for en TriShield kabel og gjerne en fra CommScope.

    og kjøp noen skikkelige plugger i begge ender.

    Nå er jo qoax kabel ikke noe bra, men det er den kabelen du må bruke på dette.

    Ta kontakt med en tv \sat forhandler så får du det du trenger

  2. Jeg hadde ikke akkurat det samme problemet, men nesten - fikk "Ingen tilgang" når det nye sim-kortet sto i. For min del viste det seg at problemet var at jeg hadde skrudd av pinkode-sjekk ved oppstart på telefonen, av en eller annen grunn så dette ut til å være et krav? Aldri hørt om det før, og jeg hadde det av på det gamle simkortet. Uansett, når jeg skrudde det på igjen kom telefonen rett opp. Bare et tips i tilfelle noen andre har gjort det samme...

     

    Edit: på en SE Z600.

     

     

    Jeg hadde også slått av pin koden, brukte kortet i 3-4 timer så forsvant dekningen. var sur i hele dag og skulle vente til i morgen tidlig kl 08.00 da onecall åpner, så skulle jeg ta ut all frustrasjon på den stakkaren som skulle være så uheldig å svare på min samtale. Men så fant jeg ditt innlegg her og da løste det seg. slo på pin koden og alt funket. UTROLIG!

     

    Men ny leverandør av Mobil tjenester ??? ja kanskje det!

  3. hmm.. men har jo nå prøvd med to forskjellige kjølere som har jeg re-montert og reorientert mange ganger nå :S

     

    EDIT: Og her er det snakk om under et sekund med snurrende vifter før alt står stille..

    9644170[/snapback]

     

    På mange hovedkort er det flere kontakter til CPU viften, hvis du har koblet ledningen på CPU vifte2 og ikke vifte1 kan den slå seg av da bios finner ikke vifte på vifte1. sjekk det om du har koblet viften på feil kontakt

  4. Lever den som den er. Ingen på disse verkstedene har tid til å se på noe som helst.( ikke en gang det de skal )

     

    De har ikke ditt passord og kommer ikke inn på ditt private område likevel.

    9202016[/snapback]

     

    Selvfølgelig kommer de inn på din private konto hvis dem vil det, det er ikke noe problem uansett hvor vanskelig passordet ditt er, du tar bare ut disken og setter den inn i en annen maskin som har windows XP PRO eller Windows 2000, så tar du over retighetene på din personlige mappe og vips så har du tilgang på ALT som ligger i den mappen. om teknikerene har tid til å snoke, selvfølgelig har dem det men om dem gjør det er en annen sak.

  5. Ok, jaja gjør er ikke mulighet for å gjøre skolearbeidet nå forså å kunne gå hjem tidligere da?

    Iallefall en løsning jeg ville sett på :p

    8357230[/snapback]

    Vel, hva er vits med å gå når vi har en time fri, og en time skole, fri igjen osv osv.

    Og hva med å drite i hva jeg gjør på skolen å svare til spørsmålet jeg stilte. Er det mulig å sifte port e.l for å få Live MSN til å fungere?

    8357292[/snapback]

    Tror ikke mange gidder hjelpe deg når du svarer på den måten. :tease:

  6. Pcen min kolapsa og jeg måtte restarte xp. Men jeg mistet alt jeg hadde fra før. Tror ikke jeg har noe backup :(...

     

    Jeg har prøvd å gjennopprette filene med rescuva uten hell, noen som vet programmer som kan gjøre slik at jeg får tilbake alle filene jeg mistet? eller en annen måte å fikse problemet på?

    8327005[/snapback]

    Bare det at du kaller det "Restarte XP" burde fortelle deg at dette ikke er noe du burde gjøre selv, selv om XP kolapser helt og windows ikke vil starte har du ikke mistet noe, alt ligger på disken fremdeles, men hvis du har "Restartet XP" som du kaller det er nok alt mistet, det heter å formatere disken å reinstalere XP. å restarte XP er er å starte maskinen på nytt. når du kan så lite om data burde du får hjelp til dette før du begynte selv. du kan nok få tilbake noe av det du har mistet men ikke alt. prøv med GETBACK.

     

    Beklager at det var et litt hissig innlegg men hvis du ikke er sikker på hva du gjør, da bør du spørre, det er mange som kan hjelpe deg her.

  7. Du kan slette Win XP uten å bruke cd, men du må jo ha et opperativsystem på maskinen, trenger selvfølgelig ikke å være XP, men sletter du XP vil ikke maskinen din starte, sletter du XP, sletter du også alle andre programmer på disken din. hvis du skal bruke et annet operativ system fra microsoft eller en linux distibusjon kan du boote maskinen på den cden og slette XP via den cden, men husk at alt som ligger på den disken blir slettet samtidig. og igjen, du må ha et opperativsystem på disken din for at maskinen skal virke.

  8. Det er jo egentlig helt sykt bare å tenke på at butikken der du kjøpte denne skal dekke tap av data. nye disk bør du få men ikke dataene på disken. du har jo brukt denne til ulovlige ting. kan jo ikke kreve at butikken skal dekke dine kriminale handlinger. hvis du mener at alt på disken er ditt og ikke noe du har hentet fra nettet er det greit, men jeg tror ikke det er saken her ( filmer og tv-serier) hvis butikkene skal dekke tap av data vil prisene på harddisker øke med noen 1000%.

  9. Går ikke så fort med Netopia 3351 på ADSL2+, flater ut på rundt 8032/864 den :)

     

    Thomson 585i går vist greit å sette opp slik som trådstarter vil (har jeg hørt), dette er også den eneste trådløseruteren NGT har til ADSL2+.

    5890464[/snapback]

     

    Ok, det er godt mulig. har ikke adsl2 men bare 6 mbit. men uansett den funker bra i bridge mode

  10. Bumper denne....noen som har noe nytt å komme med på bridge-fronten og NGT? Eneste som stopper meg fra å bestille ADSL2+ fra NGT....

     

    MVH

     

    TommyL

    5870214[/snapback]

     

    Bare be om å få "Netopia 3351" denne er det ikke noe problem å kjøre i bridge mode, eller det blir ikke helt bridge, det blir "IP Passthrough" men gjør samme nytten

  11. Jeg skal ha meg en ny tråløsrouter, er det noen som har forslag til router?

     

    den må ha det meste, tråløs,porter til 10\100, FTP, USB tilkoblinger, Ip prioritering, webserver, video server, webcam server ovs... mest mulig stasj på den altså.

    Noen forslag\ erfaringer ?

     

    Pris er ikke så viktig. :thumbup:

  12. Hei, er dette agp slot?

     

    det står det på hovedkortet men jeg har prøvd 2 stk. og ingen av de passer!

     

    er dette en ny type agp kort? eller er det en annen type?

     

    denne pc'en er ikke så høy, kan det være at det er en "liten" type agp kort?

     

     

    Takker for svar.

    Hei

     

    Det er en AGP port, men det er av den først sorten slik at alle nye grafikkort passer ikke i den, du må ha et gammelt agp kort.

  13. Hei

     

    Jeg holder på med et mailto form i php, og det virker 100% slik det står nå, men jeg kunne tenkt meg at all mail som kom via det mailto formet blir sendt til 2 mail adresser. er det noen som har peilingpå hvordan jeg skal gjøre det?

     

    Slik ser det ut i dag

     

    <?php

     

    $to = "[email protected]";

     

    $extra = "From: $email\r\nReply-To: $email\r\n";

    $mess = "This is from: ".$name."(".$REMOTE_ADDR.")\n\n".$message;

     

    mail ($to, $subject, $mess, $extra);

     

    echo("<br><br><a href=\"".$HTTP_REFERER."\"></a>\n");

     

    ?>

  14. Min tundra 1557 har en tendens til å låse seg etter en stund i bruk, er det flere som har det problemet ? jeg kunne ikke finne noe i bios om AGP hastighet, noen som vet hvor jeg kan stille agp hastighet på denne maskinen?

×
×
  • Opprett ny...