Gå til innhold

InfectedExo

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. InfectedExo's innlegg in Ferie inkasso ble markert som svaret   
    Hei!
     
    Nei, dette er ikke sant. Du kan enkelt nyte en ferie i Spania, selv om du altså har gjeld.
     
    Med tanke på at du har pådratt deg gjeld av en sort, antar jeg at du har økonomiske problemer. For ordens skyld, velger jeg også å si at du ikke burde finansiere noen ferie ved hjelp av f.eks kredittkort, eller andre ting. Du burde prioritere å nedbetale gjelden din, da denne mest sannsynlig øker i en rekordfart, med de rentene og gebyrene som kommer. Et tips er å ta kontakt med innassoselskapet det gjelder, forklare din situasjon og sammen lage en nedbetalingsplan! De er som oftest veldig forståelsesfulle og samarbeidsvillige!
     
    Uansett, for å svare direkte på spørsmålet ditt, så kan du reise til Spania, uten at din økonomiske situasjon stopper deg.
  2. InfectedExo's innlegg in Jobb i Norge ble markert som svaret   
    Hei!
     
    Slik jeg forstår det nogenlunde kompliserte regelverket, er det slik at hvis du er fra et land utenfor EU/EØS-området, må du søke om oppholdstillatelse i Norge, for å kunne jobbe her. Hvis du altså ikke har et fransk pass og ikke er statsborger i Frankrike, men kun innehar en oppholdstillatelse i Frankrike, og har en nasjonalitet og statsborgerskap fra utenfor EU/EØS, kan du ikke umiddelbart jobbe i Norge. Da må du først og fremst søke om, og få innvilget en oppholdstillatelse.
     
    UDI har en fin informasjonsside, som viser informasjon for deg med ditt statsborgerskap.
    https://www.udi.no/skal-soke/arbeidsinnvandring/
     
    Lykke til
×
×
  • Opprett ny...