Gå til innhold

freezeface

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av freezeface

  1. Kan vel bare gjenta det som en skrev i en tidligere post her. Stor norsk guild på Stormreaver, Norse Elites - Alliance- med rekrutteringsguild Norse Alliance - og twinkeguild Norse Twinks mange folk med multiple chars men vil tippe at det er bortimot 120-130kontoer der. "Guardians of the Norns" har jeg derimot aldri hørt om eller sett på Stormreaver.. så det må rett og slett være feil..

     

    Hjemmesiden vår ^^

  2. Jepp, fikk den samme skiten selv for noen uker siden.. Regner med de har fått en del klager per telefon i det siste. Jeg personlig har vel ringt de ca 8 ganger de siste ukene. Det er helt uaktuelt for meg å sitte med noe slikt skit. Så etter nok en samtale på fredag der jeg etterlyste routeren så fikk jeg beskjed om at de hadde droppet netopia til fordel for en Thomson Speedtouch modell.. Regner med det er slike de kommer til å sende ut til alle shdsl-kundene fremover..

  3. Det du skal vite er at hjelpemiddelsentralen ikke kaster de pengene etter dere og sier "have fun"... Dere er nødt til å kjøpe en brukbar programpakke (les office-light) også for pengene. Dere kan selvsagt spytte i ekstra selv men det blir jo opp til dere.. Utover det har jeg desverre ingen anbefalinger å komme med bortsett fra at du bør kjøpe en så lett pc som mulig..

  4. Det kan godt hende at Philips lager mye svakere headset nå enn tidligere men de som jeg har, Philips SBC HP 620, er vel blitt 5 år ca. De er i akkurat samme form som da de ble kjøpt (litt skitnere da men, hehe). Disse kostet vel rundt 700kroner den gangen. Helt ok lyd men ikke minst, fantastisk behagelige å ha på seg. Sitter gjerne i to timer med dem på før ørene trenger en luftepause. Jeg bruker dem flere timer hver eneste dag.

    Så jeg vil absolutt gitt de nevnte Philipsene en sjanse.

    F.

  5. Herremin... :scared: Den va gammel ja.. Men temaet er vel desto mere aktuelt i dag. Vil tippe det er en del flere med "bredbånd" i dag selv om utbyggingen ikke akkurat går med ekspressfart.

    Poll:

    *Ja

    *Ja

    Kom igjen, hvem (som ikke er moderat opptatt at data) har ikke gjort det..? Jeg Kjøper det somer verdt pengene, hver gang.. har aldri hatt dårlig samvittighet for det, heller motsatt, følt glede ved å få et cracka programm til å fungere fint på pc'en :thumbs:

    F.

  6. Tracing route to pos2-3.622M.albnxg1.ip.tele.dk [8

    over a maximum of 30 hops:

     

    8 1932 ms 1773 ms 1893 ms 193.156.90.16

    9 771 ms 300 ms 100 ms 80.63.81.245

     

    Trace complete.

    LoL! Ja det er vel egentlig ikke noe å le av men...

    Var kanskje litt tidlig ute med gledesutbruddet mitt, men jeg synes faktisk fremdeles at det ble noe bedre, mulig at det var mest ønsketenking fra min side. Det bør nok ta en titt på trafikk-routingen sin. Spiller jeg på en server på østlandet så har folk fra Danmark og Sverige bedre ping enn meg, dumt...

    F.

  7. Til de som sliter med ping-spikes!

    Gå inn på kundeservice, logg på routeren og sjekk cbos-versjonen deres! Jeg var sikker på at jeg hadde den nyeste, 2.4.7 eller.no siden routeren nettopp var byttet, det viste seg at det var 2.4.2. Jeg oppgraderte..

    Så langt ser det ut til at problemet er blitt mindre, har hatt en god halvtime med spilling nå og bare fått spikes èn gang....

    F.

  8. Dette har vært diskutert før. Jeg tror en del har hendvendt seg til NGT om dette, uten at det er blitt noen bedring. Jeg spiller ca 2 timer online per dag og har i løpet av den tiden hatt bortimot 40 lagspikes. Dette resulterer vanligvis i rundt 15-20 kills også, som kan være veldig morsomt på en pub-server, men fryktelig slitsomt når det er match (clanbase/dogl). Kamerat av meg har telenor og han lurte fryktelig på hva dette var, hadde aldri opplevd det sa han.

    Bor i Bergen, Bravo-abb

    F.

  9. Etter juletider så har også jeg merket ustabile pinger fra NGT. Er akkurat som beskrevet tidligere, spilller med bra ping (50-70) i 5 til 10 minutter og så får jeg kjempelag i omtrent 10 sekunder, nye gode 5 til 10 minutter, lag osv osv....

    Greit nok at ikke NGT har verdens beste ping, men man bør kunne forlange at linja er noenlunde stabil. For de av oss som bruker en del til på online-gaming er dette en nødvendighet. Siden norge ei heller er verdens navle når det gjelder online-gaming (da snakker jeg ikke om cs serverene til vg og telenor) så er det greit med bra ping mot utlandet også...

    F.

  10. heisan!

     

    Har selv kjøpt dette kabinettet fra databutikken.com og har hatt den i bruk noen dager nu. Oppdaget nu en irriterende durelyd fra PSU, som kan minne om en hardisk som spinner. Lyden er ikke veldig høy, men vil nok kunne virke mer irriterende når jeg får byttet retailvifta på prosessoren og R9800 pro.

     

    Lyden er lett å høre ved å lytte like ved viften.

     

    Sender en epost til antec med problemet, så får jeg se hva de sier om dette.

    Fine greier, virker som om du har det samme problemet som meg..

    Hvis jeg legger hånden over luftutblåsingen på PSU så forsvinner nesten alt av støy og det blir levelig, men så var det varmen da, hehe...

    Må jo nesten være en form for produksjonsfeil. Med det samme jeg startet maskinen første gangen tenkte jeg: Ahh herlig! Kunne faktisk høre tikkingen av vegguret på kjøkkenet selv om jeg sto ved siden av pc'en i stuen. Men etter kort tid så kom den j*vla "virrelyden"

    Det er nesten som om psu-vifta tar borti ett eller annet, arghh så slitsomt å høre på.

    Fint om du skriver det her når du får tilbakemelding fra Antec :)

    F.

  11. Ja, ok du har altså ikke den orginale PSU'en. Men den fikk jo kjempeskryt i artikkelen. "kan ikke sammenlignes med Enermax silent bla bla bla... denne er mye stillere" :no:

    Når jeg sa tikkelyd, så er vel det ikke helt riktig, det er mer en slags "virrelyd" virr virr virr, hvert j*vla sekund, høres absolutt ikke normalt ut. Jeg kan jo selvsagt sette i Enermax'en min da, men da er deet samtidig waste of money, sikkert ikke billig den 380'ern som kom med kabinettet... Nei jeg føler meg lurt :angry:

    F.

  12. Fikk mitt kabinett i dag, også etter å ha lest testen på hw.no. Kan ikke si meg 100% fornøyd, enda i hvert fall.. PSU gir fra seg en forferdelig irriterende tikkelyd som kommer i en jevn takt, ca en gang hvert sekund! Veldig plagsomt å legge ut 1440 kroner inkl frakt for noe som bråker værre en det urgamle aopen kabinettet jeg byttet det ut med!!

    Er dette en retursak eller må jeg bite i det sure eplet og leve med det?

    F.

  13. wtf er det du preiker om?

    Det der er en dårligere kjøler enn det jeg foreslo og mye dyrere og ikke tilgjengelig... Thermaltake er på tilbud nå til 245;- + en papst til 145;-, = 390;- kroner pluss frakt og du har den beste stillegående amd-kjøleren som er å få tak i. Gå for dette, du blir ikke skuffet, evt kan du jo ta en 19dB papst i stedet, nesten like stille og veldig bra ytelse..

    F.

  14. Enig med Doffen her. Dette er en veldig bra kjøler! Som du ser av signaturen min så kjøler en slik Thermaltake Silent Boost + 12dB papst min xp2500@xp2800, har dog ikke prøvd å klokke den lengre (fikk den i forrige uke) null problem så langt!

    Ps Dette er i en htpc i stua, uten kabinettvifter av noe slag, kun utblåsing fra PSU!

    F.

×
×
  • Opprett ny...