Jump to content

Ajoh

Medlemmer
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Elkjøp har oppdatert status på 5900X til bekreftet lagerdato 9/12. Håpet om CPU før jul lever videre
 2. La inn ordre hos Elkjøp for noen timer siden (5900X). Har fått reservert og varen er bekreftet på lager 23.12. Da er det bare å vente på lansering av RX6000 og håpe at jeg ikke må vente til langt uti 2021 før jeg kan starte bygginga.
 3. Komplett skriver at 19 Ryzen 9 5900X forventes sendingsklare 2. desember. I går var dette tallet 40+. Har snakket med kundeservice via chat, men de kan ikke uttale seg om hvorvidt disse CPUene allerede er reserverte.. Er det noen som vet hvordan Komplett opererer? Er det mulig å bestille og forvente å få levert av disse 19 CPUene?
 4. Edit: Fjerner denne. Trenger ikke gå mer off-topic. Beklager
 5. Har hatt langt flere problemer med kort fra Nvidia enn AMD.
 6. Har merkelige framedrops her også... Er nede i 75 FPS på kartet "Devastation". Var jo en oppdatering her om dagen på 40GB. Mulig den ødela noe.
 7. Jeg benytter DX12. Finner at den gir bedre bildeflyt. Kan du teste dette hos deg?
 8. Er du helt sikker på at vsync er avslått? Du sitter på rundt 75 fps med en 75hz monitor.
 9. Kan du teste BF5? Skriv ned hvilke innstillinger du benytter og framerate du oppnår. Jeg har samme CPU og GPU, så kan sammenligne.
 10. Dette er normal oppførsel på Ryzen 3000. Ikke noe å bekymre seg over. FPS problemene i Battlefield derimot... Jeg pusher 100+ FPS i BF5 @ 1440p med high/ultra settings.
 11. Var av den oppfatning at en nedgradering av bios var kompliserte greier... Vet ikke hvorfor jeg trodde det. Reflasher den gamle biosen nå
 12. N-Y-D-E-L-I-G Oppdaterte bios på mitt MSI B450 Tomahawk MAX og nå har jeg problemer med idle volt og clock speed. Dersom Corsair iCUE kjører i bakgrunn så er CPU låst til 4.2Ghz. Slår jeg av iCUE, så vil CPU klokke ned men idle volt er fortsatt statisk 1.38V Den enkelte Core VID er dynamisk, men CPU Core Voltage (SVI2 TFN) er altså nå fastlåst på 1.38V Hadde ikke disse problemene med forrige bios.
 13. Har sendt PM da det blir off-topic i denne tråden.
 14. Tok av sidevinduet...... 4 runder i Superposition: CPU: 67 grader GPU: 51 grader Junction: 75 grader Ambient: 27 grader Og ja. Inn og ut på blokka er riktig Edit: CPU peak temp varierer svært mye. Mens benchmark kjørte (uten vindu) så var temp aldri over 55 grader. Med sidevinduet på var det enkelte scener hvor CPU målte 60 grader. Typisk er det lasting av selve programmet så får CPU til å øke temperatur.
 15. EK-Supremacy MX Har montert blokken to ganger med ny paste ved hver montering uten at det hjalp.
×
×
 • Create New...