Jump to content

Osiris76

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. hehe, ja spesielt hvis du kobler sammen som gruppe og legger inn type "event" eller "schedule"... (hvis du bruker Telldus) Kontaktet Nexa og de mente CMR 101 burde greie opp mot 60W... det gjaldt ikke mine 10 stk SG... ble varm og røyk selv på svak dimming, og kom en lei "dirrende" lyd fra lysene... Så mitt valg inntil videre ble en WMR 1000 av/på siden jeg ikke er avhengig av dimmingen... men var desperat etter et par ekstra brytere andre steder for styring samt mulighet til å fjernstyre lysene via nett og koble med andre enheter... Startet hele prosjektet på impuls uten å innse hvor smart det hadde vært med toveis komnmunikasjon og heller kjørt på Xcomfort /Z-wave.
 2. Vet ikke om du har funnet noe godt svar/løsning, i så fall hører jeg den gjerne Jeg har 10 stk 6w LED downlights, og min CMR 101 gikk fort varm og så røk den...
 3. Hei hei! Mye frem og tilbake her... Nexa 252 ble varm og sa veldig fort tak for seg ved 10 stk 6W LED dimmbare. Vurderer å forsøke CMR 101, men ser ikke ut som om de er kommet frem til en konklusjon her siden Juni 2015? Noen som har råd? nye modeller?
 4. Ja, det "manglet" definitivt noen ledinger hos meg jfr bruksanvisning. Takker og bukker for kjapt svar vedr. løsning. Er heller ikke "ledig" strømleding i socket, da blir det å ringe elmannen på mandag. Igjen takk kjapt svar
 5. Hei! Installerte først i en WMR 252, men den håndterte ikke hele scalaen på dimmingen. (LED) men fungerte eller fint. Men jeg ville heller se om CMR 101 kunne gi mer riktig dimming. Originalt har det stått en Elko GL315 dimmer i socketen. Som vist på bildet har jeg kun tilførsel AC og en ledning til selve lyset. Hvis jeg monterer som anvist på pakken får ikke CMR strøm. (Har testet at den fungerer ellers). Regner med at jeg kanskje må lage en "bro" mellom noen av inngangene? Det er sikkert noen her som kan svare på denne sikkert enkle "nøtta". Takk!!!
×
×
 • Create New...