Jump to content

triggerman

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Vi har desverre folk som er usikkre om dem kommer til warmup kl 19:00 så det blir litt risky å skifte til har dere lyst/mulighet å bytte dag igjen?
 2. Vi har desverre folk som er usikkre om dem kommer til warmup kl 19:00 så det blir litt risky å skifte til
 3. ja har link klar til vote http://owdraft.com/view/108505/dtQ7AQOZgX6qqKlpwm6O6unB3
 4. Hei admin! Det tår alle lag er pliktig å lagre demo fra hver kamp, menes det at det må være fra player point of view? eller holder det at 1 person recorder med feks obs? det er ikke alle som har en data som takler både obs og overwatch kjørende.
 5. ja det er rett ip. Vi fant jo ut at den var gamlere versjon oppdateres i dette øyeblikk....
 6. hei gutta, vi holder på å få satt opp server nå. så får dere ip så fort vi har den
 7. Hei så en gammel tråd om folk synes det er for dyrt med Data deler i stavanger. Jeg selv synes utvalget av butikker er for lite. Du kan se på rubi data som jeg var innom for noe så enkelt som en litt stor musmatte. Jeg tror søren meg at jobben min bruker større enn hva dem solgte. Startit er vel konkurs om jeg ikke tar feil. og elkjøp har vel bare komplett data? Hva er folk sin mening om dette?
 8. Hei, jeg holder på å starte et team som skal spille i telenorligaen og vi håper på å nå langt. Legg meg til på bnet Triggerman#2858 så kan vi snakke.
 9. Hei, jeg holder på å starte et team som skal spille i telenorligaen og vi håper på å nå langt. Legg meg til på bnet Triggerman#2858 så kan vi snakke.
 10. Hei, Jeg er Lasse aka Triggerman og Jeg søker seriøse spillere til å starte et team atm søker jeg main tank og support. 18+ Villig til og lære Tåler kritikk Samarbeidsvillig Voksen. Skillrating MINIMUM 50+ Dere må ha tid til pracc minimum 3 ganger i uken og lyst og legge tid i dette til å bli bedre/best. om du lurer på noe eller om du vil snakke kan du kontakte meg Triggerman#2858 Se hele utlysningen på Gamer.no
 11. Hei Void, Holder på å starte et team til overwatch sin telenorliga (til og starte med) jeg skal prøve ut litt forsjellige spillere på søndag 8/9 tiden om du er interesert i og prøve deg. legg meg til om det kan være noe triggerman#2858 alle er 50+ comp rank.
 12. Hei kenzmcswagger, Holder på å starte et team til overwatch sin telenorliga (til og starte med) jeg skal prøve ut litt forsjellige spillere på søndag 8/9 tiden om du er interesert i og prøve deg. legg meg til om det kan være noe triggerman#2858 alle er 50+ comp rank.
×
×
 • Create New...