Jump to content

zafira123

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

Recent Profile Visitors

240 profile views
 1. Har sendt inn forslaget Stortinget adrssert til han Bent Høie nå, så får han ta en telefon til Norwegian Kjos om de kan benytte de ellers ubrukelige Max flyene hans..tenk om en så forbipasserende tanke i morges kan bidra i denne korona tiden...
 2. Kanskje en ny mulighet som er innovativ i disse tider som kan benyttes: Det står nå tusenvis av passasjerfly som kan stå på bakken og lett kan omgjøres til megarespiratorer- (trykkammer med forhøyede oksygen nivåer i kabinen) Ut med stolene og inn med senger... .. bare en liten ide jeg kom på en søndags morgen.
 3. Ja da....NOx, svoveldioksid, CO2 med fler er nå ferdigmaksbelastet, så da var vi igang med en ny gass fra det periodiske systemet som skal avgiftbelegges.....
 4. Der har resirkbransjen jammen funnet en ny måte å bli kvitt gml.bildekk etter at det snart er forbudt å bruke til fyllmasse på kunstgressbaner.
 5. E det bare eg som synes det e rart at de plasserer en gigatung generator høyt opp me i masten. Hvor ikke benytte en aksling fra toppen og ned til bakkenivå
 6. Kanskje tv aksjonen burde gå til atominstituttet på Kjeller og Halden. Da hadde de fått inn 100-150 millioner og norges borgere kunne gått en trygg fremtid i møte. Tenk om vi kunne tenkt på oss selv en gang i blant og tatt et nasjonalt ansvar for oss selv og våre etterkommere.
 7. Enklere en denne revolver motoren kan det knapt gjøres: https://youtu.be/uJSLDq7MkhQ
 8. Skulle tro at det ville være mye bedre virkningsgrad og overføre elektrisk kraft fra en eller flere el.motorerer på land, som via en aksling (leddet og føyelig) overfører mekanisk dreiemoment, til en eller flere generatorer ombord i fergen.
 9. Feil. 35mm filmframvisning ligger gjerne på kanskje 2k i praksis. AtW Da er det vel bare å kjøre 4 x mengde film igjennom linsa og vipps så skulle frameraten være 4 ganger så god.
 10. Det er vel snart på tide å gå tilbake til ekte analog film og skikkelig gammel filmfremviser igjen. Da snakker vi oppløsning uten sidestykket. Ingen pixler, bare 100% bilde fra virkeligheten.
×
×
 • Create New...