Gå til innhold

tzr

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tzr

  1. har en disk av denne typen og den funket fint, helt til jeg oppdaterte biosen og den begynte med de velkjente klikkelydene,ordnet seg etterhvert og klikker ikke lenger nå. Men når jeg skal formatere opp de resterende gigsn som ikke ble formatert først (pga. bios out of date >137gb problem) får jeg en write fault i partition magic 7 , formateringa rapporterte når jeg bare laga den resterende biten som unformatted, skulle formatere i windows ME og fikk tilbake at det var feil på en boot sector eller table og at disken måtte byttes ut..

    Går det ann å slette hele disken noe lignendes som support kara på komplett gjør når de kjører "erase disk" for bad blocks?

  2. Installerte xp pro norsk over norsk winme og har aldri hatt så mye problem med maskina. Alcohol og daemon slutta å fungere, via hw monitor, får heller ikke avinstallert en hell drøss med spill.. Invalid network access ett eller annet. Ser det som siste utvei å formatere og reinstallere clean install.. Noen som har peiling på hvordan det eventuelt kan ordnes? har ingen service pack ellerno inne..

×
×
  • Opprett ny...