Gå til innhold

iBrus

Medlemmer
 • Innlegg

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

iBrus sine prestasjoner

32

Nettsamfunnsomdømme

 1. Verden ville hatt det bedre om alle Palestinerne ble tvangsflyttet til Jordan, og Israel kunne overtatt vestbredden og gaza. Palestinerne er terrorister ledet av terrorister. Et alternativ kunne vært om Palestinerne konverterte til Jødedom. Hvis Palestinerne virkelig vil ha fred så bør de konvertere til Jødedom. Hvis ikke er de og blir de terrorister.
 2. Så du mener at (og jeg antar du har rett) Israel hev ut et par palestinere fra sine hjem i Øst-Jerusalem, og det mener du er god nok grunn til å skyte tusenvis av raketter inn i Israel? Problemet er at Palestinere hater Jøder. De vil drepe så mange så mulig. Aller helst alle sammen. Får de muligheten til dette så er det det de vil gjøre. Israel på sin side har strekt ut hånden sin for fred mange ganger, men aldri fått fred tilbake. Israel har ikke som mål å drepe alle Palestinere. Det er litt forskjell i sinnstilstand det. Men for all del ta side med terrorister du. Som ble sagt her på fora. Hvis tusenvis av raketter ble skutt inn i Oslo. Busser eskplodert av terrorister og hatt en fiende ved landegrensen som er inbitt på å drepe så mange Nordmenn som mulig. Ja da tenker jeg selv du hadde vært motstander av terrorister som hamas.
 3. Nå ser det ut som Israel tar mål i Libanon også. Det er greit siden de ikke selv klarer å holde terroristene og deres raketter borte. Palestinerene er heller ikke under okkupasjon. Okkupasjon er når du har støvler på bakken. Soldater som kontrollerer altså. Det er synd på Israel. De har folkeoppunionen mot seg fordi de viser gråtende barn på tv. Hvordan livet er for millioner av Israelere som må i bunkers flere ganger pr. døgn fordi tusenvis av raketter kommer deres vei blir så og si aldri vist på tv. En funksjonerende demokratisk stat kan ikke leve slik.
 4. Jeg syns ikke Israel har gått langt nok. Håper de går hardere til verks og blir kvitt verkebyllen hamas. Bare så det er sagt: jeg ønsker ikke at noen sivile i Israel eller palestina skal dø.
 5. Hører ikke Palestinerne egentlig til Jordan? Uansett kan de alltids konvertere til jødedom og bli en del av Israel.
 6. Palestinske barn blir trent opp fra de er små til å drepe jøder. Hvordan gjøre det mest effektivt. Hvordan med kniv, våpen etc. Så at "sivile" (terror barn) også blir offer for Israels selvforsvar er ok. Skulle ønske det ikke var noe konflikt og at ingen ble drept men det er ønsketenkning. En side (palestinere) er terrorister og styrt av terrorister, og den andre siden er en demokratisk stat som ønsker å leve i fred. Hva forventer en egentlig skulle skje.
 7. Hva er problemet? Saltsmeltereaktorer bruker atomavfall som brensel og er fremtidens energi.
×
×
 • Opprett ny...