Jump to content

113

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. Den blir oppdatert regelmessig. Min har blitt oppdatert nærmest hver dag siden 27 juli.
 2. Noen som har en formening om det er realistisk at jeg kommer inn når det er 70 studieplasser?
 3. Er nr. 4 på venteliste. Håper virkelig at det er noen som takker nei.
 4. Vet at dette er et spørsmål som er umulig å svare på akkurat nå. Men jeg vil bare høre litt hva andre tenker om det. Er veldig bekymret for at jeg ikke komme inn på det studie jeg har søkt på. Har søkt meg inn på økonomi og administrasjon på NTNU. Leste nettopp at det har vært en økning på 26% i andel med førsteprioritet. Hadde vært så utrolig kjipt å ikke komme inn på studie på grunn av dette. Jeg søker med ordinært vitnemål, og ligger 4 3 poeng over det snittet som var ifjor. Egentlig ser jeg ikke for meg at det komme til å stige så pass mye, men likevel så stresser jeg enormt mye over det.
 5. Nå vet da ikke jeg når dere var i militæret, men vet at de forandret reglene i 2013. Såfremt brillene og linsenes styrke ligger innenfor -8,00 nærsynte og +4,00 for langsynte går det forhåpentligvis greit. Link: http://www.optikkogsynshjelp.no/forsvaret-endrer-brillepolitikken/
 6. Jeg har i det siste tenkt på å kjøpe meg en ny gitar. Siden jeg ikke har spilt gitar lenge er jeg ikke noen ekspert på hvilke gitarer som er bra og hvilke som er dårlige. Er det noen som kan anbefale en gitar som ikke er så veldig dyr, men samtidig har bra lyd? Legg gjerne til en link
 7. Som dere skjønner har jeg en dårlig historielærer, klassen har klaget på, men til ingen nytte Vi hadde egentlig en fremføring i dag, men ble istedet flyttet til neste mandag. Fremføringen har allerede blitt flyttet to ganger fra før av. Problemet er da at neste mandag har jeg en annen prøve som jeg må øve til. Så jeg vurderer da å spørre om jeg kan skrive en innleveringoppgave om temaet min gruppe har om. Tror dere jeg kan gjøre det? Jeg har allerede spurt han på itslearning, men han fjotten svarer ikke.
 8. Har dette egentlig noe å si? Karakterer i første og andre termin blir jo lagt sammen. Er det ikke bare å jobbe bedre neste år? Anbefales uansett å levere inn fremføringen. Kan sikkert spørre om du kan skrive en innleveringsoppgave også.
×
×
 • Create New...