Gå til innhold

k3rm0r

Medlemmer
  • Innlegg

    347
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av k3rm0r

  1. Operation Data

    Operation Data Upstream Downstream

    Noise Margin 10 dB 19 dB

    Output Power 4 dBm 18.5 dBm

    Attenuation 25 dB 38 dB

     

     

    Defect Indication

    Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator

    Fast Path FEC Correction 0 0

    Interleaved Path FEC Correction 0 0

    Fast Path CRC Error 11 0

    Interleaved Path CRC Error 0 0

    Loss of Signal Defect --- ---

    Loss of Frame Defect --- ---

    Loss of Power Defect --- ---

    Fast Path HEC Error 9 9

    Interleaved Path HEC Error 0 0

     

     

    Statistics

    Received Superframes Interleaved 0

    Transmitted Superframes Interleaved 0

    Received Superframes Fast 6667655

    Transmitted Superframes Fast 653046

     

    --------

     

    noen som kan skjønne dette??

     

    ser ut til at det er noe problem med

    Fast Path CRC Error

    og

    Fast Path HEC Error

     

    aner ikke hva dette er, men er det en måte å få fiksa dette på?

     

    nettet er veldig ustabilt..

  2. min acer aspire 1680 trekker BF2 veldig lett og koster ikke mer enn 8000 kr her har du link: http://www.cshop.no/PartDetail.aspx?q=p:834900;c:36159;r:pg enkel og grei pc, jeg bruker den hverdag på skolen, har ikke hatt problemmer med den enda! jeg har lese og skrivevansker og har hatt mange bæabre så jeg har mye erfaringer med forskjellige bærbare!

     

    du har mange andre bærbare rundt omkring, men skal du ha en god pc til skole er acer en veldig godt kjøp! tillegg så veier ikke min mer en 3 kg

    5367887[/snapback]

     

     

    er ikke helt fornøyd med AMD på bærbarer, liker litt Intel bedre der, men den ser jo helt grei ut

  3. Har sett på endel bærbarer, men finner ikke helt ut hvem eg skal kjøpe.

     

    Det eg er ute etter er en veldig rimelig bærbar, maks 9tusen. dess billigere dess bedre ^^

     

    Det MÅ være 512 MB ram

    60gig HD er også minimum

    1.4ghz P-M

    skjermkort er eg litt usikker på, spilling blir det ikke så veldig mye av. muligens noe Sims2. så om det er viktig med noe annet en interigert er eg usikker på.

    må ha trådløst netverkskort(helst innebygd)

    Ikke alt for stor og tung.

    DvD brenner er også en pluss men ikke noe krav ^^

  4. Eg får Hd'n opp i Bios. men i windows så kommer den ikke fram. Har sjekka i systemet, og tatt å scanna etter plug and play.. det er en 250gig WD.. helt ny.. det som eg synest er merkelig er at den kommer opp i bios som en 250gig Hd- men i windows kommer dem ikke frem i hele tatt

  5. Siden du skal bruke den til videoredigering ville eg ikek anbefalt en bærbar maskin.. har en hp NC8000, funker enormt bra til at du nevner, har hatt den i snart 1 år og har ikke merka at den er blitt så enormt slitt. ihvertfal ikke utenpå, har vært så uheldig at eg har nesten ødelagt noe inni ene utgangen til lyd, men ellers er den knall.. er litt stor, men ikke så tung som de fleste vil tro. den er plastikk, men pga av den er så bra satt sammen ville eg ikke sett på den som noe som blir ødelagt fort..

  6. Anbefaler sxqa+-skjermen.

     

    + God skjerm, godt tastatur, helt lydløs i bruk.

    - Veldig plastikk. Skjermen tåler dårlig trykk bakfra. Er litt redd for å transportere den fordi den føles så "billig" ut.

    hvordan er den i bruk da? rask til det meste av surfing. word osv? generelt windows ting tang,, utenom spill

  7. hiver meg med på denne tråden ettersom jeg er ute etter nøyaktig det samme! :)

     

    blitt vanskelig og finne p-m til under 8000,- i disse dager. vet egentlig bare om dell sånn i farta.. så må nok kanskje ta til takke med det.. (liker ikke og handle hos djevelen. :p )

     

    k3rm0r: minne er veldig billig og oppgradere selv fra 256 til 512, så finner du en god pc der bare minne trekker ned så anbefaler jeg det. :) får 256 mb twinmos so-dimm for 219,- hos komplett.no (245,- for kingston value)

    joa.. er mulig eg vurderer en dell til henne.. men tror hun har lyst på noe annet. siden hun ikke liker dell.. hehe.. men vi får nå se

  8. Det må vel nesten blir Dell Inspiron 6000 tror jeg, selvom du kanskje vil foretrekke Inspiron 510m grunnet dens veldig slanke design.. Men sistnevnte vil overgå budsjettet ditt med Pentium-M..

    Har en dell latitude d600. noe som er SVÆRT missfornøyd med. touchpaden er ikke så som er å anbefale. noe som eg missliker stert.. så dell er no go for meg.. Har sett litt på netshop sin 1557(tror det er det den heiter). men den blir fort 10 000 for. er det noen som har en slik en? eller tundra sin, dem er vel så og si like?..

    Så vist det er noen som har en slik en. har noen vurderinger vært bra. skjermkortet er ikke noe som spiller inn. siden den ikke blir brukt til spilling. er ikke sikkert latitude d600 er den beste dell pc'n. men merker en god "lagg" på en måte med touchpaden demmers... eg personlig har bare testa dell d600 og hp Nc8000 og en netshop cl56. mest fornøyd med HP'n. minst fornøyd med dell'n. har hatt en IBM T42P også. Var grei men tyngden var veldig rart fordelt. og likte ikke tastene på den..

  9. jeg foreslår igjen en iBook jeg. Den koster ca 8500,-

     

    Dobbel HD koster 420,- og da får du 60GB.

    Sjekk www.apple.no for mer info...

    blir nok mer en 8500 for den ihvertfal 9500..

     

    glemte å nevene at 512MB ram er et must også...

     

     

    skrev vist det alikavel.. men litt skrivefeil:P hehe

  10. Brukes til student PC. dette innebærer skriving, musikk, surfing osv. Brukes mest sansynlig ikke til spill. Muligens til kabal. thihi. så trenger nok ikke noe 9700 eller noe da nei. Men trenger 510mb ram. og en centrino PC. muligens bare med P-M også. da centrino ikke er et must. men P-M = et must. HD er ikke så viktig. holder langt med en 40Gig. da dette er alt hun har på den stasjonære også. men skader ikke med 60 eller 80 vist det ikke er store prisforsjeller..

     

    PC'n skal ikke være for tjukk. eg har en HP Nc8000, dette er noe hun ikke vil ha. pga av tjukkelsen på lappy'n. for folk som ikke vet hvor tjukkt det er så er det ca 3cm uten lokk og 4cm med lokk.. 

     

    hpåer på noen tips..

    Pentium-M er en av kriteriene for at du kan kalle den for Centrino. Så det du egentlig mener er at du trenger en Centrino bærbar.

    et tips bare.. les det eg skriver kansje??

    "og en centrino PC. muligens bare med P-M også. da centrino ikke er et must. men P-M = et must."

     

    der sier eg klart å tydlig at en centrino Pc er ikke et must men da en komponent som utgjør centrino er et must. nettop cpu'n. Siden det er noe eg synest er veldig bra. om eg ikke har wlan kortet osv. hugser ikke alt som utgjør en centrino, gjør ikke noe..

  11. Brukes til student PC. dette innebærer skriving, musikk, surfing osv. Brukes mest sansynlig ikke til spill. Muligens til kabal. thihi. så trenger nok ikke noe 9700 eller noe da nei. Men trenger 510mb ram. og en centrino PC. muligens bare med P-M også. da centrino ikke er et must. men P-M = et must. HD er ikke så viktig. holder langt med en 40Gig. da dette er alt hun har på den stasjonære også. men skader ikke med 60 eller 80 vist det ikke er store prisforsjeller..

     

    PC'n skal ikke være for tjukk. eg har en HP Nc8000, dette er noe hun ikke vil ha. pga av tjukkelsen på lappy'n. for folk som ikke vet hvor tjukkt det er så er det ca 3cm uten lokk og 4cm med lokk..

     

    hpåer på noen tips..

  12. Burde jo gå ann å bruke en slik Lou lenket til å bare modde den litt å bruke innmaten på en eller annen måte? Lurer på det samme selv forresten.. :) Posten hører også hjemme her!

    hmm. det har igrunn ikke noe med PC å gjøre så det hører ikke hjemme der. desverre. Siden dette ikke har noe med PC å gjøre.. Men men

  13. 220v-12v trafo er vel kanskje det mest vanlige som finnes på det markedet. Husk at du får en med nok VA. 1 pære på 35 W er det samme som 35VA. Husk at trafoene også har minimumsbelastning.

    tviler det er det mest vanligste. det mest vanligste er nok 12-220 da dette er beregnet til hytte bruk.. og til bruk i biler..

  14. De bilene som Remerser nettop postet passet perfekt i denne tråden. :thumbup:

     

    Enda en stygg bil:

    http://www.dinside.no/km_bilde/0/181000.jpg

     

    http://www.dinside.no/km_bilde/9/180999.jpg

    :dontgetit:

     

    hvordan kan du si at denne er stygg? den er jo drit rå.. greitnok at panseret var litt harry, men herregud hvem her som ikke ville kjørt en sånn en visst de hadde hatt mulighet?

    nettop slike folk som deg vi gjør narr av her. som liker helt mongo biler.. eg hadde ikke kjørt den stygge klumpen om eg fikk penger for det

  15. Søkefunksjonen i forumet er bra. Har svart på AKKURAT dette spørsmålet mange ganger. Svaret er en av to ting. Enten så gir PCen ut svakt fargesignal i s-video pluggen, eller så støtter ikke TVen s-video inn. Det siste er mest sansynlig.

     

    -Ko_deZ-

    og ja eg har søkt. søkte på TV svart/kvitt og svart/kvitt. men ingen resultat som passet mitt problem..

  16. Søkefunksjonen i forumet er bra. Har svart på AKKURAT dette spørsmålet mange ganger. Svaret er en av to ting. Enten så gir PCen ut svakt fargesignal i s-video pluggen, eller så støtter ikke TVen s-video inn. Det siste er mest sansynlig.

     

    -Ko_deZ-

    jaha. men du kan jo endre på hvilket signal som går inn.. altså hvilken type signal som kommer inne på TV'n

×
×
  • Opprett ny...