Gå til innhold

Brakballe

Medlemmer
  • Innlegg

    378
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brakballe

  1. Heia alle,

     

    Rekrutterer for tiden ca. 10 stk retitred raiders eller folk som raider og har en alt de vil lvle i fred. Vi har vært her siden 2006 og er i hovedsak en gjeng med trøtte pro Vanillaraiders (og så videre) med et problem med å slutte med å spille WoW.

    Vi har en "Guild runs Sunday" fra 20:00 og det er fritt å være med, hva vi gjør er alt i fra Hogger naken til SoO Normal.

    Guild er lvl 25 og vi hoster egen TS og web forum.

    Nøkkelord er avslappet og hjelpsom. Aldersgrense er 20 år da språket kan være lite egnet for yngre.. :p

    Vi er nå 58 chars/18accs og folk er for det meste Nederlendere/Svensker/Norske/Briter etc.

     

    Målet er å fortsatt være et lite Guild med et minimum av dramas og elitists.

     

    Maile meg ingame på Brakefine, Dragonblight. :)

  2. Det er bare install og loadingen med evt sonebytte som kan gå raskere i wow med SSD.

     

    Men i det siste har jeg merket en ekstrem lang login og loading, ofte så lang at musikken stopper opp, det har jeg ikke hørt siden wow kom ut.

    Har 550MB-WR-ssd og har testet flere.

    Jadda, spesielt i de siste dagene har login tatt mye lengre tid og var innom i morges. Men nå får jeg ikke logget inn i det hele tatt... I tillegg så har Bettle.net vært nede i hytt og pine i det siste..

  3. Har ennå random skit ca. 1 gang i uka med fullt oppdatert 920 at den finner ut at nå skal batteriet grilles. Siste var tidligere i uka der den tømte seg selv uten grunn på 6 timer over natta uten å ha vært i bruk. En restart fikser det alltid men.. er det nødvendig i dag?? (Jada, nei og null kjørte i bakgrunnen og omtrent alt annet er slått av) Tar bare av av og til...

  4. Jeg har som kjent bestemt meg for en Yamaha XVS 1300 Cruiser og jeg har allerede bestillt meg denne hjelmen: http://www.24mx.no/mc/p/mc-hjelm-schuberth-c3-pro-mattsvart/33641/mc-hjelmer/k288/mc-hjelm-schuberth/s966/

     

    Jeg kommer i utgangspunktet ikke til å bevege meg utendørs i regnvær på sykkel, men kan jo være greit med noe som er vannavstøtende. Skinndress er ikke helt meg, så tenker kanskje på noe av stoff?

     

    Nå har jeg ikke tenkt til å blakke meg på dette, men man skal jo heller ikke spare penger når det kommer til sikkerhet.

     

    Jeg er nok litt mer jakke/bukse typen (ikke heldress) og ønsker mørke farger, gjerne svart på alt.

     

    Husk at jeg ikke kjører R-sykkel og har ikke planer om å bevege meg ut på noen bane. Kun cruising på landevei i stort sett nedbørsfritt vær.

     

    Så hva annbefales av utstyr som ikke koster skjorta?

     

     

    Hjelmen er veldig bra den og bankers som kjøp. Bruker en tilsvarende, en vanlig C3. Det kan se dyrt ut men blir ikke billigere fra Tyskland om en legger til importmoms.

     

    Sjekk ellers www.lois.de for utstyr og prissammenligninger.

     

    Skinn er best og OK for korte turer i regn hvis du vedlikeholder skikkelig og blafrer/støyer ikke. Men siden du skal kjøre en tung cruiser så er ikke hastigheter/bevegelighet noen issue så hadde gått for en skikkelig kvalitets Gore-tex combo. Har selv Yoko, tilsvarer Rukka. Desverre koster de en del og regn med 8-12k. Men de holder i +10 år så del det ned på det så er det ikke så fryktelig.

    MIn kostet 10,5k 12 år siden og er fin-fin ennå etter +80k km.

     

    Sikkerhet generelt blir CE-godkjente polstringer skulder, albu, hofte og kne + minimum en plate i ryggen. Skinne er bedre men skjønner de som dropper dette men ikke dropp plata.

    Hansker kan gjerne være en kombinasjon skinn og Gore. Disse er BRA men kjøp et nummer større enn det du mener passer: http://www.louis.de/_305f2e90a7368e139e8a3191fffb428b82/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=201399&lang=en

     

    Hansker er stress p.g.a så forskjellige hender og sitteposisjon så regn med 2-4 par alt etter som (varm sommer, normal sommer, regn, kaldt etc. Etter mangen bomkjøp så endte jeg tilslutt opp med 5 par som nå fungerer og dekker alt....

     

    En løs hals krage (Polo type med mansjett) vil du ha og støvler fra Daytona er rimelig bankers. Gjerne i skinn og husk kjære å gi de en omgang som foreskrevet med voks og impregnering (skinn støvler trenger og litt bruk for å "stemme" så bruk nye til (etter ekstra oljing og voksing) å gå tur i parken med!

     

    Så skulle du være sånn noenlunde i boks..

  5. Sitter med en Kwak ZX-12R så er svinedyr uansett hvor jeg har sjekket. Sammenlignet med tilsvarende fra Honda (XX) & Busa så er den suverent dyrest og "leder" med +50% og oppover. Har for tiden "If.." og betaler godt drøyt +7k med 8k i egenandel.

    Har hatt og kjørt sykkel i 27 år og i 14 land å aldri hatt en eneste ansvar eller kasko skade og dermed aldri kostet et forsikringsselskap en krone.

     

    Det må nå gå ann å komme ned på Honda XX nivå??

     

     

     

     

  6. Litt OT - er det noen som vet om/når 1020 kommer til Norge?

     

    Og, hva er argumentene for 925 vs 920 egentlig? Såvidt jeg kan se så er 925 en nedgradering i mine øyne; ingen trådløs lading, halvparten av lagringsplassen, kan ikke sette telefonen på høykant, og litt annet sånt småtteri

     

    Smekrere og veier "normalt" (Har en 920 og kladda på en 925 i Kina). Trådløs lading, bruker/ville du brukt det (ekstra antenne for trådløs vil ta opp plass uansett!)? Jeg gjør, veldig comfy og ladere får du fra Ebay for 120 spenn alt inkl. enten 230v eller USB. 16 vs. 32Gb. Svir du opp mere enn 16Gb i praksis? Er enig at ikke støtte for sep. minnekort er driitsløvt... uansett. Sette telefonen på høykant? Best i vindstille, et stykke vekk i fra deg på et granittbord.. ellers gambler du med levetida på telefonen.

    Er sikker på at rett etter du har kjøpt en så annopnseres det med en som har alt som kommer om et 1/2 år etc... slik er det alltid... :p

  7. Har du siste versjon?

    Nokia updates Display + Touch and Extras + Info apps for Lumia line

     

    EDIT:

    Anbefaler denne for å sjekke om du har siste versjon av alle Nokia Apps:

    SysApp Pusher will notify you of app updates for your Nokia, HTC or Samsung Windows Phone

    Jeu. fant ut av det. Vi snakker om GDR2 + Amber. GDR2 sklir rett inn, komplettere Amber må en gjøre manuelt med å hente touch & info apps. SÅ blir det komplett Amber.. tåpelig tungvindt, det kunne blitt opplyst om ved install. Men nå er alt komplett og telefonen eter strøm som aldri før... ser ut som alle ekstra ting koster strøm... fett nok...

  8. Innstillinger/skjerm + berøring, sveip/bla sideveis.

    For å finne ut om Amber er på plass, sjekk innstillinger/ekstra + info, skal stå Amber med stor, gul skrift.

    Jaha, da skal du høre: Det går ikke an å sveipe sideveis til flere options (Innstillinger/skjerm + berøring, sveip/bla sideveis). Det er ingen flere options der.

    I "innstillinger/ekstra + info" (har "Norsk" telefon men bruker Engelsk telefonspråk) står det ikke "Amber" med gul skrift nei...men: Nokia enchanncements 1.7.0.173. Hadde en solid oppdatering den nå sist rett før helga det som tok sin tid med restarter etc. og har f.eks. nye "Data sense" nå.. noe henger ikke på greip..

  9. har og masse riper i min, samme har jeg på min sgs4, om ikke ennå mer på den.

    så å kalle disse glassene ripefrie, er en vits...

    er ingen store, jeg legger merke til, men er fullt av småe,om jeg tilter telefonen og ser nøye etter.

    riper er riper.

    Futteral med deksel ist it.. OK

  10. Hei alle,

     

    Leter etter en Win Phone ekspert som sparer meg for tid:

     

    Har hatt en E66 de siste 5 år og var generelt meget fonøyd til jeg ser at det meste har løpt i fra den... 5 år føltes som 15 vekke fra scenen i overgangen...

     

    Etterhvert kommer det sikkert en laaang liste om hvordan/hvorfor & hæ?

     

    Telefonen er helt basic ennå, lite er "satt opp", uten ekstra apper av noe slag men oppdatert i dag.

    Virker som noen apper er bare et nytt grensesnitt på eksisterende med flere funksjoner i mens andre er selvstendige programmer?

     

    Likte sykt nye "Data sense" og lurer ellers på hvordan i hule folk i de siste tre åra har overlevd uten LTE & 4g...

     

    Mye finner jeg ut selv men å søke, lese og forstå hver bidige forskjell hvordan & hur tar sykt med tid.

     

    Men et par grunnleggende spørsmål kommer opp med en gang:

    Er det noen apper alle "må" ha på en sånn uansett?

    En av grunnene til valget var navigasjonen. Hvordan får en frem et kompass på kartet?

     

    En mye lengre liste med spørsmål kommer senere etterhvert så jeg blir kjent med dingsen :)

     

     

  11. Har du siste firmware til din OCZ Agility 3? Jeg har ikke hatt problemer med min etter oppgradering.

     

    Nei. Ser den er 2.15 og siste er 2.25 men du mister alt med å flashe. Jeg er ferdig med rælet. Den går i en mindre viktig pc eller som reservedel (etter flashing). Jeg er møkka lei krøll som altid er på et lite beleilig tidspunkt.

     

    For gøy testet jeg oppstart mot en SATA3 WD black. Liten forskjell boote til logon I WIn7... men såååå.... for at desktop sto der klinkende ready..... ugh..jaja.. glemte hvor tregt det var før.. :p

×
×
  • Opprett ny...