Gå til innhold

gromgut32

Medlemmer
  • Innlegg

    445
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gromgut32

  1. I mitt tilfelle (på en lacie 250 gb,usb 2.0) så funket den helt greit en stund. Den ble ikke spesiellt varm, og så ikke ut til å la seg plage av litt flytting, men glemte meg og plugget ut usb-kontakten uten å slå den av først, og dermed var det kvelden..  :blush:

    Har en slik Lacie disk jeg også til bakcup bruk, og har bare hatt den på 7-8 ganger siden jeg kjøpte den. Siste par gangene har den lagd masse bråk når den leser, spraker og smeller som bare det. Tror ikke den var sånn før...

     

    Det du skrev om å trekke ut usb kontakten før den er slått av var en liten vekker... Det er vel faktisk det jeg alltid gjør, og da skrur den seg av. Og når jeg putter usb kontakten inn så skrur den seg automatisk på -- jeg bruker ikke av/på knappen på disken. Det er altså ikke så sunt, da...?

    Det var iallefall så langt fra sunt i mitt tilfelle...

     

    Hører disken går, så det er nok kontrolleren som tok kvelden,og husker godt at det skjedde da jeg plugget den ut for å flytte den over på en annen maskin.

     

    So be afraid....be very afraid.... :cool:

  2. I mitt tilfelle (på en lacie 250 gb,usb 2.0) så funket den helt greit en stund. Den ble ikke spesiellt varm, og så ikke ut til å la seg plage av litt flytting, men glemte meg og plugget ut usb-kontakten uten å slå den av først, og dermed var det kvelden.. :blush:

     

    Sannsynligvis kontrollerkortet der oxo...

  3. Har-med god hjelp av guttungen-fått cola i tastaturet på min nye Dell Latitude 505. Lurer enkelt og greit på om noen vet hvordan jeg tar ut tastaturet så jeg får renset tastene som naturlig nok er veldig trege,selv etter en spyling med el-rens.

    Har ikke lyst å plukke fra hverandre hele pc'n for å få dette til,da det ser ut som det er ett knep med det... :ermm:

    Takker for alle svar.. !

  4. Det var noe av det første jeg prøvde,men etter litt kloring og kløning,fant jeg ut at det var bedre å la være,siden jeg ikke har den fjerneste anelse om hva som holder tastaturet på plass.... :ermm:

    Burde følge med en skikkelig bruksanvisning som forklarte pc'en i deler, men de vil vel helst ha alle fordeler av rep'er selv... :mad:

  5. Planen var forøvrig at bedrifts-pc'en skulle komme med ett 6600 GTO kort, så ble litt snurt over det,siden jeg regner med at det er mye bedre...

     

    Noen forøvrig som har ett godt råd for trege taster på den bærbare etter etter å ha blitt fylt med cola av førnevnte J... eh.. guttungen på fars 3 dager gamle Dell til 14000...? :cry:

  6. Sitter her med en PC på bedriftsavtale og i den sitter det ett GeForce 4 6600,256mb kort.

    Lurer ganske enkelt på om det som står i min gamle pc som guttungen får er bedre? Det er ett Radeon 9600 Atlantis,256 mb.

    Takker på forhånd for alle vettuge svar fra vettuge folk. :thumbup:

  7. Kjøpte meg nettopp ett usb 2.0 TV-Kort på pcutstyr.no, og ble rimelig skuffet. Da jeg skulle installere software'en fikk jeg beskjed om at det ikke ville installere skikkelig med mindre det var på SP 1.

    I og med at jeg bruker SP 2 på alle mine maskiner,så er jo problemet åpenbart.

    Er det noen som vet om annen software jeg kan bruke,eller har en eller annen løsning på problemet?

    Link til tingesten er her : https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=17464

  8. Bedre sent enn aldri antar jeg....? hehe :roll:

     

    Denne episoden har jeg mer eller mindre lagt i glemmeboka, men ser gjennom disse gamle innleggene nå, og antar mange hadde satt pris på en konklusjon av hele denne saken.

     

    Enkelt og greit: Etter å ha fått nytt HK fra komplett(riktignok ett simplere ett), og det ikke hjalp noe, sendte jeg CPU'en inn til test hos dem.

    Etter jeg fikk bekreftet at den var ok, ga jeg opp hele greia. Jeg beholdte minnebrikken, og solgte HK og CPU for en tusenlapp.

    Det virker visstnok helt greit i sitt nye hjem som server.

     

    Og snipp,snapp,snute, så var oppgraderingen ute.

     

    Neste gang blir det AMD! :thumbup:

     

    P.S: håper ikke så mange drar seg gjennom alle 15 sidene av dette marerittet nå da.....hehe. Rene skrekkromanen.. :D

  9. Noen som har peil på hvordan man får igang multiplayer'n? Skulle prøve å spille mot en kompis her nå,men finner jo ikke ut hvordan... :roll:

     

    Og i samme slengen: Når jeg prøver å gå online,får jeg beskjed om at en ny patch har kommet ut,og jeg må laste ned og installere denne før jeg kan spille online. Gjør jo det,men ingenting skjer, og får bare samme beskjed igjen når jeg prøver på nytt. Noen fler som har vært ute for dette, eller er det min vante flaks som slår til igjen... ? :hm:

  10. Eneste moped jeg noensinne har hatt var en gammel Suzuki Z50(eller noe i den dur). Kjøpte den av brutter'n etter han sprengte trimsettet på den da han nærmet seg 150. :whistle:

    Da fikk man kjøpt ferdige sett på 11.5 HK,men vet ikke hva du får kjøpt i dag,men det er en trimmevillig sykkel iallfall! :w00t:

    Nå skal det sies at brutter'n ikke var fornøyd med de 11,5 Hk da,så han bora ut så du kunne se gjennom sylinderveggen....men han hadde det jo moro så lenge det varte... men husk: Ikke prøv dette hjemme... :innocent:

  11. Har 2 hd'er i en pc her.. den ene hd'en (som er gammel.. 20gb treig hd.. (alt jeg vet om den)) og en western digital 120 gb..

     

    Jeg har satt i ide kablene og strømkablene og starta pc'en.. når jeg logger på på windows så er det bare 20 gb'en jeg har tilgang til.. den andre finner jeg ikke når jeg går inn på min datamaskin.. men når jeg går på add hardware eller på device manager så finner den begge hd'ene.. hva kan være galt?

     

    Og ett til spm.. jeg vil legge alt fra 20 gb'en til 120gb en.. går det ann å bare merke alt på 20gb'en, kopiere det og lime det rett inn på 120gb'en? og jeg skulle dessuten partisjonert 120gb'en.. MÅ jeg ha windows cd får å gjøre det? eller finnest det andre programmer som jeg kan laste?

     

    (ble litt masse dette)

    Hmm... ser at jeg har det samme problemet som her. Nesten identisk faktisk.

     

    Jeg har derimot kommet til det stadiet at jeg er på nippen til å bare kaste den nye WD 120'en på havet og kjøpe en ny maxtor i stedet,som er ett merke jeg aldri har hatt problemer med. :thumbup:

     

    Har prøvd alt med bios-flashing og det der,tilmed på to forskjellige HK, uten spor av forbedring.

    Får ikke formatert den engang, og er som sagt VELDIG nær å kaste dritten på havet.

    Den passer imidlertid veldig godt nede i skuffen,der den nok blir liggende. :mad:

  12. Da har vi noen gode nyheter. PC-byggeren på Komplett.no er relansert for noen minutter siden :-) Foreløpig ikke med alt vi ønsker av funksjonalitet, men det jobbes med...

     

     

    Før noen reagerer:

     

     

    1. Prisen oppdateres nå kun i handlevognen, det skal naturligvis bli enklere.

    2. Det som ligger ute nå er basicversjonen som er beregnet for "normale" folk, den avanserte versjonen som er beregnet for de med svært god kompetanse kommer om litt.

    3. Det kommer enda mer...

     

     

    PS. Returfunksjonalitet på web jobbes det (som dere sikkert vet) med, men naturligvis kan varer returneres på gamlemåten med et skjema. Send oss ev. en mail dersom det er spørsmål.

    Veldig oppløftende....nå sitter jeg med en oppgraderingspakke med P4 3,0 cpu, og alt jeg kan bruke av det er minnet som fulgte med.

    Etter 3-4 mailer er jeg like langt.

    Har prøvd å få returnert HK i en måned nå, og må si at min første webshop-erfaring med komplett er og blir en komplett nedtur. :thumbdown:

    Om jeg noensinne får valuta for mine surt brukte nesten 4000 kr, så frister det ikke akkurat til noen gjentakelse. :no:

  13. Har ett HK jeg gjerne skulle returnert til Komplett, men når jeg går på kontosiden, så finner jeg null og niks referanser til noe returskjema som jo skal være der?

     

    Vet at Komplett legger om på data'n for tiden, men får bare svevende svar tilbake om problemet som de forøvrig lovte skulle være i orden uka før påske.

    Har venta i tre uker på dette nå og begynner å bli lei. Flere som har problemer/løsninger m dette?

  14. hva når bestekompisen din kommer og tar over dama du har falt for og fått bra kontakt med, ikke nok med det så må du konstant gå og høre hver dag hvor super og perfekt han er... sjøltillitsknekker

    Bestekompisen min var heldigvis nettopp det....en bestekompis. Han tilstod selv og ville ha slutt på å gå bak ryggen på meg etter kort tid, og ble med meg hjem og konfronterte dama(x-en) med det. Selv DA nektet hun...

    Kunne fortalt hele historien, men det hadde blitt rene workloggen på ørten sider og hadde ligna på en roald dahl-historie. Hadde jeg ikke opplevd den dama selv, hadde jeg neppe trodd ett ord av det.

    En advarsel boys: Det finnes merkelige mennesker der ute.... :ermm:

×
×
  • Opprett ny...