Gå til innhold

daniman

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av daniman

  1. 1. the legend of zelda: ocarina of time (vil aldri glemme når den feen flyr gjennom lufta for å vekke Link)

    2. super mario 64

    3. zelda. TWW

    4. super mario sunshine

     

    Dere vil kanskje spør meg hvorfor de to seriene blir gjenntatt, men dette er ganske enkelt fordi at nintendo er så geniale når det gjelder slik. og når man vet at man har et kvalitetseventyr å begi seg ut på, da er introen også kvalitet. de skaper alltid spenning, og når man runder spillet vil det være et høydepunkt.

  2. synes egentlig ikke dette var noe god nyhet. jeg hadde forberedt meg til å utforske hyrule på nytt i ukjente omgivelser. jeg gleder meg seff til neste zelda, men synes at dette som sagt var litt dumt at det ble satt etter TWW. kan ikke noe for det, synes bare zelda passer bedre i sånn middelalder-opplegg som i OOT og MM. TWW var eksellent det også, men sjørøver/pirater-opplegg er ikke like bra egnet til zelda som OOT-stilen. dette er vanskelig å forklare, og jeg ble faktisk litt let-down da jeg så dette.

  3. FF var originalt på nintendo, så du trenger ikke sutre over det. FF er ikke playstation sitt, det er square sitt. de gjør hva de vil med det. og hvis de bestemmer seg for å lage et spill til GC eller xbox gjør de det.

     

    over til saken: selv om denne mannen har slutten ser jeg ikke bort fra at noen av de tidligere medarbeiderne hans har lært noe av ham, og fortsetter å lage kvalitets FF-spill. så jeg tror ikke dere trenger å frykte for fremtiden til serien.

  4. jeg er 14 år, og jeg har aldri hatt noe skade av å spille 16 og 18-årsgrensede spill, snarere tvert imot. jeg mener klart at man kan merke spill, men man bør merke dem for å bare gi et tips på hvilken alder man tror spillet vil EGNE seg for, og ikke hvem som får LOV til å spille det. jeg synes ikke at folk i butikker bør måtte ha som plikt å informere og stoppe 10 åringer som vil kjøpe spill merket f.eks 12+, 16+, og 18+. jeg mener at foreldre er de som skal gi grenser, ikke ansatte i butikker. ikke misforstå meg: jeg liker ikke at foreldre blander seg inn, men de fremfor ansatte i butikker ihvertfall.

    jeg hadde et eksempel en gang: jeg tok turen innom elkjøp og skulle kjøpe soul calibur 2 som er merket 16+, jeg er som sagt 14 år. så da jeg kommer i disken spør de hvor gammel jeg er, og jeg blir satt ut av spørsmålet og kunne bare ikke lyve uten å avsløre meg, så jeg sa "13" som jeg var da, og hun sa at jeg ikke fikk kjøpe spillet. jeg ble selvfølgelig dritforbannet og forlot butikken. men jeg gikk bare opp til spiderman og kjøpte spillet uten noen spørsmål fra ansatte. så jeg mener at enten de som kan bør skjerpe dette eller kutte det ut (spørsmålet om holding av grenser) istedet for at noen lar deg kjøpe og noen ikke.

  5. helt enig med deg der. man må bare innse at det kanskje aldri kommer maken til spill igjen. Og hvis nintendo skal klare å gjenskape dette, må de helst gjøre det nå. det er ikke sikkert det blir sjangse igjen på revolution

    Aldri si aldri...

    man skal aldri si aldri, nei... men det krever hardt og solid arbeid fra nintendos side å skape et så kvalitetfylt spill. dette har sjangsen til å overgå OOT, og nintendo bør ta den

  6. joda, dere teller :p men poenget mitt var at hvis så mange anmeldere sier at det er verdens beste spill, er sjangsen for det stor. du kan diskutere og rakke ned på zelda så mye du vil, men pillet vil forbli et av verdens beste, uansett. du og vennene dine som ike liker det, er en liten del av verdens befolkning, det må du få inn. og det er tross alt erfarne gamere som har utropt det til verdens beste

  7. enig. egentlig bør man ikke prøve å påvirke andre. man bør velge ut av egne hensikter, og egne meninger ang. grafikk, gameplay osv. jeg vil velge DS på grunn av at jeg synes den enkelt og greit passer best for meg.

     

    men litt off-topic: noen som vet om pictochat følger med DS fra starten? eller må man kjøpe separat?

  8. du har forsåviddt et poeng i posten din. men du må tenke på at gamerankings tar gjennomsnittet fra andre sider. og det gjør summen til sden beste. da er det bare ikke han som synes det, men også dusinvis andre anmeldere og gamere. så da blir det det beste ever. basert på summer, som dermed betyr at mange synes at det er best. det er jo selvsagt smak og behag. men dette med gamerankings beviser at han har et sant poeng i posten sin. og da bør da ikke du rakke ned på poenget hans, når det er sant.

  9. må si metroid prime-serien. spillet gir deg sjelden sjangse til å slappe av.

    jeg er kommet rundt 20% ut i spillet, og allerede da utfordrer spillet evnene dine. hadde et eksempel i går da jeg hadde to life bokser igjen. slåss mot tre space-pirates. en på bakken, og to med jetpacks. jeg hadde ingen missiler igjen. men jeg tok dem med glans likevel. jeg var da ganske tømt for liv. men bare for å gjøre saken verre. kom det 5 nye på bakken. disse er egentlig ikke kraftige. men 5 stykker, med lite liv. da strømmer adrenalinet. jeg banket dem til slutt med få power igjen. vanskelig spil!

  10. jeg bryr meg ikke om at EA ikke nevner nintendo. EA er kanskje et berømt og rikt selskap, men de klarer sjeldent å utrette noe.

    Og jeg synes liksom at man bør slutte å bekymre seg for dette med at ninty ikke blir nevnt. for nintendo sier jo selv at spilling skal få en ny vri. og da vil kanksje bare ikke EA være med på dette. kanskje de er redde for en forandring? for med revolution er det ike sikker man vil sitte med en hånkontroll en gang. og jeg har tro på at revolution kanksje vil være sterkere enn ps3 og xbox2.

  11. helt enig med begge.

    tror jeg setter opp en liste om hva jeg ønsker i nye zelda:

     

    - et spill med 80-100 spilltimer (som OOT)

    - en god story som man ikke blir lei av (alle zelda spill har hatt en flott story, så det forventer jeg)

    - mye humor og folk å snakke med, vil ikke bare ha dyster stemning.

    - at shigsy er selvstendig, og ikke lager en lookalike av noen film. den delen av videoen der man ser fiender kommer ridene blir bare altfor ringenes herre-inspirert. jeg vil ha noe særegent, uten make.

    - mye sidequests, og templer, byen som holder deg gående lenge etter at du har rundet spillet.

  12. jeg vil gjerne konkludere litt i dette emnet:

     

    mesteparten av oss synes ikke GC er en barnekonsoll, men en liten brøkdel synes det. GC har mindre barnespill enn ps2, og sansynligvis mer barnespill enn xbox. så jeg tror at sannheten er at GC ikke er noe barnemaskin. dette bør bare alle de sony og MS fanboyene få inn i huet en gang for alle

  13. Det er sikkert et helt ok spill hvis du kan se vekk fra den stygge grafikken og de stive animasjonene, noe ikke jeg greide. Er like godt å kjøpe seg Final Fantasy spill, som vistnok skal være bedre.

    the third age har da ikke dårlig grafikk. grafikken er derimot veldig god, noe jeg tror en del er enige med meg i

  14. i hele starten og sommeren av 2004 gikk jeg rundt og lurte på hva som feilet spillutviklerne. de store titlene uteble jo helt. (merk: jeg skriver litt utifra GC perspektiv, siden det er konsollen jeg gamer mest på).

    men som sagt: jeg tenkte tilbake på suksessåret 2003, hvor titler som zelda: TWW, Metroid prime, f-zero, og mario kart, og en hel del andre stortitler til alle maskiner (KOTOR og andre). vel splinter cell: PT kom jo på sommeren, men det endret ikke inntrykket.

     

    men så kom slutten av året og stortitlene rant på: MP 2: echoes, GTA:san andreas, killzone, half life 2, halo 2, og andre veldig gode titler. men jeg satt likevel igjen med en litt bittersøt smak i munnen da 2004 ebbet ut, var ikke helt 100% fornøyd.

    så 2003 VAR bedre enn 2004 for meg.

     

    men over til svar på emnet: jeg tror 2005 kommer til å overgår 2004. spilla vil være mer spred utover året. man får DS og man får PSP, man får zelda, forhåpentligvis super mario 128, star fox: assault, og en helt sikkert topp E3 messe++++ masse mer snadder.

     

    så jeg tror 2005 har alle de ingrediensene som skal til for å bli et storår. får bare håpe på lite flopper og en haug med solide titler.

    jeg ser frem til dette året.

  15. tror egentlig ikke at GTA: SA blir noen klassiker. men halflife 2 blir garantert det

    Jeg vil påstå at GTA:SA skiller seg merkbart mer ut fra mengden enn Half-Life 2. Half-Life 2 var jo nesten tidenes skuffelse for meg personlig, etter å ha så å si elsket forgjengeren. Tror det er VELDIG mange andre som ble skuffet over 2'ern også.

     

    Half-Life 2, Far Cry, S.T.A.L.K.E.R etc ser ut til å være for like synes jeg, og det er vel ikke akkurat noe som taler til spillenes fordel.

    Tror det du sier er feil. Selv om det var en skuffelse for deg personlig, holder nok ikke påstanden din mål. For det første vant spillet brukerkåringa på VG, Dagbladet og TV2. Dessuten ble det årets FPS på gamer.no og det er flust med anmeldere i forskjellige aviser og blad som har gitt spillet toppkarakter. På forumet her har jo antall poster på "Half-Life" gått fra rundt 5000 før lansering, til over 20000 etter lansering. Så det er nok ikke "VELDIG" mange som er skuffet.

     

    Om det blir en klassiker er en helt annen debatt. FPS er en sjanger det er vanskelig å skille seg ut ifra og det er vel kun Half-Life som kan påskrive seg et klassikerstempel. Tror heller ikke GTA San Andreas kan regnes som det selv om det, derimot mener jeg at GTA 3 er en klassiker. Det samme gjelder Battlefield 1942.

     

    Blir uansett vanskelig å finne ut av dette. Bør helst få spillene litt på avstand...

    enig.

     

    og det jeg påpekte tidligere i emnet var at half life ville bli en klassiker på grunn av anmeldelser. OG utviklingen av spillet selv, er jo nesten et drama i seg selv (stjålne koder etc.) så derfor var spillet som sagt en klassiker før releasen.

    Og ordet revlusjon har vel ikke blitt brukt på mye, så å få det ordet sagt om spillet sitt er stort.

     

    Super mario 64, eye toy OOT og bare et fåtall andre spill har blitt kalt en "revolusjon" dette forteller litt om det fine selskapet HL 2 har havnet i.

    Og lik spillet eller ei- dette blir nok en klassiker.

     

    jeg kan se ut som jeg er en skikkelig HL 2 fanboy, noe jeg serdeles ikke er, fordi sannheten er at jeg ikke har prøvd spillet noe særlig, og baserer dette på ting som er blitt sagt.

     

    jeg har prøvd GTA: SA, og det imponerte meg slettes ikke (VC likte jeg bedre) som sagt: spillet skal ikke ha en svart mann, og bli preget av hiphop, synes jeg. dette blir bare litt merkelig i GTA sammenheng, ettersom du i alle andre har styret en hvit. (jeg er ikke rasist, men jeg må få lov til å uttale mine meninger om dette)

     

    Og GTA: SA tror jeg mange forbinder med 3-eren og VC, siden det var disse som brakte 3D til GTA. så jeg tror heller på 3-eren som en klassiker.

     

    takk for meg

  16. Hvor lenge har ikke nintendo oppdatert sine håndholdte varer?

    Gameboy, Gameboy Color, Gameboy Advanced osv.

    Ingen har hatt forbedring, lånte en gameboy advanced 2 edition eller noe sånt av en kamerat når jeg var på hyttetur. Det var totalt kjedelig, hadde 10 spill.

     

    PSP blir garantert bedre en DS, uten tvil.

    DS er ikke særlig pen å se på heller

    har du noen grunner til at PSP blir DS overlegen??

     

    synes den konklusjonen din ble litt i tynneste laget, jeg.

     

    og hva gjorde GBAen du lånte så kjedelig. for dårlig grafikk for tåpelige grafikkhorer som deg, eller hva?

  17. tror egentlig ikke at GTA: SA blir noen klassiker. men halflife 2 blir garantert det

    Jeg vil påstå at GTA:SA skiller seg merkbart mer ut fra mengden enn Half-Life 2. Half-Life 2 var jo nesten tidenes skuffelse for meg personlig, etter å ha så å si elsket forgjengeren. Tror det er VELDIG mange andre som ble skuffet over 2'ern også.

     

    Half-Life 2, Far Cry, S.T.A.L.K.E.R etc ser ut til å være for like synes jeg, og det er vel ikke akkurat noe som taler til spillenes fordel.

    at det skiller seg ut betyr ikke at det blir en klassiker, og half life 2 har forresten hatt anmelderene o.l bak ryggen. Noen har tilogmed kalt spillet "en revolusjon". og hele storyen fra spillet ble begynt på til i dag, har jo bestått av stjålne koder og annet tull. så spillet blir definitivt en klassiker....

     

    ble personlig ikke imponert av GTA: SA, synes ikke alt det svarte hiphop/gang miljøet er helt hjemme i GTA

×
×
  • Opprett ny...