Gå til innhold

Aalton

Medlemmer
  • Innlegg

    5 379
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Aalton

  1. *snip*

     

    Jeg må si meg enig i dette. Har lest en del av de referatene som legges ut på nett, men så er god del fjernet fordi det skal være så grusomt. Hvorfor kan de ikke bare gi oss 2 ulike versjoner? En for de som vil avjøre selv hvor grusomt det er, og en for de som ønsker en sensur på alt de leser.

     

    Noen som vet om det er mulig å få tilgang til NTB sine referat fra retten? Vet de leverer ordrette referat som mediene benytter og som de sensurer så mye at det bare blir uleselig til tider.

  2. En kjempeflott artikkel om det å skrive søknader. Jeg fikk en del gode tips jo mer jeg leste av den og innser at jeg må nok legge mer vekt inn i mine søknader og ikke minst bli flinkere til å skrive disse fra bunnen av. Å følge opp mine søknader er noe jeg ikke har vært så flink til og det er noe jeg kommer til å passe på. Dette blir nok et bokmerke for min del, veldig greit å kunne ta kikk på denne artikkelen når man skal skrive en søknad, om enn bare for å oppfriske minnet litt.

  3. Han har ikke vært å se etter at det ble sagt han forsvinner til sommeren, nei, men han er jo en fordømt dyktig fotballspiller og en joker som innbytter, om han er i form, bare det jeg ville frem til. Synes det er trist å se en slik spiller på benken hver eneste kamp, eller at han ikke en gang er med i troppen. Burde jo brukes, selv om han skal dra.

  4. Hvor ble tiden av? For en episode dette var, flott åpning av sesongen og like bra som jeg husket.

     

    Jeg må si jeg ikke ser alt hatet mot Joffrey, synes han har sine øyeblikk, men selvsagt mye med han som jeg ikke kan fordra heller. Likte responsen hans når han ble slappet litt, en gang til og du er død. Like mye fordi jeg ikke klarer synet av Cersei.

     

    Blir spennende å se om Robb får tak i skipene til Greyjoys.

     

    At vi begynner å få en del klaner og familier gjør egentlig bare alt mer spennende, men helt klart noe vrient å få plassert alle på kartet. Det kartet som ble postet var til stor hjelp, med å få på plass hvor de ulike er.

  5. Han er jo godt i gang allerede. Samtidig som han gjorde mesterstykket i å selge en spiss som bøtter inn mål og hente en annen som ikke vet hvor målet står.

    Litt ironisk er det jo at begge spillerne var stjerner når de ble solgt, og nå ikke en gang blant de beste hos sine respektive lag.

×
×
  • Opprett ny...