Gå til innhold

JaViZ

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JaViZ

  1. Har hatt HD2 siden mandag og allerede har jeg tatt batteriet på den 3 ganger. Ting går veldig tregt i noen sekunder for så å fryse helt. Bakgrunnsbelysningen er da det eneste som fungerer. Går av og på igjen ved trykk på knappene, men ikke ved berøring på skjermen.

     

    Jeg har ikke fått tid til å installere programvare på HD2'en så den inneholder bare det som kom i boksen. Skal likevel forsøke en hard reset to factory def på søndag.

     

    Lurer på om andre har hatt samme problemet, evt funnet en løsning?

     

    EDIT: En liten oppdatering i tilfelle andre skulle ha få dette problemet. Kjørte en reset og har i løpet av den siste uka ikke hatt problemer. Litt merkelig mtp. at det eneste jeg hadde lagt inn på telefonen, etter den kom fra fabrikk, var kontakter...

  2. µT er desverre kjent for å ha problemer med å respektere net.max_halfopen. Er en del info om dette på forum.utorrent.com. I changelog er det punkterunder "improvement" og "change", men de har vel egentlig ikke kommet så langt at de kan kalle det "fix" ;)

     

    For å identifisere om det virkelig ER et problem som omhandler half-open connections("handshake"), så se etter event id 4226 i event log'en.

  3. Hvordan går jeg frem for å få 30% på headset?

    9575551[/snapback]

    Finn produkter du ønsker og se om prisen går ned 30% når du legger det i handlekurven.

    9575565[/snapback]

     

    Aha takk! =)

    9575571[/snapback]

     

    Ser ikke ut til at det funker egentlig

    9575612[/snapback]

    Det ble sagt at tilbudet skulle gjelde i et par timer, det var i 16 tiden.

    Bedre lykke neste gang.

    9575633[/snapback]

     

    Sennheiser HD650 lå ute til 2895,- før i dag. De ble satt ned til 2027,- og det er fremdeles den prisen som ligger ute.

  4. Den jeg sitter på no har nå:

    OS Version:                5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600
    System Up Time:            77 Days, 17 Hours, 40 Minutes, 9 Seconds

     

    Er den jeg bruker til spill etc. Har av en eller annen grunn blitt utrolig stabil. Virker som uansett hva som skjer så klarer jeg å komme tilbake til desktop.

     

    Er en gammel WD 160GB som har tatt kvelden(ca 3uker siden) som må skiftes om ei stund :(

  5. Toolbox->Firewall. Velg "Create a new security level"

     

    Lag et navn på "profilen" og klon den eksisterende "disabled" profilen. Velg så den nye profilen du har laget og "add" en regel.

     

    Gi regelen et navn, velg "enabled", skriv inn IP'en du vil blokkere i "User-Defined" under source(la iterface stå som "any"). Velg action(nederst) "Deny". -> Apply

     

    Gå til firewall hovedmeny->Configure og velg den nye profilen du har laget. All kommunikasjon fra IP'en vil nå bli blokkert.

  6. Har prøvd og resette den med reset bryteren, men den resettes ikke, får bare opp ett vindu med oppdatering av firmware.

    8842950[/snapback]

     

    Vil det si at for å resette, så har du tatt ut strømmen, holdt inn resetknappen, så satt inn strømmen og fortsatt å holde resetknappen i 10+ sek?

     

    En normal reset på DLink utstyr er bare å holde inn resetknappen i 10+ sek samtidig som utstyret står på. Hvis du isteden booter opp utstyret med knappen holdt inn, så presser du 624'en i en "crash recover" modus. Dette vil føre til at du kommer rett til firmware oppdatering når du logger på.

     

    Utstyret skal isåfall fungere fint ved at du nå logger på og kjører inn nyeste(evt eldre) firmware.

  7. Noen som har greie på om snr verdien på upstream er for lav ? Trodde man burde holde seg over 10db ? (7db no)

    8633499[/snapback]

     

    Å si helt klare grenser for hva som er en for lav SNR er det bare kundeservice folk som gjør(Har til og med hørt teknikere i Telenor som står fast på 10dB SNR som et krav).

     

    SNR må ses i sammenheng med utgangseffekt. Maksimal utgangseffekt er etter standarden 20mW. (Samtidig er det etter standarden 6dB SNR for teoretisk feilfri overføring av data---fungerer ikke slik i praksis) Her ser vi at modemet ser seg fornøyd med støymarginen og ligger derfor med en utgangseffekt på 5.5mW. Dvs. du har her god margin.

     

    Hadde utgangseffekten nærmet seg 18-20mW samtidig som vi hadde lav SNR, så kunne vi trygt sagt at her er det ingenting å hente, og man kan samtidig i perioder oppleve problemer.

  8. Hvis man ser på støymarginene og utgangseffekt så skal det være mye å hente på det kobberparet du ligger på. 6mbit burde gå uten problemer.

     

    Skal du høyere enn 6mbit må du vel til en annen ISP eller portere til ADSL2+. Den testen der viser derimot bare forholdene under ADSL(992.1). Det kan være forhold som gjør at det ikke er mye å hente på 2MHz båndet til ADSL2+(992.5), men dette må isåfall prøves mot utstyr som støtter dette.

     

    edit: NGT pleier ofte, etter forespørsel, å åpne fullt for å se hvor lista ligger.

  9. og så må du som sagt koble etter B.

    8323521[/snapback]

     

    ... kan du forklare hvorfor?

    8323573[/snapback]

     

    fordi med A får du feil rekkefølge på fargane. oransje og grønn blir bytta om.

    8324417[/snapback]

     

    Poenget jeg prøvde å få frem var at så lenge 568-A eller 568-B benyttes på hver side, så spiller det ikke noen rolle. Om kryssing evt. ønskes så oppnås det med patchekabel mellom kontakten og utstyret. Man altså ikke forholde seg til B.

     

    90% av alle sertifiserte kontakter har p1,2,3,6 merket både grønn og orange på termineringsrekka nettopp for å ha muligheten for både A og B på kontaktside.

  10. Samtidig i dette systemet finnes det og splittere og ISDN utstyr "som vanlig", men jeg har merket et par finurligheter.

    8315334[/snapback]

     

    Regner med at du ikke mente flere enn en splitter? På ISDN skal bare en benyttes før U-grensesnittet.

     

    Kan det heller være fra splitteren summelyden kommer? Dette er vanlig på et par typer splittere med ISDN tilkoblet. Ellers kan det også være normalt med en lav summelyd på noen av de eldre Alcatel ISDN boksene med innebyd analogadapter.

     

    Får du samme feilsymptom fra rutermodemet(DSL) når du plugger det direkte i Telenors grensesnitt?(der hvor lynvernet forhåpentligveis står i dag).

  11. Du koble rett rød mot sin respektive a-gren! To ledere danner et balansert revolvert trådpar.

     

    Var det koblet på RJ-45 tidligere? Isåf. sjekk om den pluggen fulgte fargekoden nedenfor.

     

    1: Gul

    2: Rød/Gul

    3: Hvit

    4: Rød/Blå

    5: Blå

    6: Rød/Hvit

    7: Grå

    8: Rød/Grå

     

    Hvis du synes det blir for mange tråder å holde styr på, så husk at du bare trenger pinnene 1,2,3 og 6.

     

    Hvis det evt. kreves kryssing så bytt pinne 1 med 3, og pinne 2 med 6.

     

    edit: ryddet opp litt.

×
×
  • Opprett ny...