Jump to content

Dillyduzit

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)
 1. Skulle nesten tro det er fordi folk får panikk når de ser BUSS/EL filskiltet og bare "må" komme seg ut i riktig felt.
 2. Jeg sto stille, var i prosessen med å sette den i første da det smalt. Har også video som backer dette opp.
 3. I går var dagen min fantastiske, gode venn, min pålitlige lille vw ble rygget på. Historien går som følger: Jeg starter bilen, ser bak meg, alt klart, slipper ned brekket, fortsatt med øynene i speil og rygger ut. Retter meg opp, står stille og setter bilen i første. I hjørnet av øyet ser jeg hvite og røde lys komme i full fart, jeg står nå på hornet men ingen reaksjon. Det smeller. Føreren går jo selvfølgelig ut med en flirende tone, "oi hehe, deg så jeg ikke! du må ha vært i dødvinkel vet du, men slapp av, dette blir det delt skylddeling av".. nå vel, blir det egentlig det? Fører var på vei til et annet sted i landet og måtte haste seg videre, hen fikk da ikke skrevet på skademelding, men det var ikke noe problem for hen skulle komme hjem et par dager senere. Nå sitter jeg her, på dagen etterpå, jeg har fylt ut min del, pratet med pappa (som jeg for så vidt ringte med en gang, han fikk med seg kaoset fra da jeg gikk ut av bilen for å se på skaden). Jeg fikk ringt forsikringselskapet i går, fikk ringt Møller og har vært på takst tidligere i dag. Det endte med at jeg må bytte sidespeil, passasjerdør og skjerm ved høyre dekk. Jeg har også snakket med dekkmann hvor jeg skal bytte til vinterdekk neste uke om at de skal ta en sjekk på felgen/dekket. Hvordan er prosessen videre nå? Jeg har fylt ut med hen's kontaktinfo, ikke satt noe kryss i fører B, kun navn og telefonnr. Bilen skal inn på verksted om 2 uker. redigert; har dashcam, den fikk med seg hvite ryggelys og smellet. Jeg sitter med en følelse at det kanskje kunne ha vært min feil, men jeg føler meg såpass trygg i trafikken at jeg også vet at den som rygger har vikeplikt, men likevel, jeg får ikke kastet bort følelsen..
 4. Endelig var det min tur. Veldig få som skal rundt rundkjøringen, han her klarte også å ligge helt til siden slik at jeg antok at han ikke skulle rundt. Veien er dårlig opp til boligfeltet, så om man ikke legger seg helt over slik at du får venstre dekkside på den gode, så er det så vidt to biler kan passere. Alltid like morsomt å kjøre på disse helligdagene. Lyden er tatt vekk, kom noen fine gloser som ikke passer seg på nett.
 5. Ikke at jeg forsvarer teslasjåføren, men de som kjenner til den strekningen vet jo også at firefeltet begynner i tunnelen, mao folk gasser på. Har man sola rett på og med tunnelmørket til plutselig sterk sol hjelper vel ikke det på (skal dog kjøre strekningen i morgen etter jobb, så mulig jeg skal ta til meg en rettelse på den der etter det).
 6. Selvfølgelig. Dersom de ikke finner noen andre feil kan det jo være en ide å tenke tanken. Heldigvis ikke den dyreste delen til bilen, og garanti på delen, men surt om det ikke løser problemet. Bruker du ett verksted eller flere? Kanskje det hadde vært greit å få noen ferske øyne på saken?
 7. Hadde samme lyd på min golf. Skifte av stabilisatorstaget var løsningen på problemet.
 8. Jeg har to feite riper i min plaststøtfanger etter at en klossidiot rygget med hengeren. Verkstedet hvor jeg tar EU har vel sett den og gått videre uten en eneste tanke.
×
×
 • Create New...