Gå til innhold

CarinaE

Medlemmer
  • Innlegg

    384
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CarinaE

  1. Nå har tlf her begynt å streike...

    Plutselig over natten så må tlf lades to ganger om dagen..Den var fulladet igår kveld, og idag morges så skriker den etter batteri, uten at den er brukt..Samme skjedde igår, og ladet den da i 10 tiden, og kl 15 så var den tom for batteri..Da hadde jeg kanskje pratet i 45 min tilsammen,og sendt noen meldinger.. Er det batteriet eller tlf som synger på siste versjet??

     

    Noen som har opplevd noe lignende, eller vet hva en kan gjøre med dette her?

  2. Du kan skru av aktiv ventemodus, da får du bakgrunnsbilde på hele bakgrunnen, men mister alle snarveis knapper

     

    Hvordan er det jeg skrur av aktiv ventemodus? Er det forøvrig eneste mulighet?

     

    jeg fant ut av det nå hvordan jeg skrudde av aktiv ventemodus, men skulle gjerne hatt de linjene der,bare et annet sted på skjermen...

  3. Problemer med headsettet

    Når jeg kjøpte min N95 tidligere i år var det medfølgende headsettet defekt. Heldigvis fikk jeg byttet det med en gang i butikken hvor jeg kjøpte telefonen. Men nå har mitt nåværende headsett også sluttet å fungere! Dvs, jeg kan høre musikk med det men fjernkontrollen og mic'en reagerer ikke, og jeg får opp ekstrautstyr menye hver gang jeg plugger det i. Noen som vet om det er svakheter med headsettet eller bare om jeg har vært uheldig? Jeg bruker headsettet ofte flere timer hver dag til musikklytting, men mener selv jeg har behandlet det pent.. Noen med lignende erfaringer?

     

    Akkurat det samme har skjedd meg!! Skjedde plutselig, så aner ikke hva som har skjedd, eller hvordan en kan fikse det..

  4. Jeg prøver å få kart og gps til å funke, men når jeg trykker på kartet, så får jeg bare beskjeden "Kart - Bruk av nettverk avslått. Du kan slå det på i programinnstillinger"..

     

    men jeg finner ikke noe sted å slå det på..

    Noen som kan hjelpe meg?

    9457735[/snapback]

     

     

    Det er mulig at det den mener er at du må gå i Meny\Verktøy\Innstillinger\Generelt\Lokalisering

     

    Her må du i "Lokaliseringsmetoder" krysse av for "Assistert GPS".

     

    Under "Lokaliseringsserver" skal det stå ditt foretrukne tilgangspunk, feks Netcom Internett (hos meg), og "Serveradresse" skal være supl.nokia.com

    9458798[/snapback]

     

     

    Hmm...Under "lokaliseringsmetoder" så kan jeg bare velge mellom Bluetooth GPS, Integrert GPS og Nettverksbasert..og de to sistnevnte er huket av.. Finner ikke serveradresse noe sted..

     

    har fått gps sånn delvis til å funke..eller, det er ikke altid den får kontakt..men får opp kartet..innimellom..

  5. Et liten ting som jeg håper noen her kan hjelpe meg med..

     

    Jeg prøver å overføre innholdet fra min gamle tlf (nokia 6101), og over til den nye her..Har klart å synkronisere de, og har fått overført kontakter,notater og kalender..Men jeg klarer ikke å få over meldingene som lå i forskjellige mapper :dontgetit: , er det noen som kan hjelpe meg og forklare åssn jeg kan få til det?

     

    på forhånd takk... :thumbup:

     

    og en liten ting til..de meldingene som kom med fra innboksen, der står det ikk avsender, men kun nummeret fra avsender selvom vedkommende står i kontakt lista, noen som vet hva det kommer av?

  6. Pipelyden for en ung 20-åring som meg er meget irriterende. Den tar bort konsentrasjonsevnen fra samtalen føler jeg, da jeg henger meg oppi den. Har aldri opplevd på mine foregående telefoner, og er meget skuffende hvis så er tilfelle på alle n95. Tviler på det, skal ringe Best Buy på mandag å få det sjekka opp.

    For det andre finner jeg ikke smiley fjesene på meldingsfunksjonen. Hvordan kan det la seg gjøre for Nokia å glemme de?

    8437232[/snapback]

     

     

    Savner også smiley fjesene på meldingene..blir så stusselig uten..kanskje tlf er litt for fancy til å ha slike smileyes... :roll:

    Får håpe det er mulig å kunne laste ned, eller at det kanskje kommer med i en ny software greie elns.. :dontgetit:

     

    Kan ikke si jeg har merket noen pipelyd i tlf, men hører det er litt susing når jeg snakker i tlf uten at den er åpnet.. Men det plager meg ikke, værre med smileyene.. :p

  7. CarinaE: Du kan synkronisere den gamle telefonen din mot Outlook, og så tilbake til den nye telefonen din.

    8431759[/snapback]

     

     

    er de kompliserte saker å få til eller?..og da skal alt av sms'r osv komme med over på nye tlf?..

    8431844[/snapback]

    Det er ikke komplisert, nei. Du bruker Nokia PC Suite til synkroniseringen. Meldingene kommer ikke med, men disse kan du kopiere til harddisken via Filbehandling i PC Suite, deretter kopierer du dem til den nye telefonen.

    8431951[/snapback]

     

    Jeg har allerede synkronisert den gamle og nye tlf via pc suite...og da kom sms'ne fra innboksen med, men ikke de i lagrede meldinger..men når jeg har kobla til den N95, så vises jo ikke innholdet på den gamle tlf?.. Må gjerne komme med litt mer detaljert åssn jeg skal gjøre det.. :blush:

     

    og de mld som ble med over, istede for at det står navnet på vedkommende som sendte mld, så står det bare tlf, selvom personen ligger i kontaktlista..noen som vet hva det kommer av?

     

    Ingen som vet noe om de smileyene?..er så stusselig å skrive mld med komma og parantes istede for ordentlige smileys.. :hmm:

  8. Veldig bra førsteinntrykk av tlf..Mye mindre enn jeg hadde trodd.. Så til et par spørsmål..ikke de helt store men litt viktige allikevel..

     

    Jeg har ikke funnt smileyer typ ----> :D når en skriver sms..finnes ikke dette på tlf?.. :dontgetit:

     

    Har fått overført kontakter fra gamle tlf, men alle avtaler og notater i kalenderen ble ikke md over.., ei heller lagrede meldinger..noe mulighet for å få det med over? Brukte USB tilkobling på Pc suite..

     

    Takker for hjelpen..

    8431517[/snapback]

     

     

    www.zyb.com

    8431548[/snapback]

     

    Takk for tipset, men er litt skeptisk til slike ting..så det går altså ikke an å overføre via tlf, eller usb, pc suite osv osv?..uten å koble inn noen slike prog..

  9. Veldig bra førsteinntrykk av tlf..Mye mindre enn jeg hadde trodd.. Så til et par spørsmål..ikke de helt store men litt viktige allikevel..

     

    Jeg har ikke funnt smileyer typ ----> :D når en skriver sms..finnes ikke dette på tlf?.. :dontgetit:

     

    Har fått overført kontakter fra gamle tlf, men alle avtaler og notater i kalenderen ble ikke md over.., ei heller lagrede meldinger..noe mulighet for å få det med over? Brukte USB tilkobling på Pc suite..

     

    Takker for hjelpen..

  10. Min står også på "i arbeid" enda på mpx.no.. :dontgetit: Men leveringsdatoen er endret.."Grønn lev.dato=Bekreftet dato", den er endret fra 17. til 18...bestilte igår rundt kl 16.30..kanskje den kommer imorgen da..

     

    Enda godt jeg jober i posten her ute, så slipper jeg å gå å vente hele dagen med å få sjekka om den kommer ihvertfall.. :roll:

  11. Da har jeg fått bestillt en også.. status er : I arbeid..hva nå enn det måtte bety..kanskje de pakker den for øyeblikket.. :D

    8407067[/snapback]

     

    Samme status som meg, regner med den blir sendt i kveld :yes:

    Fra MPX ;)

    8407371[/snapback]

     

    Sendt ikveld? Så du mener at det er en makro mulighet for at jeg får kloa i tlf allerede imorgen?? :ohmy::w00t:

  12. Noen som vet om den finnes ute i noe fysiske butikker enda/ de nærmese dagene? Eller er det bare håp om å få tak i den fra en nettbutikk?

    8405207[/snapback]

     

    Generelt sett ser jeg at Telebutikken pleier å få inn telefoner veldig tidlig. Dessverre er de utrolig dyre!

    8405230[/snapback]

     

    Kanskje jeg bare skal bestille fra mpx med engang da..noen som vet hva de tar i frakt?..

  13. Gleder meg til å få kloa i denne her..Er jo endel variasjoner i prisene rundt omkring ser jeg..Siba er vel det billigste stedet jeg har funnet den, uten abbo vel å merke.. 5990,-.. Noen andre som har sett den billigere?Tenkte å ta en runde innom alle tlf butikker i nærheten her på torsdag å sjekke om den er kommet da..

     

    Noen som forresten har sjekka om de faktisk går an å ringe og sende sms med denne tlf? :wee:

  14. Hei!

    Tlf, en nokia 6101 har hatt litt problemer med å lade de sist ukene..ser ut som om det er laderen det er noe galt med,putter jeg i laderen lader den ikke, drar jeg den ut står det at den lader..sjekka hos en forhandler igår, og da lada den som bare det med en annen lader..Men nå idag etter at jeg tilslutt fikk lada mobilen inatt, så lever den sitt eget litt..Uten at den er koblet til noe som helst, så fyker det "lade barometeret" opp og ned hele tiden, i det ene øyeblikket står det at batteriet er fullt, mens i det neste så står det at den lader.. Noen som vet hva dette kan komme av? er det batteriet som svikter, eller kanskje tlf?

     

    Takker for all hjelp!

×
×
  • Opprett ny...