Gå til innhold

Alehol

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alehol

  1. Har ikke så mye peiling rundt forsterkeren ettersom den fulgte med i en pakke med renegade sub og forsterker som en kompis kjøpte hos bilradiospes som jeg kjøpte av han, men har solgt kassa. Ser vel nærmest ut som at jeg kanskje bør investere i en monoblokk i tillegg. Da får jeg vel også kanskje det trykket jeg leter etter.

  2. Hei.

    Jeg har en subwooferboks stående, og trenger et element. Det er en ganske generell portet boks, så tenker at jeg kjøper element for å ha i den nå, frem til jeg får laget en annen en selv. Har hovedsaklig tenkt på Rockford fosgate, Alpine eller Ground Zero, men er åpen for andre. Prisklasse rundt 2000 -  3000. Legger lenker til de jeg har vurdert:

    Alpine: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/subwoofer-bass/12-element/12-tommer/swr12d2

    Ground Zero: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/subwoofer-bass/12-element/12-tommer/gzrw-12xspl

    Rockford: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/subwoofer-bass/12-element/12-tommer/punch-stage-2-p2d212-p2d412

    Setter pris på alle svar! :)

    Edit: Bør legge til at dette er forsterkeren jeg skal bruke: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/forsterkere/4-kanals-forsterkere/4-kanals-forsterkere/ren-1100-s-mk3

  3. Hei.

    Har en Mitsubishi Colt. Der merket jeg plutselig nå når jeg var ute og kjørte at det var en ulyd som høres ut som at den kommer fra passasjersiden bak. Dette er en lyd som varierer mellom dunking og gnissing eller noe som høres ut som en kombinasjon. Jeg hører den ikke under nedbremsing og under svinging mot høyre, kommer ikke på om jeg hørte den under svinging til venstre eller ikke.

     

    Noen som har en ide?

  4. Hei!

     

    Jeg har en 2011 mitsubishi colt som jeg synes trenger en oppgradering på lydsiden av spektrumet. Jeg har tenkt til å plassere lyddemping i dørene samt har jeg lyst til å bytte ut høyttalerne. Er det noen her som vet hvilken størrelse det er på høyttalerne som sitter i dørene? Jeg vil gjerne unngå å ta av dørpanelene før ting skal byttes :) P.S Om noen kan si meg prima sider for å finne ut informasjon som dette, sleng de min vei!

  5. Hei!

    Skal kjøpe meg min første bil nå. Har kikket på mazda 6, eller mazda generelt, og det virker som ganske greie biler. Har noen noe innspill om hva jeg må passe meg for? Skal se på en i kveld, og jeg kommer på garantisaken med rust på dører og bakre hjulbuer, men ikke noe annet egentlig :)

    Takk for svar! Eventuelt kom med andre forslag på perfekt førstebil :D

  6. Den kan jeg forstå, men jeg tenker på oppsummeringen. Etter kjøringen der jeg får vite om jeg besto eller ikke. Om jeg ikke besto, synes jeg det er greit at jeg får en god forklaring på hva jeg bør jobbe mer med fram mot neste førerprøve, det var det jeg savnet mest, men jeg vet ikke om det er noe som sensorer bruker å gjøre.

  7. Jeg kan ikke beskrive hendelsene i detalj, men jeg vet jeg kjørte som jeg bruker å gjøre, kanskje litt verre pga nervene. Den kjøringa jeg har til vanlig får jeg ingen klager på. Denne situasjonen med plasser med dårlig sikt har aldri vært et problem under oppkjøringa, og det at det plutselig skal bli et problem gjør det vanskelig for meg å forstå, jeg prøver bare å se om noen har litt konstruktiv feedback til meg, siden jeg vet at mange andre her har mye mer erfaring enn meg.

  8. Jeg vet jo at sensor har rett, jeg kan ikke diskutere rundt den saken, men gjennom de siste delene av oppkjøringen har jeg ikke fått en klage på kjøringen min. Det er derfor jeg synes det er rart at jeg plutselig skal få klager på dette nå. Nerver er jo en stor del av det vil jeg tro.

     

    Jeg vet at fartsgrense er maksfart, såpass har jeg skjønt, litt vanskelig å få fram kjøringen min via skrift uten at noen har vært der, men jeg var sjeldent oppe på fartsgrensen, mest på langstrekninger. Jeg saknet ned farten i visse situasjoner for: 1. å kunne stoppe for en eventuell konflikt som jeg sa. 2. å ha bedre tid til å gjøre de beslutningene. Jeg vil jo heller ikke senke farten så mye at jeg blir et hinder for trafikken bak meg, det er også en faktor som gjør at jeg blir usikker.

     

    Jeg har ikke oversikten over hva sensoren mener er riktig hastigheter i visse situasjoner, jeg går ut ifra hva jeg mener er riktig siden jeg har blitt fortalt at jeg kjører bra.

     

    En ting til som gjør meg forvirret er: skal sensor gi god feedback? Er det meningen at man skal få vite hva man gjorde feil, og i hvilke hendelser man gjorde de feilene? Hun ga meg nesten ikke noe feedback.

  9. Hei! Jeg hadde førerprøven min i går. Jeg synes det gikk ganske bra, var selvfølgelig nærvøs, men synes fremdeles det gikk bra. Da vi tok oppsummeringen startet sensoren med å si at hun ikke kunne gi meg førerkort. Jeg ble jo selvfølgelig skuffet. Hun sa deretter at grunnen var at jeg kjørte for fort inn i plasser med dårlig sikt. Jeg synes selv jeg tilpasset farten min nok til at jeg kunne avverge en eventuell konflikt. Hun derimot, var ikke enig. Hun sa bare at jeg kjørte for fort i visse parti (aldri over fartsgrensen), og ga ikke noen videre grundig forklaring, hun sa bare hade og snakket ikke med meg eller kjørelæreren min i etterkant

     

    Dette med fart inn mot parti med dårlig sikt har egentlig aldri vært et problem sa kjørelæreren min til meg, og synes det var veldig rart. Vil gjerne høre fleres mening siden jeg sitter her både forvirret og fortvilet.

     

    Takk for svar!

  10. Fortsatt tilnærmet umulig å få tak i, i alle fall i fysisk butikk... Det jeg er mest spent på er hvordan den er å bruke med én hånd. Er det vanskelig å nå knappene som nå er helt i bunn, og når man hele skjermen greit?

     

    Jeg synes selv at den er grei å bruke med en hånd, er ikke enkelt, men bedre enn for eksempel G3'en jeg hadde sist. Litt glatt er den, men det går greit å nå knappene på bunnen. Toppen av skjermen er ikke like enkel å nå alltid, men er det enkelt på noen telefon i dag?

×
×
  • Opprett ny...