Jump to content

Alehol

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei. Skal kjøpe meg nye sommerdekk og har fått tilbud på Minerva F205 dekk. Er det noen med grei erfaring med disse dekkene eller Minerva generelt?
 2. Har ikke så mye peiling rundt forsterkeren ettersom den fulgte med i en pakke med renegade sub og forsterker som en kompis kjøpte hos bilradiospes som jeg kjøpte av han, men har solgt kassa. Ser vel nærmest ut som at jeg kanskje bør investere i en monoblokk i tillegg. Da får jeg vel også kanskje det trykket jeg leter etter.
 3. Hei. Jeg har en subwooferboks stående, og trenger et element. Det er en ganske generell portet boks, så tenker at jeg kjøper element for å ha i den nå, frem til jeg får laget en annen en selv. Har hovedsaklig tenkt på Rockford fosgate, Alpine eller Ground Zero, men er åpen for andre. Prisklasse rundt 2000 - 3000. Legger lenker til de jeg har vurdert: Alpine: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/subwoofer-bass/12-element/12-tommer/swr12d2 Ground Zero: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/subwoofer-bass/12-element/12-tommer/gzrw-12xspl Rockford: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/subwoofer-bass/12-element/12-tommer/punch-stage-2-p2d212-p2d412 Setter pris på alle svar! Edit: Bør legge til at dette er forsterkeren jeg skal bruke: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/forsterkere/4-kanals-forsterkere/4-kanals-forsterkere/ren-1100-s-mk3
 4. Skal prøve dette. Glemte selvfølgelig å skrive at den øker i hyppighet ved økende fart.
 5. Hei. Har en Mitsubishi Colt. Der merket jeg plutselig nå når jeg var ute og kjørte at det var en ulyd som høres ut som at den kommer fra passasjersiden bak. Dette er en lyd som varierer mellom dunking og gnissing eller noe som høres ut som en kombinasjon. Jeg hører den ikke under nedbremsing og under svinging mot høyre, kommer ikke på om jeg hørte den under svinging til venstre eller ikke. Noen som har en ide?
 6. Hei! Er det noen her som tilfeldigvis har erfaring med UNIDAB UD8? Ser ut som en bra pakke for prisen, men det finnes ingen produktanmeldelser enda. Takk for svar! Gjeldende adapter: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/spillere-dab-radio/dab-adapter-universal/ud8
 7. Jeg fikk beskjed av Telia at jeg kom til å få proppene samtidig som telefonen, tipper at jeg får den i morgen så jeg får se da om alt er med.
 8. Venter fremdeles på min. Ser fram til å bytte ut HTC 10'n min.
 9. Jeg har prøvd å ta av girspaken i min 2011 mitsubishi colt en stund nå. Jeg prøver å vri, men jeg må bruke så mye makt at jeg er redd for å ødelegge noe. Noen som vet hva som må gjøres?
 10. Hei! Jeg har en 2011 mitsubishi colt som jeg synes trenger en oppgradering på lydsiden av spektrumet. Jeg har tenkt til å plassere lyddemping i dørene samt har jeg lyst til å bytte ut høyttalerne. Er det noen her som vet hvilken størrelse det er på høyttalerne som sitter i dørene? Jeg vil gjerne unngå å ta av dørpanelene før ting skal byttes P.S Om noen kan si meg prima sider for å finne ut informasjon som dette, sleng de min vei!
 11. Jeg så på bilen, var nesten helt oppspist av rust... Har ett budsjett på rundt 50 tusen, og har øynene mine på en 06 civic og en 09 mazda 3 akkurat nå. Den 6'a jeg så på var en 04 modell, så det var første generasjon ja...
 12. Hei! Skal kjøpe meg min første bil nå. Har kikket på mazda 6, eller mazda generelt, og det virker som ganske greie biler. Har noen noe innspill om hva jeg må passe meg for? Skal se på en i kveld, og jeg kommer på garantisaken med rust på dører og bakre hjulbuer, men ikke noe annet egentlig Takk for svar! Eventuelt kom med andre forslag på perfekt førstebil
 13. Er i tillegg surt å måtte vente en måned til jeg kan ta en til førerprøve
 14. Jeg tror ikke jeg kommer til å sende klagebrev, men kommer helt klart til å snakke med kjørelæreren min om situasjonen.
×
×
 • Create New...