Gå til innhold

Jahn Christian

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jahn Christian

  1. Da har jeg gått for de komponentene så håper jeg at det løser problemet ganske fint. Takk til dere som kom med innspill på problemstillingen *tommel opp* Ha en fortsatt fin dag og god helg.
  2. Takk for infoen om de spesifikke produktene. Har sett på dem og det ser ut til at dette gjerne er greieste løsning akkurat nå. Når jeg kjører følgende oppsett i pcpartpicker så får jeg følgende beskjed: Er dette noe som kan skape komplikasjoner eller er det en enkel oppdatering som skal til?
  3. Takk for snarlig tilbakemelding. Kraftig er fint, men ikke egentlig helt nødvendig i dette tilfellet da å peise på med "dyrt maskineri" virker overflødig. Maskinen har blitt brukt til photoshop i all hovedsak som største belastning. Det er jo selvfølgelig fint om ting går raskt der men maskinen håndterte det greit nok synes jeg før dette oppstod. Tenkte jeg også egentlig, men min tekniske kompetanse er av svært begrenset karakter på dette feltet og jeg er ikke i stand til å hverken konfrontere eller verifisere. Vedkommende som gjorde dette sa han hadde kjørt diagnostikk fra to maskiner og fikk samme utfall. Når jeg skulle starte maskinen var det bare liksom et klikk som hørtes ut som om den prøvde å starte opp og litt during og sånn stod den og klikket/tikket til jeg plugget ifra. Fikk aldri startet opp maskinen. Takk for linken. Det at det kortet har formfaktor E-ATX vil ikke ha noe å si?
  4. Hei, Maskinen min har stått lenge ubrukt men sluttet å fungere når jeg skulle starte den opp, så jeg tok den med til en som kjørte en diagnose på den og fikk deretter beskjed om at hovedkortet er kaputt. Det jeg nå har av alternativer ser tilsynelatende ut til å være følgende: - å skaffe et (brukt) hovedkort da denne «plattformen» ikke lenger produseres - å skaffe nytt hovedkort, prosessor og ram til maskinen som kjører sammen med den andre gamle komponentene - å kjøpe helt ny maskin og se om jeg ikke kan få alt som må overføres overført fra de gamle harddiskene til eventuelt ny maskinen Maskinen det er snakk om består av følgende: - ASUS X99-A, Socket 2011-3 - HyperX Predator 2666MHz 32GB (4x8GB) (DDR3) - Fractal Design Define R5 Sort - KFA2 GeForce GTX 980 Ti OC Black - 6GB - SuperNOVA 1300 G2 - Core i7 5820K 3,3GHz - Noctua NH-D15 - PCE-AC68 - BW-16D1HT Ville høre med folket her inne om det er noen som har gode råd for akkurat denne situasjonen? Hva er «beste ROI"/løsning for dette tilfellet vil du/dere si? Takk for enhver hjelp
×
×
  • Opprett ny...