Gå til innhold

NoNamed

Medlemmer
  • Innlegg

    485
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NoNamed

  1. Som jeg skrev i topic.

     

    Er feks Win XP Pro MSDN Volume License det samme som en Win XP Pro Coorperate?

     

    Inneholder Coorperate eller MSDN versioner av Win XP noe annet enn at validering ikke må gjøres og at man kan skifte hardware uten valideringstrøbbel?

     

    Eller er det bare som jeg tror? "Same shit diffrent wrapping" og det eneste er lisens håndteringen som er forskjellig, ellers er det nøyaktig likt?

  2. Hei, jeg har NGT med et Thomson Speedtouch 510 modem/ruter.

     

    Jeg har forwarda port 80 til webserveren min, men jeg kommer fremdeles ikke gjennom. Lurer på om den blokkerer porten på noen annen måte. Den skal ha en slags firewall-funksjon  :hmm:

     

    Jeg får tilgang til web-serveren på lokale nettverket, men ikke utenfra.. Kjører derimot DC i active mode uten problemer (brukt port forwarding.. men til annen maskin).

    5576893[/snapback]

     

    Thomson speedtouch 546 har problemer med og hoste port 80. Jeg vet ikke om det gjelder 510, men du kan prøve og sette webservern din på port 81 ellerno og åpne den i Thomson510. Hvis det funker må man disable webgrensesnittet på ruteren og bruke telnet istedet, men ringt NGT så får du mail med forklaring.

  3. Hvis begge maskinene er windows xp eller 2003 så kan du jo bare bruke windows sin RDP.

     

    Åpne run og skriv "mstsc" deretter skriver du inn ipen på maskinen du skal koble deg til. Du må ha slått på RDP tilgang på maskinen du prøver og koble deg til(egenskaper på min datamaskin-eksternt).

     

    Jeg bruker dette feks til serverne mine hjemme, eller fra jobben hjem.

    Tightvnc eller Dameware fungerer også fint, men det er enklere med RDP dersom det er tilrettelagt for det. RDP er også ofte raskere på responstiden med menyer og liggnende.

     

    edit: du må åpne port 3389 TCP på maskinen du skal koble deg til for at det skal fungere

  4. Jeg har bare et spørsmål som er litt offtopic :)

     

    Hvordan klarte du og ødlegge raid oppsettet? 2 disker som døde, filtabellen ødelagt eller noe annet?

     

    Siden jeg selv kjører mange disker i raid5 med utrolig mange filer på så er jeg litt smånervøs selv for totaltap av data. Jeg har heller ikke nok erfaring med raid5 til og føle meg så sikker som jeg ville vært ved raid mirror :)

  5. Det er ruteren tror jeg. Du må først deaktivere FTP som er på thomson ruteren før du kan få din egen FTP til og fungere. Det samme gjelder webserver(port80) hvis man skal bruke det må man deaktivere webgrensesnittet på ruteren og bruke telnet istedet.

     

    Ring NGT så sender de dere en mail med forklaring, tror jeg har en liggende på mailen min også. Jeg kan copy paste her når jeg kommer hjem fra jobb.

     

    Dere kan bruke feks port22 på ftp da, det burde gå. Ellers må det deaktiveres port21 på thomson ruteren som brukes til ny firmware og slikt.

  6. Hei..

    Har akkuratt kjøpt meg nytt skjermkort, hovedkort, prosessor og ram brikke til maskinen min. :)  Alt funka fett helt til jeg spelte WoW for en time eller to.  :no: Plutselig skrur dataen seg av.  :hmm:

     

    Jeg visste ikke hva det var, så jeg skrur den på en gang til. Det samme skjer igjen når jeg har spelt en stund. Maskinen skrudde seg av. Jeg kjente på skjermkortet og jeg skal si det, det var varmt!!  :blush:

     

    Når jeg forsøker å starte datan nå. får jeg ikke no kontakt med skjermen og datan bare står å går uten at noe skjer. Skjermen er svart, og blinker.

     

    Noen som vet hva som er gæærn..? :dontgetit:

    5564886[/snapback]

     

    Last ned ultimate boot cd image http://www.ultimatebootcd.com/customize.html

    brenn det på en cd

    boot med cden

    start memtest+ i menyen (f1-f5)

    la den kjøre noen runder

    ser du noen feil poppe fram?

  7. Ja, topic sier alt. Noen som har erfaringer eller hørt noe om disse?

    http://www.imt-i.no/

     

    Opplegget virker litt rart, de kjører trainee program som varer 9mnd(litt avhengig) som man må betale for selv. Deretter skal de få deg i jobb hos feks IBM eller APPLE.

     

    De annonserer rundtomkring at de trenger Supportmedarbeidere IT, men det er først når man kommer på siden deres at man finner ut at det er i utlandet. Måtte ringe for og finne ut lengden og pris på traineeprogramet(9mnd 59 000Kr) Jeg syntes hele greia var litt rar, jeg spør derfor på verdens beste forum. :)

     

    Noe informasjon og dele med meg ?

  8. Virker som det er bare meg som har "nye" spill :) kommer ikke på så mange eldre spill som alerede har kommet ut i en bedre form.

    Har mange spill som jeg gjerne skulle sett en ny version av, men disse jeg har nevnt har masser av gameplay som veldig mange ikke har sett/prøvd. Utrolige bra spill også, la merke til at det er 4 forskjellige litt spesielle sjangere ;)

     

    Battlezone 1&2

    Popoulos The beginning (skrev jeg riktig ? :p dette er vel 3ern...trenger 4ern :))

    Fallout 1&2 (Fallout Tactics var likssom ikke fallout nokk :p )

    Dungeon Keeper 1&2

     

    Noen som vet om det skjer noe på noen av disse spillefrontene ? 3`ern likssom :)

  9. Har bestemt meg for en modda xbox. Orker ikke og gjøre dette selv lodding/installere alle programmene...

    Har sett en del steder online der de modder en xbox for deg men det er mange forskjellige og jeg orker ikke sette meg inn i alle de forskjellige fordelene med chippene. Noen som kan anbefale et sted og type ? Har sett disse to stedene som virker greit

    http://www.modifisering.net/

    http://www.chip-shop.net/

    La også merke til at xboxen ikke alltid kunne lese alle dvd-r /cd-r er altså også avhengig og vite før jeg kjøper den at den kan lese mine dvd-r at den kan lese cd-r hadde også vært fint men det er ikke et must.

  10. Er på utkikk etter en dvd spiller som skal stå i stua og kunne ta alle formater. cd-r , dvd-r og kunne lese alle film formater som xvid,divx,avi,mpeg +++++ gjerne mulighet for og oppdatere firmware slik at den kan lese nyere formater senere. Vet ikke om en slik spiller finnes engang og om det funker stabilt. Eller er det pc med tv ut som er tingen ? moddet xbox er jo også et alternativ. Men både pc og xbox bråker og er tungvindt når man skal starte opp en film.

    Noen som kan linke meg eller fortelle meg hvor jeg får tak i en slik spiller.

  11. Jeg har en bærbar med Mobility radeon 9700, har til nå brukt skjermkortdrivene som fulgte med. Men jeg skaffa meg nyeste omega driverne nå og det hjalp noe sinnsykt på flere spill som feks doom3. Problemet er at jeg kjører +1 skjerm med extended desktop, når jeg restarted glemmer maskinen dette...

     

    Jeg restarter og den starter windows igjen da har den extended desktop som jeg vil ha, men etter den har loada en del programmer skrur den av andre skjermen min. Med de gamle skjermkortdrivene jeg hadde funket dette fint men ikke med de nye. Blir litt irriterende i lengden og sette på extended desktop hver gang jeg restarter, ikonene mine blir helt føkka opp også utrolig irriterende. Har lett etter måter og lagre innstillingene mine men finner ingenting, noen som kanskje har hatt samma problem og fått det til og funke ?

  12. Noen som har greie på hvor jeg endrer det ? Altså når du laster ned en fil fra browser "save target as" første stedet den viser er mine dokumenter tror jeg. Men hos meg pga mapping av disker i lan osv så driver den og søker i 5 sek++. Altså den boksen som jeg velger hvor jeg skal lagre filen er fryst i noen sekunder. Noe som er irriterende. Jeg regner med at det er noe i regestry jeg må endre, jeg har lett litt på group policy men fant ikke noe der.

    Takker for svar :)

  13. Har en del cder og dvd plater liggende rundt omkring med min stygge 1337 håndskrift på...og cder/dvder tåler lite skrap på toppen. Har derfor tenkt og kjøpe meg slik labeling utstyr. Lurer på hvor er det best og kjøpe ? snakker om 100-200 stickers her så vil ha det billigste som funker. Har prøvd dette en gang før, jeg kjøpte noe greier på elkjip. "Refill" pakken jeg kjøpte da fikk jeg med klistremerker til cdcover noe som jeg ikke trenger. Jeg vil bare ha cd klistremerker og til en billigpris, selve den innretningen til og sette på klistremerkene er vel helt grei på alletyper/modeller.

    Altså hvor får jeg kjøpt ? (webshopp eller butikk i osloomr)

    ca pris ? (hvis ikke det er webshopp)

    Det er fint og få erfaringer herfra, så slipper jeg og kjøpe noe jalla humbug. :D

  14. Skal ut og kjøpe meg noe ordentlig og sitte på senere i dag/morgen. Har hatt en helt normal pcstol til nå...slik so koster en 150kr ellerno. Men tilbringer ofte flere timer på den og det hadde vært digg med noe godt og sitte på. Dro en gammel stol fra stua som vi skulle kaste og brukte den litt, det var veldig digg men den hadde ikke hjul, var svær og satt litt for dypt/godt så jeg bare tapte i spill :D :D .

    Hadde planer bare og dra på ikea og titte der, men tenkte og spørre her først. Er det noen anbefalinger fra forumbrukerne her ? og hvor jeg får kjøpt den.

    noen ting som jeg "skal" ha

    hjul (eller tilsvarende :p :p )

    skal gå ann og gjøre annet en se på film og sove i den... (kunne arbeide/spille)

    har egentlig ikke lyst på noe gigantisk, men kan vel vurdere det :D

    jeg har en prisgrense, ja jeg har sett disse "lan" stolene med kjøleskap, kjøle elementer i ræva og masasje puter osv :D har ikke råd til en stol som koster 10k

     

    :)

×
×
  • Opprett ny...