Jump to content

Fujitsu

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Nei gidder ikke dra i dem.. hehe Skal høre med microplex jeg!
 2. Hei! Jeg kjøpte meg et Raidmax kabinett for en stund siden. Kabinettet har frontkontaker til USB og audio. Problemet mitt er at ledingene fra kontaktene og til hovedkortet er for korte, noe som gjør at jeg ikke får brukt kontaktene. Derfor lurer jeg på hva jeg skal gjøre med dette? Skjøte kablene på en måte?
 3. Det har ikke noe med kablene å gjøre, det er nok noe inni skjermen som ikke er som det skal.. men den har også vært sånn at noen ganger er det en svak pipelyd i skjermen. Syns det er litt ekkelt å prøve om den virker når det begynner å lukte svidd..
 4. Hei Jeg har en forholdsvis gammel skjerm (IBM skjerm fra 99). Den er sånn at når den står på så lyser det en grønn lampe, å når jeg slår av maskina uten å slå av skjermen lyser lampen i skjermen oransje.. Problemet med den er at en dag klarte jeg å dytte den litt borti veggen. Dermed så slo den seg av, og når jeg prøvde å slå den på igjen, lyste lampa først grønt å så oransje. Når jeg prøvde å slå den på noen ganger begynte det å lukte litt svidd. Så jeg dro ut kontakten og satte skjermen vekk.. Noen som vet hva som kan være galt, eventuellt om det kan fikses billig? Det er ikke noe stort problem at den ikke virker for jeg bruker den på en gammel pc, men den er fin å ha iblandt! Mvh Fujitsu
 5. takk for svar.. kabler og brikker er ikke noe problem.. det er bare hvis det er noe spesielt jeg må gjøre inne på bios f.eks..
 6. Hei! Jeg har bestillt og fått nytt hovedkort, prosessor og minne. Det er et Abit KV8 Pro-3rd Hovedkort S754. Prosessor er en AMD Athlon 64 3000+ 2.0GHz. Minne er Corsair Value S PC3200 DDR-DIMM 512MB. Har også en strømforsyning på 350W. Det jeg egentlig lurer på er om det er noe spesiellt jeg må gjøre når jeg har montert alt, hvordan det blir med kjøling osv.? Trenger egentlig tips til alt, så det er bare å gi meg alt dere vet.
 7. Fujitsu

  Oppgradering

  Hei! Jeg har tenkt på å oppgradere pc'n min. Har sett på den oppgraderingspakka her på komplett: http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...44&GrpID=1&s=pl Må også ha nytt kabinett og strømforsyning, da har jeg tenkt på et Raidmax kabinett og Mist 350W strømforsyning fra microplex. Har 2 harddisker, en 40Gb og en 160Gb. Må jeg formatere harddiskene når jeg skal oppgradere? Hva tror dere om det jeg skal gjøre? Lønner det seg?
 8. Jeg har et lite problem med pc'n min. jeg har windows XP, og når jeg skal slå av datamaskinen min starter den på nytt istedenfor å slå seg av. hvorfor det?
 9. Tenkte helt feil her.. mente å brenne det inn på harddisken.. har hørt av noen at det skulle gå ann..
 10. Gjør som ComputerBoy sa. Gå inn på kjør, skriv shutdown -a og trykk på ok.. det gjorde jeg når jeg fikk det viruset..
 11. Nå har jeg fått til slik at harddisken er på 149GB. Jeg bare bytta om på jumperen. Men er det noe mere jeg må gjøre da?
 12. På den flate brede kabelen, husker ikke hva den heter. på den er det 2 koblinger, på koblingen lengst ut står det Master og på den koblingen lenger inn står det Slave. Har det noe å si om den koblingen det står Master på er tilkoblet den harddisken som skal være Slave?
 13. Bestillte meg en Samsung 160GB harddisk fra komplett.no som jeg fikk i dag. Jeg har montert den i data'n, satt i ledningene. Men det jeg lurer på er hvordan man skal sette i pin? Jeg har fra før en seagate 40GB harddisk som satt i når jeg fikk data'n. Jeg har tenkt å bruke begge to! Vil bruke Seagate'n som Master og Samsung'en til Slave. Hvordan skal jeg sette i pin'ene da? Jeg har partisjonert Samsung'en, men den er bare på 31,49GB og skal jo egentlig være på 160GB. Hva skal jeg gjøre? Tar i mot all hjelp med stor takk!
×
×
 • Create New...