Gå til innhold

TROGSTAD

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TROGSTAD

  1. Folk du kjenner godt - 0,- Du tar prinsipielt ikke betalt dersom du hjelper venner. Det er derfor en har venner, samt at det er lettere å be andre om tjenester dersom du har hjulpet dem.

     

    Folk du ikke kjenner - antall timer * en avtalt sum som ikke er urimelig (Du er tross alt ikke proff), evt avtal en fornuftig pris for hele jobben. Dette er helt klart svart arbeid :D så du bør overlevere en komplett maskin som virker 100%, men uten garanti.

  2. Hei igjen, her var det kommet mye nytt siden forrige uke. Har registrert at chipsett-viftene hadde tendens til å støye. Har et KT7 kort i dag som jeg er rimelig greit fornøyd med, men viften der har det samme problemet.

    Som en bemerket kommer IC7 med ny vifteløsning på nye kort, og da er det ikke så mye som trekker ned.

    Det ser ut som dette kortet havner i maskinen.

     

    Takk for mange konstruktive svar.... :woot:

  3. Slik jeg ser forskjellen på IC7 & IC7-G

    Lyd: 5.1 - 6.1

    Raid: Nei - Ja

    Nettverk: Nei - Ja

     

    Er det andre ting som gjør at IC7-G burde stikke av som vinner.

    Det koster 300,- mer enn IC7, og manglene her er ikke noe jeg kommer til å savne.

    Ellers takk for starthjelp... :-)

  4. Sjekk at det ikke står noe utstyr i nærheten som genererer støy. Det kan f.eks. være stålampe med integrert høyfrekvent dimmeutstyr. Det kan også være 50Hz felter som forstyrrer, sjekk at det ikke er umiddelbar nærhet til kabler o.l.

    Det kan også være utstyr inne i maskinen som er årsak til problemet.

    Prøv med annet lydkort hvis du har mulighet for det. Prøv også å flytte ledningene til høyttaleren. (Dersom det spraker ekstra når du flytter disse kan du være rimelig sikker på at det er et støyproblem)

  5. Hvilke muligheter er tilstede for å detektere innhold på server utenom fysisk innbrudd/hacking.

     

    Evt. hvilke tiltak kan beskytte: Optisk fiber, skjerming av rom/server etc.

     

    Vet forsvaret har utstyr som gjør at tvillingbilde kan genereres på grunnlag av aktivitet på annen skjerm ved hjelp av en form for frekvensavlesning. (frekvensscanning av utstrålt støy fra kabel/skjerm)

  6. Jeg har prøvd Antec også jeg. Det var omtrent helt lydløst når jeg testet det ut utenfor kabinettet, men når jeg satte det inn i kabinettet, så ble det en annen lyd. Pga. varme fra CPU, grafikkort etc, så stiger jo varmen inne i kabinettet. Hva skjer med det "lydløse "PSUet? Jo, det gir mer fart på viftene. Det var jo noe av hensikten borte.

     

    Jeg eksperimenterte videre med kabinettvifter, en i bunnen som trekker luft inn, en i bakkant som trekker luft ut, men det hjalp bare noe. Jeg laget så en funnel i papp fra viften bak på kabinettet over CPU kjøleren. Da hjalp det. Kabinett temp sank noe, men PSuet gikk ned i støy med 4dB. Jeg målte 10cm fra viften bak (59dB ned til 54dB).

    Kjører selv TB som er klokket en god del over default, og kan ikke si at jeg kjenner igjen tilfellet over. Støyen fra maskinen kommer fra CPU-vifta. Etter neste lønning forsvinner denne også, og vil bli erstattet av P4. Har stor tro på at støynivået blir mye hyggeligere etter dette. :)

  7. Det har vært registrert 42 interessenter på vår sentral en god stund nå. Har ikke blitt kontaktet av Firtsmile av den grunn. Nå er likevel sentralen klar til utbygging, klar medio april. Dette er imidlertid fra Bluecom. Vet ikke om disse selskapene har noen form for samarbeid, men det er uten betydning bare nettet kommer opp og går.. :yes:

×
×
  • Opprett ny...