Gå til innhold

burgertyv

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av burgertyv

  1.  

    Folk har blitt tatt og sendt i rettssak for å laste ned thefappening-materiale via torrentsider i Norge også.  Det beste er å bare la være.

     

    Har de? Har du en lenke? Er jo en interessant sak.

     

    AtW

     

     

    https://www.rb.no/nyheter/snapchat/nedre-romerike-tingrett/mann-21-frifunnet-for-deling-av-naken-bilder-fra-snapchat/s/5-43-171943

     

    Hvis jeg ikke bommer helt dreier denne saken seg om thefappening-torrenten

  2. Da har du ikke extended bluetooth nei. Har du NBT-spilleren så kan du kode fra 6NH til 6NK med E-sys. Har du CIC-spiller så tror jeg det er litt verre. Hvilken spiller du har kommer an på produksjonsdato på bilen din, NBT kom sent i 2012.

     

    Du kan kode selv med en laptop og e-sys, ellers er det sikkert flere på bimmers.no eller finn.no som kan gjøre det for deg.

  3. Har samme opplevelse med Oslo Kraft. Selger lovte meg makspris på 25 øre/kwh i hele bindingstiden på 6mnd. Det gikk 2 måneder så var prisen oppe i 68 øre/kwh. OK ordnet opp da jeg tok opp dette, men det bør være unødvendig. Tror de spekulerer i at folk ikke sjekker trekkene på avtalegiroene sine.

     

    Byttet umiddelbart strømleverandør da bindingstiden var over.

  4. Helt meningsløst. Hadde skade taksert til 140.000 (utett tak), oppdaget 6mnd etter overtagelse. Hjalp ingenting med boligkjøperforsikring fra HELP. De sendte et brev til motparten etter masing fra min side, fikk avslag som forventet (Protector var motpart), da ga de opp.

     

    Kunne like gjerne putta de 9000,- i peisen.

×
×
  • Opprett ny...