Jump to content

_Nils_

Medlemmer
 • Content Count

  559
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

484 :)

Recent Profile Visitors

1526 profile views
 1. Du er offentlig ansatt i det du har en arbeidsgiver som er offentlig.
 2. En annen grunn er firmaer som selger seg inn med seniorkonsulenter, men sender juniorkonsulenter for å gjøre jobben.
 3. Linux er ikke ødelagt. Redhat kan gjøre som de vil med sin distro.
 4. Hadde man vært smidigere, hadde man hatt noe å jobbe med etter så mange år. Det hjelper ikke at årene er byttet ut med en 9.9hk... ute og ror uansett!
 5. Husker et intervju av en av disse i Haugesunds Avis, hvor journalisten av slutter med "... sier NN fra sin mobiltelefon" - å eg lo!
 6. Ingen overraskelse at de som tjener penger på å sitte i prosjektmøter i stedet for å produsere produkter, synes Agile er skremmende...
 7. Siste jeg kan huske å ha lest er at det amerikanske luftvåpenet allerede har flere fly enn de trenger, og det ikke vil være behov for å produsere flere...
 8. Og hvordan ser man det igjen i effektiviteten hos NAV? Det er det som er det store spørsmålet, ikke hvor mange UX-spesialister de har ansatt.
 9. Og derfor, folkens, skal man la være å bruke jobbkontoen til private ting.
 10. Trenger ikke forklare meg. Og det ingen som sier det er sikrere enn å ikke være online. Men så lenge du er koblet på nettet er det generelt anbefalt å være oppdatert SW-messig, og med siste teknologi. Skytjenestene er sikrere enn en utdatert gateway/firewall på en ungdomsskole som ikke har vært patchet siden Obama ble innsatt... That's a fact. Denne artikkelen gikk ut på at MFA anbefales, og at gamle active sync ikke bør brukes. Du har dro langt utenfor de premissene.
 11. Vet ikke hva du kommentert sist, men forsto du hva artikkelen gikk ut på?
×
×
 • Create New...