Jump to content

_Nils_

Medlemmer
 • Content Count

  512
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

437 :)

Recent Profile Visitors

1289 profile views
 1. Ja, det fungerer greit til slikt, men vi som bruker det daglig, til andre ting, har fortsatt mange småting vi irriterer oss over.
 2. Husk at det koster strøm å flytte rundt på ting også, og skal man flytte noen TB med datasett til et annet datasenter, så går nok vinninga opp i spinninga...
 3. Som et alternativ til Taxi er jo dette helt topp, men privatbilen vil jeg fortsatt beholde. Ut og inn med barneseter, komme til hytta og ha glemt nøkler, spaden for å grave frem hjul, etc. er ting som gjør at jeg ikke kommer til å gå for bildelingstjenester.
 4. @J.Ingebrigtsen Fordelen er jo at vi kan regulere hvor mye strøm vi bruker, men ikke hvor mye skatt vi må betale, så helt enig!
 5. Det fungerer ikke sømløst i Windows 10, så.... Andre veien, ja, men ikke kablet til trådløst.
 6. Man kan teste om man kjøper gammel teknologi, ikke om man skal være først ute med ny.
 7. Tenker det sier mer om hvem som handler i butikken, enn nordmenn generelt.
 8. Noen må sette tall på sløsingen og sammenligne det med kost for behandling av spesifikke sykdommer som får mye overskrifter når helsevesenet ikke har råd til å utføre dem. Først da begynner folk å reagere...
 9. Hovedgrunnen til fiaskoer på outsourcing av programmering er som oftest en enkel sak: de kjenner ikke til hva de skal lage. Enten så forstår de ikke prosessen, eller så kjenner de ikke til industrien, eller begge deler.
 10. Usikker på om du her er sarkastisk? Grunnen til at vi må vekk fra jernbane er jerbnanen sin opplagte svakhet, den finnes ikke fleksibel. Den dekker alltid et veldig lite gografisk område og er totalt avhengig av tett bebyggelse for å gi positiv effekt. Veier kan bygges hvor som heslt og kan dimensjoneres til hva som helst. Vi har industri plassert langs hele kystlinjen vår, da blir jernbane irrasjonelt, mens vei blir en løsning som dekker nesten alle behov for transport. Grunnen til at jernbane er smart er nettopp det at den ikke er fleksibel. Man vet hvor den er og hvor den vil gå om ti år/femti år. Da går det an å planlegge frem i tid. Veier er dyrt det også, og krever tett bebyggelse for å gi positiv effekt, den og.
×
×
 • Create New...