Jump to content

_Nils_

Medlemmer
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

496 :)

Recent Profile Visitors

1726 profile views
 1. Havna på Sony Xperia 5 II sist jeg kjøpte telefon - den hadde i alle fall bredden innenfor...
 2. Det er faktisk veldig sjeldent de som jobber med IT er gode foredragsholdere og kursledere. Og IKT faget forbereder ingen på det, eller konsulentlivet, så i så måte er det mer eller mindre ubrukelig for den biten av faget.
 3. Elektrifiseringen av Olje og Gass gir ikke relle utslippskutt, bare flytting av utslippene til andre områder. Vi må generere mer elektrisk energi før det gir noe effekt, og da må vi på kjernekraft. Å bytte elektrisitet generert med gass i Nordsjøen med elektrisitet generert med gass fra Tyskland har negativ effekt på utslippene totalt.
 4. På tide å bytte jobb? Høres ikke ut som du savner kollegaene dine...
 5. Veldig nyttig. Klarer lett å bruke ordforrådet, og måten en ordlegger seg på, til personen som legger igjen anmeldelsen om man skal lese det som om legen er dårlig, eller bare rettferdig og kaller en spade for en spade.
 6. Derfor jobber man ikke for de store konsulenthusene, men heller hos de mindre der mulighetene for variert arbeid er mye større.
 7. Har hatt remarkable siden dag 1 og enda ikke hatt behov for skytjenste...
 8. Kjekkeste bedriftene er jo ikke på noen av listene en gang... Hilsen en som har jobbet i tidligere listefyll...
 9. Stavanger/Sandnes kan ikke sammenlignes med Oslo i befolkningsspredning. I tillegg legges bussveien bare noen få hundre meter fra allerede eksisterende dobbeltspor for tog, som igjen ligger maks 200 meter fra sjøen. Bussveien legges også i mer eller mindre samme trase som tidligere, som allerede var en av, om ikke den, best trafikkerte distansen for buss i Norge. Der den ikke legges i samme trase, flyttes den nærmere sjøen, og bort fra allerede eksisterende kundegrunnlag, i tillegg til at det ikke eksisterer noe særlig kundegrunnlag på østsiden av den over store deler av strekningen. Den har en liten sving innom Norges største næringsområde, men blir liggende helt i østsiden av det, som grense mot boligområde, og ikke inn i midten. Ja, det kommer en ekstra arm som skal gå igjennom deler av dette også, til Sola lufthavn, på sikt, men det var hovedruten mellom Stavanger og Sandnes som burde gått her. I tillegg utelates Norges til nå, dyreste (ferdig om et par år) sykehus og hele universitetsområdet som også burde ligget på hovedruten mellom de to byene.
 10. Ja, det er mange som ikke snylter. Skal vi ha noe gratis, må en akseptere litt reklame. Noe annet er egoistisk og korttenkt.
 11. Nei, vi skulle hatt skinnegang på Nordjæren! Så kunne de blitt automatisert like enkelt som i København. Jeg er sjalu på løsningen i Bergen! Det er ikke det som et problemet med bussveien - det er jo det som er tanken bak det H at folk skal sitte i bilen og angre på at de ikke tok bussen. Derimot er det flere steder den kommer til å rasere eksisterende kollektivtilbud, som Hinna og Sandnes sentrum. I tillegg til å ødelegge det som er igjen av det historiske Sandnes. Bussveien ble startet før sykkelveien. Og forøvrig er det personer som meg som betaler i bomringen som betaler den... Samt driften...
 12. Tallene dine er på tur, og stemmer absolutt ikke. Gjennomsnittslønna er i Norge 48.750 pr måned - da har man ikke 45.000 pr måned etter skatt.
 13. Når jobbet du i London? 1878? Da jeg jobbet der, for 11 år siden, kunne de ikke...
×
×
 • Create New...