Gå til innhold

twhumax

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av twhumax

  1. Har du funnet utav problemet? Jeg har tilsvarende problem. Klarer og printe av og til men får feilmeldinger som om printer var offline, ser ikke ut som bi-direktional virker selv om printeren min står på CNET sin liste over dem som supportes. Forøvrig prøvd med to forskjellige PC'er, en trådløst og en kablet. Printeren er en Canon i550. Har prøvd å sette opp printserver både automatisk og manuelt. Begge PC'ene finner printerveren greit, men det er status tilbake fra printer til PC som mangler. Håper noen har en løsning på dette, hvis ikke får Komplett.no dingsen i retur.

  2. Muligens litt på sidelinjen, men.......

    Har hatt et litt tilsvarende problem med et eksternt 3 1/2" kabinett m/HD og USB/firewire tilkobling. Med USB - ingen problemer. Med firewire - ikke nok å bare skru på "ON" bryteren på kabinettet, må plugge ut og inn igjen firewire kabelen for at PC'en skal detektere at disken er tilkoblet. (dette er et ca. 2 år gammelt kabinett med ekstern power supply)

     

    Lykke til!

  3. Hei,

     

    På SIBA sine hjemmesider selges det en ekstern 80GB HD: Aludisc 80 GB - Extern harddisk - USB Varenr.21034 for 849,-. Ellers veldig lite info. Ringte kundesupport og kom til Sverige der en person kunne opplyse at det var en 2 1/2" HD som kun trenger USB tilkobling, ikke ekstra strøm. Dette høres for godt ut til å være sant? Noen som vet mere om dette produktet?

     

    Trond

  4. Hei, har du statisk eller dynamisk IP? Hvis din ISP gir deg dynamisk må du trikse det til for å bli aktiv i dc++. Adressen til routeren din er sikkert 192.168.0.1. Gå til Advanced og applications, Velg Enable, DirectConnect, 1412, both, 1412, both, hvis du bruker port 1412 som port for dc++. Under setting i dc++ velger du din IP adresse (ikke den PC'en har etter router men den utenverdenen ser, skriv +myip på de fleste hubber for å få din IP. Velg så TCP og UDP=1412 og kryss av for aktiv. Prøv dette, har du dynamisk IP får du spørre meg mere, men det er mye mere arbeid! :tease:

  5. Hei hqonline! Jeg kjøpte kortet hos Komplett.no for ca et år siden, men ser at de ikke har det lenger. Kortet mitt er 3COM 3CRWE62092B. Med XJACK antenne slik dette kortet har bruker kortet kun strøm når du tar ut antennen for å kommunisere. Hvis du finner et annet må du sjekke hvilke OS det støtter, må støtte WIN CE.

  6. Er det bare hos meg det tar en evighet å sikkerhets kopiere DVD filmer? (Merk: backup til eget bruk.). Bruker DVDShrink og Nero. Original film i NEC ND-1100A, blank DVD (Dysan DVD+R 2.4X) i NEC ND-2510A. Når jeg har gjort valgene i DVD shrink dvs. fjernet lydspor på svenskt, dansk etc og kommet ned i passelig størrelse så tar resten av operasjonen ca. en time og femti minutter. Hvilke erfaringer har dere andre?

    :w00t::w00t::w00t:

  7. Det er litt irriterende når jeg åpner Win Explorer at C: er "åpnet" har minus teg ikke pluss tegn. Det fører til at jeg må "lukke" c: for å få hele listen inn på skjermen i venstre billedkant. Kan ikke finne noen plass jeg kan lagre exploreren slik jeg vil ha den. Håper noen av dere kan hjelpe!

    :D

  8. Får man bedre bilde med å bruke DVI kabel istedenfor VGA. Har en Dell Dimension 8300 med ATI Radeon 9800 PRO og en 19" Dell flat skjerm. Bruker nå VGA, men la merke til at jeg har en DVI kabel liggende. Skal jeg ta bryet med å skifte?

  9. Extremt kjekt å ha PDA'en med seg rundt i huset når viktige fotball/ishockey kamper pågår, kan sitte å spise middag med familien og fremdeles se utviklingen i kampen på PDA'en. For å holde seg oppdatert med mobil må man jo betale for tjenesten. Bruker selv en gammel 3630 med PCMCIA jakke og ett 3COM airconnect trådløst nettverkskort.

    :dribble:

  10. TopDog, Hvordan ser du hvilken Windows versjon en IPAQ 3630 har innstalert?

    Har selv en 3630 og er kjempefornøyd, bruker den som kartplotter med oziexplorer og TomTom, har en Garmin GPS som gir koordinater. Bruker den også for å surfe på internett med et trådløst PCMCIA nettverkskort.

×
×
  • Opprett ny...